Baca keterangan rasmi

TINJAUAN IEDE Business School (UEM) dengan kerjasama Universiti Vina del Mar membentangkan MBA Global, mod program V-Class (e-learning) untuk membentuk profesional peringkat pengurusan tinggi, pakar dalam pengurusan syarikat-syarikat dan organisasi . MBA Global ialah program moden, direka untuk tujuan membalas cabaran abad XXI ini. Program ini menyediakan kemahiran yang diperlukan untuk pengurusan semasa. Pelajar akan membangunkan kemahiran dalam keputusan perniagaan utama, seperti kepimpinan, kerja berpasukan, penguasaan dan penggunaan alat-alat kewangan, dan pemahaman tentang pelbagai evolusi pasaran ekonomi membuat kawasan. Di samping itu, MBA Global termasuk alat latihan untuk membangunkan berjaya dalam persekitaran yang bersifat global, satu fenomena yang memberi kesan kepada rakyat, sumber, pasaran dan negara.Ia direka untuk membentuk dalam melaksanakan strategi global, dari tempatan. MBA Global mempunyai tumpuan khusus kepada pembangunan kemahiran kepimpinan, dari tahap yang tinggi bermuhasabah. Program ini bukan sahaja menawarkan mengkaji konsep kepimpinan, tetapi ia memberi tumpuan kepada pelaksanaannya. Untuk tujuan ini, pelajar akan mewujudkan satu pelan untuk peribadi dan Pembangunan Profesional (PDPP) untuk membantu mereka berkembang sebagai pemimpin dan akan membantu mereka untuk meningkatkan tahap mereka seterusnya kemajuan kerjaya. Pelajar akan memulakan PDPP dalam mata pelajaran pertama program ini dan terus membangunkannya di seluruh MBA.OBJEKTIF Program Universiti Global MBA Vina del Mar IEDE Business School dan bertujuan agar para pelajar memperoleh, menguatkan dan mengembangkan kemahiran dan kemahiran pengurusan untuk keputusan yang betul, dan mendapatkan pengetahuan yang kukuh dalam bidang-bidang yang berkaitan dengan pengurusan perniagaan. Program ini melatih eksekutif dan kecemerlangan perniagaan, dan bertujuan untuk membangunkan kemahiran kepimpinan, perundingan dan pengurusan konflik, dan memberikan pandangan Antarabangsa perniagaan. Profil LAYAK Profesional bertajuk Global MBA mencapai tahap pengetahuan, pembangunan kemahiran dan kecekapan yang membolehkan anda untuk:

 • Menguasai teknik-teknik untuk mengenal pasti dan menganalisis faktor-faktor utama dalam ekonomi, politik dan sosial, kebangsaan dan antarabangsa.
 • Mereka bentuk dan melaksanakan persekitaran perniagaan peringkat perancangan yang strategik, bidang pemasaran dan komunikasi untuk bersaing dengan jayanya dalam pasaran domestik dan antarabangsa.
 • Mengurus sumber manusia dan pembangunan organisasi; dan perubahan yang mesti menghadapi menandatangani perjanjian tersebut, dengan alat-alat untuk membawa rundingan dan konflik pengantaraan.
 • Guna alat analisis kawalan pengurusan dalam organisasi, dan operasi yang lebih baik syarikat.
 • Menguruskan kewangan perniagaan, termasuk: mendiagnosis keadaan kewangan syarikat, menilai pelaburan alternatif dan pembiayaan, menganggarkan nilai ekonomi syarikat itu, dan menganalisis trend pasaran.
 • Memegang jawatan-jawatan pengurusan am atau pengurusan, perniagaan atau organisasi dalam sektor awam dan / atau swasta.
CIRI-CIRI UTAMA
 • Tajuk Sepanyol oleh UEM
 • Ia termasuk akses eksklusif kepada Global James McGuire Pertandingan Pelan Perniagaan
 • Yang membawa kepada Ph.D.
 • Akses kepada perpustakaan maya.
 • Akses eksklusif kepada EBSCO pangkalan data di mana anda akan mencari artikel dan kertas kerja saintifik yang berkaitan dengan program ini.
Program diajar dalam:
English
This course is Online
Start Date
Feb. 2020
Duration
21 
Sepenuh masa
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Feb. 2020
Tarikh tutup permohonan

Feb. 2020