Apakah objektif kursus ini?

Dengan memberi tumpuan kepada komponen penyampaian perkhidmatan rangka kerja ITIL® itu, perjalanan ITIL® SD akan memperkenalkan pelajar kepada konsep di sebalik penyampaian perkhidmatan dan memberikan mereka kemahiran dan pengetahuan yang mereka perlukan untuk membina dan menggunakan perkhidmatan IT yang memenuhi keperluan perniagaan yang tulen.

  • The ITIL® tafsiran reka bentuk perkhidmatan dan bagaimana perkhidmatan dimuatkan ke seluruh perpustakaan ITIL® itu.
  • Prinsip-prinsip amalan terbaik di belakang mereka bentuk khidmat yang menyokong elemen-elemen lain rangka kerja ITIL® dan memenuhi keperluan perniagaan.
  • Proses-proses yang perlu disertakan dengan apa-apa reka bentuk perkhidmatan baru termasuk SLA ini, pencetus acara dan cabaran dan risiko yang perlu ditangani sebelum kerahan.
  • Dengan menggunakan teknologi untuk membantu dengan reka bentuk perkhidmatan IT dan penghantaran.
  • Peranan, tanggungjawab dan pekerja yang diperlukan untuk menguruskan proses penyampaian perkhidmatan dengan betul.
  • Melaksanakan proses penyampaian perkhidmatan baru dan bagaimana untuk menilai prestasi dan ROI.

Siapakah yang dimaksudkan untuk?

Kursus ini adalah untuk operasi pengurus IT, pengurus meja perkhidmatan, perunding dan profesional yang terlibat dalam penyampaian perkhidmatan. Setelah selesai mereka akan dapat meningkatkan kualiti dan kecekapan persembahan mereka.

KEPERLUAN

Dalam usaha untuk mengambil peperiksaan SD, anda mesti telah lulus Peperiksaan Yayasan ITIL®. Tiada pra-syarat untuk mengambil kursus ini tetapi kami mengesyorkan anda mempunyai pengetahuan yang baik dalam pengurusan perkhidmatan dan mengambil kursus ITIL® Foundation.

Apa menandakan kursus ini selain?

Sebaik sahaja anda telah lulus peperiksaan SD anda akan dapat berfungsi dalam peranan seperti Pengurus Perkhidmatan Design, Perkhidmatan Owner, Penganalisis Teknikal dan Enterprise Architect. Kiraan tentu sebagai tiga daripada yang diperlukan 17 kredit untuk bergerak ke seluruh Urusan tentu Kitaran Hayat yang membawa kepada gelaran "ITIL® Pakar".

Apa yang berlaku selepas meminta maklumat?

Sebaik sahaja anda telah bertanya anda akan dihubungi oleh salah seorang pakar kerjaya penasihat kami yang akan dapat menyediakan anda dengan apa-apa maklumat lanjut yang anda perlukan.

Program diajar dalam:
English

Lihat 173 lagi program yang ditawarkan oleh E-Careers »

Kursus ini Online
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Duration
12 
Sambilan
Price
395 GBP
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan

Pendaftaran Terbuka

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date