Sama seperti program kampus LACM, LACM Online menawarkan program hibrid dalam talian dalam Pengeluaran Muzik dan Rakaman:

Yang Program Associate of Arts dalam Pengeluaran & Rakaman Muzik Adalah program Sarjana Profesional separuh masa 9 suku. Pelajar mempelajari latar belakang sejarah dan teknikal yang mereka perlukan untuk bersaing di dunia pengeluaran muzik, dan juga mengembangkan alat dan teknik yang diperlukan untuk mengambil idea ke peringkat seterusnya. Kursus yang disusun khas untuk memaksimumkan potensi pembelajaran sepanjang program. Program hibrid dalam talian ini juga termasuk 2 lawatan untuk pengaturcaraan atas kampus yang intensif.

Syarat Kemasukan

High School Juniors, Seniors and Graduates boleh memohon kepada program Ijazah dan Diploma Bersekutu di LACM Online. Sila lawati kami Kemasukan laman web Untuk penerangan terperinci keperluan aplikasi. Keperluan akan merangkumi Rujukan muzik, dan Transkrip Rasmi. Pelajar antarabangsa dikehendaki mengemukakan skor TOEFL sebanyak 70 atau lebih tinggi.

Cara Memohon Kemasukan

Pemohon yang bersedia untuk memohon kepada LACM perlu melengkapkan Permohonan Kemasukan dan muat naik media uji dara melalui Permohonan Penerimaan. Pemohon perlu memohon sekolah tinggi, GED, atau transkrip kolej rasmi mereka dari institusi pemberi pinjaman mereka dan menghantar mereka ke LACM. Skor TOEFL, untuk Pelajar Antarabangsa, juga perlu dihantar ke LACM. Semua pemohon akan menghantar yuran permohonan $ 60 apabila permohonan itu selesai.

Pemindahan Kredit

LACM Online tidak langsung memindahkan kredit muzik dari institusi lain kecuali dengan kolej-kolej afiliasi yang telah mewujudkan perjanjian artikulasi. Pelajar digalakkan mengambil ujian penempatan kecakapan. Pelajar yang membuktikan kecekapan untuk kursus melalui ujian penempatan akan menerima kredit untuk kursus dan dapat bergerak ke tahap pengajaran yang seterusnya.

Program diajar dalam:
  • English

Lihat 2 lagi program yang ditawarkan oleh Los Angeles College of Music »

Kursus ini Online
Start Date
Sep 2020
Duration
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sep 2020
Tarikh tutup permohonan

Sep 2020

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date