IELTS PEPERIKSAAN PENYEDIAAN

Umum

Penerangan Program

Peperiksaan IELTS adalah satu cabaran

IELTS (Sistem Ujian Bahasa Inggeris Antarabangsa) adalah peperiksaan yang paling popular untuk menilai tahap bahasa Inggeris pemohon untuk masuk ke universiti di negara-negara berbahasa Inggeris, penghijrahan dan permohonan visa.

Pada masa ini, ujian IELTS boleh didapati di lebih dari 130 negara dan boleh diambil sehingga 48 kali setahun. Jadi di mana sahaja anda berada, akses mengikuti kursus IELTS Exam Online.

Ia penting untuk:

 • Kemasukan ke universiti di UK, Australia, Kanada, New Zealand dan Amerika Syarikat
 • Aplikasi migrasi ke Australia, Kanada dan New Zealand
 • Bergantung permohonan visa pemastautin tetap ke UK

Orang yang ingin mencapai mana-mana di atas memerlukan bantuan untuk mendapatkan skor penting melalui kursus dalam talian yang kos efektif dengan nilai tambah. Kolej Pengurusan Kontrak menawarkan kursus penyediaan peperiksaan IELTS untuk membantu anda mendapatkan gred terbaik dalam peperiksaan IELTS Academic atau Umum.

Dalam kursus ini, anda mempelajari cara paling mudah untuk lulus peperiksaan, pemeriksa apa yang akan dicari dalam ujian bertulis dan bercakap anda, kenapa anda telah gagal ujian ', di mana anda mempunyai kesilapan yang biasa dan perlu diperbaiki dan anda akan bersedia untuk peperiksaan oleh Melakukan banyak latihan menggunakan jenis soalan yang akan anda lihat dalam peperiksaan.

Kami memberi jaminan bahawa anda akan berjaya dalam peperiksaan anda selepas mengikuti kursus kami.

Kenapa anda perlu belajar dengan kami?

 • Anda boleh mencapai skor keupayaan tertinggi anda dalam ujian;
 • Kursus ini direka untuk menilai kemahiran berbahasa Inggeris dalam situasi kehidupan sebenar;
 • Peningkatan komunikasi;
 • Kursus ini merupakan pendekatan antarabangsa untuk peperiksaan;
 • Kami membantu anda untuk mengembangkan kemahiran untuk mengatasi jumlah bacaan, mengembangkan perbendaharaan kata dan kolokasi;
 • Kursus ini akan meningkatkan kemahiran mendengar dan berbicara anda;
 • Kami menyediakan anda latihan untuk meningkatkan penulisan anda yang diperlukan dalam kehidupan harian anda;

struktur Course

Terdapat 2 versi peperiksaan IELTS yang Akademik atau Am.

 • IELTS Akademik - untuk kemasukan universiti atau tujuan kerja
 • IELTS Umum - untuk penghijrahan atau permohonan visa

Peperiksaan IELTS menguji semua empat kemahiran bahasa;

 • bercakap
 • Mendengar
 • Reading
 • Menulis

Sistem penilaian ujian IELTS dipanggil 'Skor Band'. Julat Skor Band adalah dari 0 hingga 9. Skor tertinggi ialah 9.0. Anda boleh menyemak dengan laman web universiti atau imigresen untuk keperluan minimum skor ini.

Kursus ini direka untuk menyediakan kuliah dalam talian, pelajaran praktikal dalam talian, latihan kerja rumah, perbincangan mengenai maklum balas, pembetulan dan nasihat yang bagaimana anda boleh memperbaiki.

Peperiksaan IELTS model dan satu hingga satu pelajaran peribadi dimasukkan dalam kursus ini.
Kami dapat membantu anda mengembangkan kemahiran berbahasa Inggeris yang lebih luas dalam karier dan kehidupan anda. Kami adalah pemimpin kursus bahasa Inggeris yang terakreditasi 'dalam membangunkan kaedah pengajaran berkualiti tinggi dan bahan pembelajaran yang inovatif.

Tempoh Pengajian dan Kuliah

Semua pensyarah kami berpengalaman Pensyarah Bahasa Inggeris asli dari United Kingdom. Mereka mempunyai banyak pengalaman mengajar IELTS untuk pelajar antarabangsa. Kursus ini direka dua jenis program mengikut keperluan anda semasa peperiksaan.

Program Intensif

 • Ia menyediakan 36 jam kuliah dan 96 jam kerja rumah. Di samping itu, terdapat kira-kira 144 jam kajian bebas.

Program Lembut

 • Ia menyediakan 72 jam kuliah dan 192 jam kerja rumah. Di samping itu, terdapat kira-kira 360 jam kajian bebas.

Bayaran

Program Intensif

Jumlah bayaran kursus adalah £ 145

Program Lembut

Jumlah bayaran kursus ialah £ 290

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Latar Belakang Pusat Pengajian

College of Contract Management in the United Kingdom is a leading online attendance college for Engineering, Construction, Management, English, and Training and CPD courses. As a global organisation, ... Baca lebih lanjut

College of Contract Management in the United Kingdom is a leading online attendance college for Engineering, Construction, Management, English, and Training and CPD courses. As a global organisation, it provides Online Attendance (Live Online) courses to students all over the world. It offers advanced diploma level courses, professional practice courses, CPD and Training Courses to the Construction Industry to the professionals of the future who will go on to achieve bright careers and may become energetic global leaders of the construction industry. In addition, it offers an effective English language programme called NESOL that delivers Native English for Speakers of Other Languages. Baca Ringkas