Menjadi Pengurus Projek Perniagaan

Life Learning dengan kerjasama Dr Emilio Corteselli menyampaikan "Master Eksekutif dalam Pengurusan Projek" revolusioner yang akan mengajar anda bagaimana untuk menjadi Pegawai Pengurusan Projek untuk pengurusan Jabatan Pengurusan dan Organisasi Perniagaan.

Mengapa memilih Master ini?

Master bertujuan untuk melatih para profesional dalam bidang Pengurusan Projek syarikat. Pada akhir Master ini anda akan mempunyai persiapan yang diperlukan untuk menguruskan pasukan projek, membuat rancangan perniagaan, kitaran projek, mengurus dan merancang aktiviti Korporat dan melaksanakan aktiviti analisis dan pemantauan proses, tanggungjawab dan alat kawalan pengurusan syarikat. Tujuan kursus ini adalah untuk menyediakan pelajar dengan pengetahuan teknikal dan keupayaan untuk memahami mekanisme berfungsi sistem pengurusan ini, berguna untuk membimbing dan memperkasakan pengurus terhadap objektif dasar pengurusan, bersama-sama dengan kemampuan awal untuk memohon pengetahuan dan pemahaman ini kepada kajian kes praktikal yang mudah. "Master Eksekutif dalam Pengurusan Projek" akan membolehkan anda memperoleh kemahiran yang diperlukan untuk dimasukkan ke dalam syarikat, di mana melalui kajian dan pemahaman mengenai semua proses perniagaan, anda boleh menjadi salah satu daripada angka rujukan untuk aktiviti pengurusan dan sokongan untuk pengurus operasi dalam proses membuat keputusan dan operasi mereka. Ke hadapan, anda boleh memperoleh pengetahuan yang diperlukan untuk menyediakan aktiviti perancangan dan pemantauan aktiviti dari sudut pandangan ekonomi dan kewangan. Evolusi pasaran buruh semakin terkemuka syarikat untuk mengambil seluruh pasukan yang berdedikasi kepada organisasi untuk menjimatkan yuran perunding luar, dan memiliki sumber yang terlatih dan berdedikasi untuk pengembangan perniagaan, pengembangan pemasaran / jualan dan pengurusan syarikat.

Apa yang akan kamu pelajari dengan Guru ini?

Daftar untuk "Master Eksekutif dalam Pengurusan Projek" dan anda akan mendapat akses kepada pelajaran saya di mana anda akan belajar:

 • Bagaimana untuk menjadi Pegawai Pengurus Projek;
 • Model Pengurusan Projek yang inovatif;
 • Cara membuat, menguruskan, menganalisis Projek dan Pasukan Projek;
 • Bagaimana untuk melaksanakan proses transformasi digital dengan Pengurusan Projek;
 • Bagaimana untuk menentukan aktiviti Rekabentuk dalam bidang Kewangan, Pemasaran, Jualan dan Organisasi.

Dengan mendaftar untuk kursus ini, anda akan mempunyai bonus ini:

105866_LLSRLWebMarketing.jpgProgram kursus ini

 • Pengenalan kepada pengurusan projek
 • Angka pegawai pengurusan projek
 • Metodologi pengurusan projek lanjutan
 • Model organisasi yang digunakan dalam pengurusan projek
 • Pengurusan projek untuk pemasaran dan penjualan
 • Ujian akhir
Program diajar dalam:
 • Itali

Lihat 9 lagi program yang ditawarkan oleh Life Learning »

Tarikh Akhir Kemaskini Apr. 6, 2019
Kursus ini Online
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Duration
Permintaan Maklumat
Sambilan
Sepenuh masa
Price
499 EUR
€ 99 untuk 3 ahli pertama
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan

Pendaftaran Terbuka

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date