Read the Official Description

Apakah objektif kursus ini?

Pensijilan Improvement ITIL® Intermediate berterusan Service menunjukkan kepakaran dalam perkhidmatan ITIL® modul peningkatan dan proses, fungsi dan aktiviti yang terlibat dalam CSI. Membantu mana-mana pelajar untuk memahami kepentingan program peningkatan perkhidmatan yang berterusan dan bagaimana untuk melaksanakan satu.

  • Meletakkan peningkatan perkhidmatan yang berterusan dalam konteks kepada unsur-unsur ITIL® kitaran hayat lain.
  • Prinsip-prinsip dan proses di belakang ITIL® CSI dan bagaimana mereka mesti digunakan untuk perkhidmatan program penghantaran.
  • Bagaimana untuk melaksanakan perubahan organisasi dan operasi yang diperlukan untuk program peningkatan perkhidmatan yang berterusan.
  • pertimbangan teknologi apabila mereka bentuk dan melaksanakan rancangan CSI.
  • Mengenal pasti cabaran dan faktor-faktor risiko yang boleh menjejaskan rancangan CSI dan cadangan.

Siapakah yang dimaksudkan untuk?

Sesiapa sahaja yang telah lulus Yayasan ITIL® dan sedang mencari untuk memulakan perjalanan yang akan membawa mereka jauh ke dalam rangka kerja ITIL® itu. Ia merupakan kursus tahap Intermediate bagi CIO, IT Service Pengurus dan lain pengurus kanan IT.

KEPERLUAN

Dalam usaha untuk mengambil peperiksaan CSI, anda mesti telah lulus Peperiksaan Yayasan ITIL®. Tiada pra-syarat untuk mengambil kursus ini tetapi kami mengesyorkan anda mempunyai pengetahuan yang baik dalam pengurusan perkhidmatan dan mengambil kursus ITIL® Foundation.

Apa menandakan kursus ini selain?

Setelah peperiksaan CSI yang telah diluluskan anda akan dapat berfungsi sebagai pengurus sokongan atau pengurus peralihan perkhidmatan. Kiraan tentu sebagai tiga daripada yang diperlukan 17 kredit untuk bergerak ke seluruh Urusan tentu Kitaran Hayat yang membawa kepada gelaran "ITIL® Pakar".

Apa yang berlaku selepas meminta maklumat?

Sebaik sahaja anda telah bertanya anda akan dihubungi oleh salah seorang pakar kerjaya penasihat kami yang akan dapat menyediakan anda dengan apa-apa maklumat lanjut yang anda perlukan.

Program taught in:
English

See 173 more programs offered by E-Careers »

This course is Online
Start Date
Open Enrollment
Duration
12 
Sambilan
Price
395 GBP
By locations
By date
Start Date
Open Enrollment
Application deadline
Start Date
Open Enrollment
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
End Date
Location
Application deadline
End Date