Online Ijazah Bersekutu dalam Bhs Inggeris 2020

Mencapai ijazah bersekutu dalam talian boleh membantu menyokong pelajar yang ingin cemerlang dalam bidang atau perdagangan yang terpilih, tetamu kami peluang yang lebih besar untuk kerjaya masa depan. darjah ini sering batu loncatan untuk pengajian tinggi dan lebih anugerah berprestij. Pelbagai mata pelajaran yang ada di peringkat ijazah bersekutu dan umumnya boleh diperolehi dalam tempoh dua tah… Baca lebih lanjut

Mencapai ijazah bersekutu dalam talian boleh membantu menyokong pelajar yang ingin cemerlang dalam bidang atau perdagangan yang terpilih, tetamu kami peluang yang lebih besar untuk kerjaya masa depan. darjah ini sering batu loncatan untuk pengajian tinggi dan lebih anugerah berprestij. Pelbagai mata pelajaran yang ada di peringkat ijazah bersekutu dan umumnya boleh diperolehi dalam tempoh dua tahun.

Apakah yang dimaksudkan dengan ijazah bersekutu dalam talian dalam bahasa Inggeris? program ini dapat memberikan pelajar peluang untuk meningkatkan membaca, menulis, dan mendengar kebolehan dalam bahasa Inggeris. Kursus-kursus dalam talian boleh berkisar di mana-mana dari linguistik untuk kefahaman membaca, untuk fokus dalam kesusasteraan Inggeris atau belajar bagaimana untuk menulis kertas penyelidikan. Bagi mereka yang ingin belajar bahasa Inggeris sebagai bahasa kedua, kursus ESL sering disediakan untuk pemula di lapangan.

Mendapatkan ijazah Bahasa Inggeris boleh menjadi sangat berfaedah.Pelajar boleh mendapat kemahiran praktikal dalam penulisan kreatif, bacaan yang mendalam, dan keupayaan berbahasa keseluruhan yang lebih besar. aset berharga seperti yang penting untuk berjaya dalam mana-mana bidang pengajian atau perniagaan. komunikasi yang baik, kedua-dua lisan dan bertulis, sering penting di tempat kerja.

Kos untuk program ijazah dalam talian ini biasanya berbeza-beza mengikut negara, institusi, dan dua tahun purata tempoh program ini. Untuk gambaran yang lebih besar harga, mencari maklumat dari laman web sebuah kolej pilihan yang boleh membantu.

Sejak pembelajaran kemahiran bahasa Inggeris adalah topik yang luas, ia meninggalkan banyak pintu terbuka dari segi prospek pekerjaan. pendidikan dan pengalaman itu boleh membawa kepada kerjaya dalam pemasaran dan pengiklanan, kewartawanan, pentadbiran atau pengurusan am, perkhidmatan pelanggan, dan banyak lagi. Ada juga pekerjaan khusus seperti pembantu undang-undang, teller bank, ataupun pembantu guru yang boleh diperolehi melalui latihan yang lebih khusus.

Mendapat ijazah bersekutu telah menjadi lebih mudah dicapai berbanding sebelum ini kerana adanya jauh melalui program dalam talian. peluang antarabangsa berkembang. Cari sahaja program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
Rays Online College Credits, John Zepp Academy Foundation Inc.
Manila, Filipina +1 Lagi

Program dua tahun menyediakan pelajar dalam kemahiran bahasa Inggeris untuk: TOEFL / IELTS, pengajaran asas bahasa Inggeris, kesinambungan dalam bidang akademik, pekerjaan pus ... +

Program dua tahun menyediakan pelajar dalam kemahiran bahasa Inggeris untuk: TOEFL / IELTS, pengajaran asas bahasa Inggeris, kesinambungan dalam bidang akademik, pekerjaan pusat panggilan, transkripsi perubatan, dan lain-lain -
Ijazah Bersekutu
Sepenuh masa
Sambilan
2 - 3 tahun
English
Online
 
Rays Online College Credits, John Zepp Academy Foundation Inc.
Manila, Filipina +1 Lagi

Rays Kredit College Online menawarkan Ijazah Bersekutu dalam talian bersamaan dengan program Ijazah Bersekutu dua tahun banyak universiti antarabangsa.

Rays Kredit College Online menawarkan Ijazah Bersekutu dalam talian bersamaan dengan program Ijazah Bersekutu dua tahun banyak universiti antarabangsa. -
Ijazah Bersekutu
Sepenuh masa
Sambilan
English
Online
 

TIP! If you represent a school and want to add your programs to our listings, contact us here