Ijazah Bersekutu dalam Pentadbiran Perniagaan

Umum

Penerangan Program

Pelajar baru diterima masuk ke program Associate of Business Administration setiap lapan minggu. Setiap Kejatuhan dan Semester Spring terdiri daripada enam belas minggu dan dibahagikan kepada dua sesi lapan minggu. Semester musim panas adalah 14 minggu dan dibahagikan kepada dua sesi tujuh minggu. Pelajar akan mengambil dua kelas setiap sesi untuk empat kelas (12 semester kredit) setiap semester.

Program Gelar ABA 60-Jam boleh diselesaikan dalam masa kurang daripada lima semester mengambil 12 jam kredit setiap semester. Sehingga 30 jam pemindahan kredit semester boleh digunakan untuk program ijazah ini. Kursus akan diajar 100% secara dalam talian.

RHU 101 diperlukan dalam semester pertama pendaftaran dan mesti disiapkan dengan gred "C" atau lebih baik untuk tetap mendaftar dalam program ini.

Buku teks untuk beberapa kelas akan dimasukkan dalam kos tuisyen dan akan tersedia kepada pelajar dalam format e-book. Sesetengah kursus memerlukan pelajar untuk membeli buku teks dan / atau perisian. Dalam kes ini, pelajar boleh memesan buku dalam talian melalui Kedai Buku Reinhardt University.

* Kebanyakan kursus MATH dan BUS 150 memerlukan pembelian perisian.

Keperluan Sarjana Pentadbiran Perniagaan

Kursus yang Diperlukan Utama:

 • RHU 101, Seminar Pembelajaran Online *
 • BUS 101 Pengenalan kepada Perniagaan
 • BUS 103 Yayasan Penyelidikan
 • BUS 201 Prinsip Perakaunan I (Kewangan)
 • BUS 202 Prinsip Perakaunan II (Pengurus)
 • Bus 205 Prinsip Ekonomi (Mikro)

* Kursus yang diperlukan - mesti diambil pada semester pertama pendaftaran

Peluang kerjaya

Graduan program Pentadbiran Perniagaan bekerja dalam bidang yang merangkumi pelbagai sektor termasuk teknologi, penjagaan kesihatan, pembuatan, pembinaan, pengangkutan, dan perkhidmatan awam.

 • Pentadbiran
 • Analisis bisnes
 • Pengurusan am
 • Sumber Manusia
 • Pemasaran
 • Operasi

Program kami direka untuk profesional yang ingin memasuki atau memajukan kerjaya mereka dalam pelbagai aplikasi perniagaan. Daripada syarikat-syarikat utama kepada perniagaan bebas, ijazah Pentadbiran Perniagaan yang terakreditasi kami boleh digunakan untuk hampir mana-mana industri dalam dunia perniagaan. Kemahiran dan pengetahuan yang anda peroleh akan memberikan anda daya saing dalam pemahaman dan penerapan konsep, teori, dan amalan anda. Graduan kami bekerja dalam pelbagai jenis kedudukan dari permulaan kecil kepada pemimpin global serta pertubuhan demi keuntungan dan bukan keuntungan. Program-program ini akan memberi anda asas perniagaan yang kuat dari mana anda boleh maju dan membina promosi.

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Latar Belakang Pusat Pengajian

Reinhardt University offers adult students the flexibility to earn a degree from a fully accredited College that has the highest accreditation standards. Courses are taught by distinguished profession ... Baca lebih lanjut

Reinhardt University offers adult students the flexibility to earn a degree from a fully accredited College that has the highest accreditation standards. Courses are taught by distinguished professionals who have real-world experience in their fields of expertise and are committed to your education and success. Baca Ringkas