Read the Official Description

Ia tidak perlu seperti itu.

Penulis jangka panjang, baik membuat wang dan diperlakukan dengan baik - sama ada mereka menerbitkan bahan atau tidak. Penulis yang baik dijawab dengan ihsan, hormat, kebaikan dan bahkan meminta maaf oleh penerbit dan ejen yang tidak dapat membantu mereka!

Mengapa? Kerana penulis-penulis ini tahu apa yang mereka lakukan - dan ia menunjukkan. Dalam kerja mereka, persembahan mereka dan dalam sikap mereka. Kerja mereka bersinar dengan keyakinan dan kuasa - mereka menulis tanpa kesilapan, mereka mematuhi peraturan penulisan yang baik dan fiksyen yang baik.

Jika anda melakukan perkara yang sama, anda boleh diterima tahun ini, bulan depan, dan jika MS anda sudah selesai, minggu depan!

"Rob, awak telah memberi saya percikan dalam tulisan saya
sekali lagi dan saya sangat berterima kasih kepada anda kerana itu.
Terima kasih kerana semua pelajaran anda. Mereka hanya indah untuk saya. "
Jaye Sevenhawks, penulis

Ini adalah mitos lengkap bahawa kerja yang baik tidak diendahkan dan tidak diterbitkan. Penerbit sebenarnya menangis untuk manuskrip yang baik. Kebenaran yang sederhana ialah 99% penulis tidak hanya mempersembahkan manuskrip mereka dan juga sepatutnya.

Tetapi anda boleh - jika anda mengikuti arahan mudah yang terkandung dalam Fiction 101 - program penulisan baru Akademi Penulisan yang unik.

Fiksyen 101 membentangkan anda dengan pelan menyeluruh untuk mendapatkan karya fiksyen yang diterbitkan. Ini semua yang anda perlu tahu untuk bersaing dalam industri penerbitan - dan nikmati perjalanan.

"Rob, saya telah belajar banyak dan mempunyai
sangat bersenang-senang dengan anda! " Lynn Grosvenor, pengarang

Fakta mudah ialah, yang diterbitkan bukanlah titik akhir, matlamat - ia sebenarnya hanya permulaan kerjaya penulisan anda. Kejayaan menulis adalah mengenai membina hubungan dengan penerbit, ejen, dan pembaca. Ia mengenai menulis bahan berkualiti dan mendapatkan penghormatan yang anda perlukan.

Tetapi bagaimana anda sampai ke tahap itu?

Kenapa kadang-kadang kelihatan begitu sukar?

Sebenarnya, tidak. Anda hanya perlu melakukannya dengan betul.

Kebanyakan penulis menyedari bahawa ini mungkin tiga atau empat novel di dalam trek. Tetapi bagaimana anda ingin memintas sistem?

Dengan mendapatnya betul kali pertama?

Ia tidak sukar. Seperti kebanyakan perkara dalam kehidupan, ia adalah proses - satu siri langkah. Fiksyen 101 telah direka khusus untuk menunjukkan kepada anda proses itu. Fiksyen 101 akan membantu anda melancarkan dengan mudah ke arah matlamat anda - untuk menulis manuskrip fiksyen yang bersinar dengan profesionalisme, kuasa, dan keyakinan.

"Saya suka kerja awak, Rob!
Anda membuat apa yang baik dan anda mempunyai apa-apa
suaranya hangat dan mesra dalam tulisan anda - anda hanya
membuat segalanya menjadi bacaan yang menyeronokkan dan pendidikan
tanpa sebarang gembar-gembur guru. " Billie Williams, pengarang

Walaupun di tengah-tengah tumpukan cerun berkumpul, penerbit akan memberitahu anda bahawa manuskrip yang baik mudah ditemui. MSS yang ditulis secara literal bersinar seperti suar. Dan membaca MS yang ditulis dengan baik adalah seperti letupan udara menyegarkan yang sejuk kepada penerbit. Ia adalah kegembiraan untuk pengalaman mereka kerana hanya meletakkan, ia sangat jarang berlaku!

Mengapa tidak membuat penyerahan seterusnya yang baik?

Dan jangan lepaskan. Ia bukan tentang asal atau lebih mendalam. Hanya dengan membentangkan manuskrip di mana penerbit menyedari bahawa penulis cukup peduli untuk mengetahui dan memahami terdapat beberapa konvensyen tertentu - bahawa terdapat cara yang tepat untuk menangani perkataan, prosa, tatabahasa, drama, aksi, dialog, deskripsi , cukup semuanya.

Manuskrip seterusnya boleh menjadi satu - pesaing. Tidak kira berapa jauh di sepanjang jalan anda, berapa banyak novel yang telah anda tulis, saya boleh mengajar anda cara membuat fiksyen terbaik dan paling laris. Dijamin.

Terdapat banyak cara untuk menulis tetapi hanya ada beberapa cara untuk menulis yang akan menarik perhatian penerbit moden. Saya boleh menunjukkan kepada anda bagaimana untuk mengambil alih fiksyen anda. Jadilah pemimpinnya. Isikan diri anda dengan keyakinan bahawa hanya pengetahuan dan kebijaksanaan yang dapat memberi anda. Itu hanya saya boleh mengajar awak.

"Saya hanya ingin mengucapkan terima kasih kerana melakukan apa yang anda
lakukan. Saya selalu mahu belajar menulis dan awak
memberi saya impian ini menjadi kenyataan. Anda begitu
sangat baik dan bijak. Anda berdoa
senarai untuk sentiasa berjaya dalam semua anda
usaha kerana anda berkongsi dengan tidak mementingkan diri sendiri.
Terima kasih banyak. " Shea Dumas, pengarang

Inilah yang saya akan tunjukkan dalam FAKTA 101:

Kursus ini mengandungi banyak contoh dan latihan untuk membantu anda memahami sepenuhnya semua perihal yang terlibat dalam menulis fiksyen yang berkualiti.

Tetapi itu bukan semua.

Klik untuk memulakan Fiksyen 101 sekarang dan anda juga akan menerima barang bonus PERCUMA yang hebat ini:

* "Kerajinan Fiksyen" oleh Percy Lubbock

214 muka surat. Satu risalah yang menarik pada kesusasteraan dengan contoh-contoh dari pengulas cerita terawal sepanjang masa. $ 47 nilai!

* "Cara Bercakap dan Menulis dengan betul" oleh Joseph Devlin MA

171 muka surat nasihat yang tidak ternilai mengenai peraturan dan konvensyen
Bahasa Inggeris. $ 37 nilai!

* "Unsur Karakter" oleh Mary G Chandler

Satu pemeriksaan 162 muka surat mengenai apa yang membuat orang yang mereka. $ 27 nilai!

* "Cara Beritahu Kisah" oleh Mark Twain

Orang hebat sendiri bercakap mengenai topik yang paling penting! $ 11 nilai!

* "Kuasa Konsentrasi" oleh Theron Q Dumont

Epik 153 halaman ini berbunyi seperti salib di antara Kuasa Rahsia dan Tak Terbatas. Ia adalah buku yang hebat untuk memiliki dan membimbing hidup anda dengan sendirinya. Buku ini sahaja boleh mengubah hidup anda! $ tidak dapat dikira nilai!

Muat turun bonus ini boleh didapati dengan serta-merta!

"Rob, terima kasih banyak untuk pelajaran anda.
Mereka semua cantik. Anda adalah guru terbaik saya
pernah jumpa. " Alan Cherton, penulis

Keseluruhan, program perubahan hidup ini tersedia untuk sebahagian kecil daripada nilai OFF-LINE asalnya! (adalah $ 995.49, seperti yang dijual oleh The Australian Writing Academy )

Jika menulis kejayaan adalah apa yang anda perlukan, mahu, impian, dan keinginan , maka program ini adalah untuk anda!

Tunggu - ADA LEBIH LEBIH!

Kursus BONUS Khas PERCUMA dengan pembelian ini!

"The Nuts and Bolts of Writing"
Cara Menulis untuk Hidup

Ia memerlukan bertahun-tahun pengalaman untuk benar-benar mengetahui apa yang diperlukan untuk menjadi seorang penulis kerjaya dan penulis fiksyen.

Kita mungkin fantasize tentang apa yang mungkin seperti beberapa dekad sebelum kita mengalami realiti. Perkara itu, untuk menjadi penulis sepenuh masa dan / atau novelis, anda perlu berkelakuan seperti yang pertama.

The Nuts and Bolts of Writing dilengkapi dengan suara pengalaman - dan langsung dari hati. Ia selalu mengejutkan saya bahawa semua kursus saya, ia adalah salah satu yang paling popular dengan profesional - yang, saya rasa, dapat dengan jelas mengenal pasti dengan gaya hidup yang digambarkan dalam halamannya.

Buat pertama kalinya - kursus itu telah dikumpulkan dan dikerjakan semula menjadi satu sumber lengkap - dan hanya tersedia pada kali terakhir ini.

Dapatkan kursus penuh sekarang untuk menambah koleksi Easy Way untuk Menulis sumber - sebelum semuanya hilang!

Sekali sekala saya mempunyai mimpi. Saya ingin menjadi penulis fiksyen sepenuh masa - dan saya ingin tahu bagaimana itu telah dilakukan, bagaimana itu dapat dicapai. Saya mencari tinggi dan rendah untuk sumber. Saya mendapati buku-buku menulis dan memakannya - tetapi saya masih memerlukan sesuatu yang akan menerangkan praktikal sebenar menulis untuk hidup.
Saya tidak dapat mencari apa yang saya cari ... Mungkin anda merasakan begitu juga. Mungkin anda juga ingin peta jalan yang tulen untuk menulis kejayaan. Nah, sekarang anda tidak perlu lagi melihat - seperti yang saya sampaikan kepada anda:

"The Nuts and Bolts of Writing: The Easy Way to Write Fiction Brilliant for a Living"

Dalam kelas master yang lengkap ini, anda akan mendapat sudu di dalamnya - semua maklumat yang anda perlukan untuk menulis kisah berkualiti yang editor, ejen dan penerbit akan suka - apa sahaja yang anda menulis: cerita pendek, fiksyen kanak-kanak atau novel yang penuh sesak nafas - dan kemudian: bagaimana cara kerja anda diterbitkan dan membuat hidup yang baik.

Dengar. Saya dan rakan saya mempunyai lebih daripada seratus buku yang diterbitkan.

Faktanya ialah: kita tahu apa yang berfungsi.

Jangan biarkan sesiapa memberitahu anda tidak ada 'cara yang betul' untuk melakukan sesuatu - ada - dan saya dapat mengajarnya kepada anda - mudah dan cepat.

Inilah yang masterclass ini akan meliputi, dalam empat modul yang dibungkus:

1. Bersedia Menulis - apa yang perlu anda lakukan dan berfikir sebelum anda memulakan. Jenis persediaan yang betul akan mengubah cara anda bekerja dengan lebih baik. Ia akan membantu anda menulis lebih profesional, lebih cepat dan dengan tumpuan yang lebih baik.

2. Draf Pertama - bagaimana dengan mudah membuat apa yang anda ingin lakukan dalam masa yang sesingkat mungkin. Bagaimana untuk memastikan kerja anda akan dijual terus dari awal. Bagaimana menulis dengan keyakinan, disiplin dan bakat.

3. Mendapatkan Diamond Out of the Rough - pelajari apa yang dilakukan oleh setiap penulis profesional untuk membuat draf pertama kepada piawaian yang dapat diterbitkan. Cara menggunakan peraturan yang sangat mudah untuk mencipta fiksyen yang menarik yang sentiasa berfungsi.

4. Bagaimana Mendapatkan Terbitan - modul ini membawa anda melalui praktikal mudah tentang apa yang harus dilakukan selepas menulis - untuk memastikan anda dapat meneruskan kraf anda - dan dibayar untuknya, berkali-kali, untuk hidup.

Sepanjang perjalanan, kita akan melihat bagaimana cara menulis dialog yang baik, bagaimana menulis penerangan yang berkesan, bagaimana membuat drama, ketegangan dan menulis adegan aksi yang baik, menangani rentak dan banyak masalah teknikal yang lain.

Pengurusan masa - bagaimana untuk membuat masa penulisan yang paling terhad./>

Cara termudah untuk mencipta watak yang baik/>

Bagaimana untuk mewujudkan ketegangan, ketegangan dan intensiti yang meningkat dalam fiksyen./>

Bagaimana cara menggariskan / merancang sesuatu novel secara cepat dan mudah./>

Bagaimana anda mengekalkan POV yang konsisten dan tegang?/>

Bagaimana menyelesaikan masalah dengan tatabahasa, ejaan dan sebagainya/>

Tunjukkan tidak memberitahu - apakah itu dan bagaimana ia berfungsi/>

Jika anda pernah menginginkan sumber penulisan lengkap yang menunjukkan kepada anda dengan tepat bagaimana menulis fiksyen berkualiti yang dijual - hari ini - maka ini adalah untuk anda! Lihatlah - masterclass ini sahaja boleh dengan mudah menelan ratusan dolar - dan nilainya untuk kerjaya berpotensi anda adalah tidak ternilai.

Tetapi anda tahu bahawa pengecasan berlebihan bukanlah gaya saya. Dan jika anda telah mengambil kursus saya sebelum ini, anda akan tahu bahawa saya sentiasa menyampaikannya!

Klik di bawah sekarang untuk segera menerima kursus penulisan hebat ini dari saya, penulis kerja yang dihormati, komited untuk membantu anda mencapai impian anda ..

KURIKULUM KURSUS

Fiksyen 101 - Kursus

 • Modul 1 Bahagian 1 - Mendapatkan Idea dan Cara Membangunkan Mereka
 • Modul 1 Bahagian 2 - Inspirasi dan Mencari Masa
 • Modul 3 - Mewujudkan Watak Yang Memerangi
 • Modul 4 - Perancangan dan Pembinaan Cerita
 • Modul 5 - Tema, Templat
 • Modul 6 - Tunjukkan Jangan Beritahu
 • Modul 7 - Tanda baca, Tatabahasa dan beberapa Peraturan Menulis Asas
 • Modul 8 - Struktur Pemandangan, Aturan dan Cerita
 • Modul 9 - Struktur Bab, Visi dan Fokus
 • Modul 10 - Menulis Cepat tanpa Takut atau Censure
 • Modul 11 ​​- Penyuntingan, Penulisan Semula
 • Modul 12 - Penamat, Penyerahan
iStudy

See 362 more programs offered by iStudy »

This course is Online
Start Date
Open Enrollment
Duration
Permintaan Maklumat
Sambilan
Sepenuh masa
Price
27 GBP
By locations
By date
Start Date
Open Enrollment
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
End Date