Apakah objektif kursus ini?

Kursus ini akan memberi pelajar pengetahuan asas yang diperlukan untuk menggunakan prinsip-prinsip Lean Six Sigma untuk menjalankan proses yang lebih cekap dan meningkatkan kualiti output dengan mengenal pasti dan menghapuskan punca-punca kecacatan.

  • The Tentukan fasa di mana projek-projek yang dipilih dan unsur-unsur pembaziran dikenalpasti dan item tindakan ditakrifkan.
  • Fasa Measure digunakan untuk katalog dan menganalisis proses yang sedia ada untuk menentukan yang asas operasi yang boleh digunakan untuk mengira keupayaan potensi masing-masing.
  • Fasa Analyse menggunakan analisis statistik dan pengujian hipotesis untuk model bagaimana proses boleh diperbaiki dan nilai potensi masing-masing.
  • Meningkatkan fasa membantu pelajar untuk mengenal pasti perubahan yang akan memberikan manfaat perniagaan terbesar sebelum meletakkan rancangan ke dalam tindakan.
  • Fasa Kawalan kemudian membantu untuk memantau setiap perubahan yang dibuat dan merekodkan apa-apa penyelewengan daripada faedah yang diramalkan, maka bagaimana untuk tindakan ke atas keputusan.

Siapakah yang dimaksudkan untuk?

The Green Belt adalah untuk sesiapa sahaja yang menjadi anggota daripada proses atau kualiti pasukan dan mencari untuk memikul tanggungjawab lebih sebagai sebahagian daripada kerjaya mereka atau pembangunan peribadi. kelayakan ini juga membolehkan pelajar untuk melatih orang lain yang kurang berkualiti.

KEPERLUAN

Tiada prasyarat untuk mengambil kursus ini.

Apa menandakan kursus ini selain?

The Lean Six Sigma Green Belt pergi tangan-tangan dengan kelayakan pengurusan projek lain. Anda juga akan dapat mengkaji Belt Hitam di peringkat tertentu pada masa akan datang, jika kerjaya atau pembangunan peribadi matlamat menuntutnya. The Green Belt membawa kepada peranan kerja seperti pengurus penambahbaikan yang berterusan, pengurus penambahbaikan proses dan pengurus jaminan kualiti; mereka mempunyai gaji purata £ 45,000.

Sumber: www.payscale.com

Apa yang berlaku selepas meminta maklumat?

Sebaik sahaja anda telah bertanya anda akan dihubungi oleh salah seorang pakar kerjaya penasihat kami yang akan dapat menyediakan anda dengan apa-apa maklumat lanjut yang anda perlukan.

Program diajar dalam:
English

Lihat 173 lagi program yang ditawarkan oleh E-Careers »

Kursus ini Online
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Duration
12 
Sambilan
Price
175 GBP
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan

Pendaftaran Terbuka

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date