Apakah objektif kursus ini?

Pensijilan Improvement ITIL® Intermediate berterusan Service menunjukkan kepakaran dalam perkhidmatan ITIL® modul peningkatan dan proses, fungsi dan aktiviti yang terlibat dalam CSI. Membantu mana-mana pelajar untuk memahami kepentingan program peningkatan perkhidmatan yang berterusan dan bagaimana untuk melaksanakan satu.

  • Meletakkan peningkatan perkhidmatan yang berterusan dalam konteks kepada unsur-unsur ITIL® kitaran hayat lain.
  • Prinsip-prinsip dan proses di belakang ITIL® CSI dan bagaimana mereka mesti digunakan untuk perkhidmatan program penghantaran.
  • Bagaimana untuk melaksanakan perubahan organisasi dan operasi yang diperlukan untuk program peningkatan perkhidmatan yang berterusan.
  • pertimbangan teknologi apabila mereka bentuk dan melaksanakan rancangan CSI.
  • Mengenal pasti cabaran dan faktor-faktor risiko yang boleh menjejaskan rancangan CSI dan cadangan.

Siapakah yang dimaksudkan untuk?

Sesiapa sahaja yang telah lulus Yayasan ITIL® dan sedang mencari untuk memulakan perjalanan yang akan membawa mereka jauh ke dalam rangka kerja ITIL® itu. Ia merupakan kursus tahap Intermediate bagi CIO, IT Service Pengurus dan lain pengurus kanan IT.

KEPERLUAN

Dalam usaha untuk mengambil peperiksaan CSI, anda mesti telah lulus Peperiksaan Yayasan ITIL®. Tiada pra-syarat untuk mengambil kursus ini tetapi kami mengesyorkan anda mempunyai pengetahuan yang baik dalam pengurusan perkhidmatan dan mengambil kursus ITIL® Foundation.

Apa menandakan kursus ini selain?

Setelah peperiksaan CSI yang telah diluluskan anda akan dapat berfungsi sebagai pengurus sokongan atau pengurus peralihan perkhidmatan. Kiraan tentu sebagai tiga daripada yang diperlukan 17 kredit untuk bergerak ke seluruh Urusan tentu Kitaran Hayat yang membawa kepada gelaran "ITIL® Pakar".

Apa yang berlaku selepas meminta maklumat?

Sebaik sahaja anda telah bertanya anda akan dihubungi oleh salah seorang pakar kerjaya penasihat kami yang akan dapat menyediakan anda dengan apa-apa maklumat lanjut yang anda perlukan.

Program diajar dalam:
English

Lihat 173 lagi program yang ditawarkan oleh E-Careers »

Kursus ini Online
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Duration
12 
Sambilan
Price
395 GBP
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan

Pendaftaran Terbuka

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date