Ijazah bersekutu dalam menghasilkan muzik & rakaman

Umum

Penerangan Program

Sama seperti program kampus LACM, LACM Online menawarkan program hibrid dalam talian dalam Pengeluaran Muzik dan Rakaman:

Yang Program Associate of Arts dalam Pengeluaran & Rakaman Muzik Adalah program Sarjana Profesional separuh masa 9 suku. Pelajar mempelajari latar belakang sejarah dan teknikal yang mereka perlukan untuk bersaing di dunia pengeluaran muzik, dan juga mengembangkan alat dan teknik yang diperlukan untuk mengambil idea ke peringkat seterusnya. Kursus yang disusun khas untuk memaksimumkan potensi pembelajaran sepanjang program. Program hibrid dalam talian ini juga termasuk 2 lawatan untuk pengaturcaraan atas kampus yang intensif.

Syarat Kemasukan

High School Juniors, Seniors and Graduates boleh memohon kepada program Ijazah dan Diploma Bersekutu di LACM Online. Sila lawati kami Kemasukan laman web Untuk penerangan terperinci keperluan aplikasi. Keperluan akan merangkumi Rujukan muzik, dan Transkrip Rasmi. Pelajar antarabangsa dikehendaki mengemukakan skor TOEFL sebanyak 70 atau lebih tinggi.

Cara Memohon Kemasukan

Pemohon yang bersedia untuk memohon kepada LACM perlu melengkapkan Permohonan Kemasukan dan muat naik media uji dara melalui Permohonan Penerimaan. Pemohon perlu memohon sekolah tinggi, GED, atau transkrip kolej rasmi mereka dari institusi pemberi pinjaman mereka dan menghantar mereka ke LACM. Skor TOEFL, untuk Pelajar Antarabangsa, juga perlu dihantar ke LACM. Semua pemohon akan menghantar yuran permohonan $ 60 apabila permohonan itu selesai.

Pemindahan Kredit

LACM Online tidak langsung memindahkan kredit muzik dari institusi lain kecuali dengan kolej-kolej afiliasi yang telah mewujudkan perjanjian artikulasi. Pelajar digalakkan mengambil ujian penempatan kecakapan. Pelajar yang membuktikan kecekapan untuk kursus melalui ujian penempatan akan menerima kredit untuk kursus dan dapat bergerak ke tahap pengajaran yang seterusnya.

Tarikh Akhir Kemaskini Jul 2017

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Latar Belakang Pusat Pengajian

Los Angeles College of Music (LACM) prepares students to be leaders in music and offers Bachelor’s and Associate’s degrees and Diploma programs in Music Performance, Music Production, Songwriting, Com ... Baca lebih lanjut

Los Angeles College of Music (LACM) prepares students to be leaders in music and offers Bachelor’s and Associate’s degrees and Diploma programs in Music Performance, Music Production, Songwriting, Composing for Visual Media and Music Business. Baca Ringkas