Eksekutif Eksekutif dalam Pengurusan Hotel, Restoran dan Syarikat Makanan

Umum

2 lokasi tersedia

Penerangan Program

Sektor pelancongan telah, selama beberapa dekad sekarang, salah satu sektor asas dalam pembangunan sosial dan ekonomi negara. Oleh itu, tahun lepas sektor ini berkembang sebanyak 3%, menjana lebih daripada 53,000 pekerjaan. Dan di dalamnya, sektor hotel, adalah kunci pelancongan dan salah satu yang telah mengalami pertumbuhan yang lebih besar dalam beberapa tahun kebelakangan ini.

Dalam konteks ini, dengan sektor yang semakin berkembang yang menuntut profesional yang terlatih untuk bertindak dalam pasaran yang sentiasa berkembang, Eksekutif Eksekutif dalam Pengurusan Hotel dan Pemulihan yang diajar oleh The Ostelea School of Tourism dilahirkan

Tuan, yang dibangunkan di bawah metodologi jarak jauh, boleh disiapkan dalam 12 bulan, terima kasih kepada model pembelajaran yang fleksibel yang menyesuaikan diri dengan keperluan para peserta.

Jika anda ingin membangunkan atau berkembang secara profesional di sektor hotel dan mempunyai ijazah universiti, tetapi tidak mempunyai masa untuk menghadiri kelas atau ingin menjadikan keluarga dan kehidupan kerja serasi dengan latihan anda, ini adalah tuan yang anda perlukan.

Setelah selesai, anda akan menerima ijazah tuan tiga yang dikeluarkan oleh Universiti Lleida, Sekolah Perniagaan EAE dan Ostelea.

Program ini dibahagikan kepada 45 kredit biasa dengan jadual perjalanan yang bertujuan untuk fungsi pengurusan dengan perasaan praktikal yang sangat jelas, di mana pengetahuan digabungkan dengan perkembangan peribadi dan profesional pelajar. Akaun juga, dengan karya master terakhir sebanyak 15 kredit yang dilengkapi dengan modul dan bahan yang berlainan secara berurutan.

Sebab-sebab untuk mempelajari Master Eksekutif di Hotel Pengurusan, Restoran dan Syarikat Makanan

 • Sektor dengan peluang profesional: Anda boleh mengakses atau menyatukan pada tahap profesional di salah satu sektor yang telah berkembang dan berkembang paling lama dalam tahun-tahun kebelakangan ini, baik secara nasional maupun global.
 • Metodologi Praktikal: Berdasarkan kes praktikal untuk mempelajari strategi terbaik dan teknik terbaik, ia menawarkan nilai praktikal yang diperlukan oleh syarikat hari ini.
 • Penilaian berterusan: Sekali 75% unit-kumpulan dan pembelajaran kendiri setiap modul telah diluluskan dan projek akhir telah diluluskan, pelajar menerima ijazah tiga: Ostelea, Sekolah Pelancongan
 • Fakulti akademik Ostelea: Ia ditubuhkan oleh profesor universiti dan profesional yang prestij yang diiktiraf dalam sektor ini. Fakulti, pengarah program kami yang telah merancang program dan susunan yang disesuaikan untuk pelajar sepanjang kursus, adalah jaminan kualiti yang ditawarkan oleh tuan kepada mereka yang melakukannya.

Profil yang disyorkan

Sarjana ini bertujuan untuk graduan, jurutera, arkitek, jurutera teknikal, arkitek teknikal, serta graduan dan graduan, sebaik-baiknya dengan lebih daripada tiga tahun pengalaman profesional dalam sektor pelancongan, yang ingin mengembangkan pengetahuan mereka dalam bidang pengurusan hotel dan restoran. Dan terutama orang-orang yang tidak mempunyai masa untuk menghadiri kelas, atau ingin membuat kerja dan kehidupan keluarga mereka bersesuaian dengan latihan mereka, memanfaatkan kelonggaran metodologi pengajaran di mana program induk dibangunkan.

objektif

Eksekutif Eksekutif dalam Hotel Pengurusan dan Restoran Syarikat akan membolehkan anda:

 • Meningkatkan atau memperoleh pengetahuan dan kemahiran pengurusan yang diperlukan untuk mencapai kedudukan tanggungjawab dalam industri hotel dan pelancongan
 • Pelengkap dan meningkatkan pengetahuan anda tentang pengurusan, strategi dan pengurusan hotel sebelumnya.
 • Membangun kerjaya profesional anda sebagai pengurus hotel atau pengurus, penolong pengurus atau timbalan kepada pengurusan.
 • Ketahui ciri-ciri dan operasi jabatan-jabatan yang berbeza dari syarikat-syarikat katering, dan strategi utama yang digunakan untuk promosi dan pengurusan jenama di sektor hotel.
 • Tentukan kunci penyediaan pelan strategik dan permohonan mereka untuk tindakan segera dalam persekitaran hotel dan restoran nasional dan antarabangsa.

kurikulum

Master Eksekutif dalam Pengurusan Hotel, Syarikat Catering dan Makanan

 • Struktur pasaran pelancongan, strategi dan kesahihan
 • Operasi, kualiti dan sumber manusia
 • Kewangan
 • Pemasaran dan pemasaran
 • Inovasi, keusahawanan dan kemahiran pengurusan
 • Akhir projek induk

peluang kerjaya

Objektif gelar sarjana ini adalah untuk menyediakan profesional yang berkelayakan untuk pengurusan hotel dan syarikat katering. Dengan mengkaji isi yang dicadangkan oleh pusat, anda akan memperoleh pandangan umum tentang struktur dan kewangan dalam sektor pelancongan, dan anda akan dilatih untuk mengurus bakat dan inovasi, pengurusan strategik dan melaksanakan operasi di sektor hotel dan pemulihan. Di samping itu, anda akan mempelajari teknik pemasaran dan pemasaran hotel dan restoran, antara kemahiran lain. Apabila tamat pengajian, pelajar boleh mengamalkan sebagai:

• Pengurus hotel atau syarikat restoran.
• Bertanggungjawab untuk jabatan korporat rangkaian hotel
• Ketua bahagian perniagaan kumpulan perniagaan.
• Bertanggungjawab untuk pembahagian makanan dan minuman (Makanan

Saluran Kerjaya Karier Kerjaya dan berfungsi sebagai titik pertemuan antara pelajar, alumni dan syarikat kerjasama dan kumpulan perniagaan lain yang menuntut profesional dari sektor terlatih di Ostelea.

titratan

Peserta yang berjaya melengkapkan program ini akan mendapat TRIPLE TITLE:

 • Ijazah Sarjana di Hotel Pengurusan dan Syarikat Katering oleh The Ostelea, Sekolah Pelancongan
 • Ijazah Sarjana dalam Pengurusan Hotel dan Syarikat Pemulihan oleh Sekolah Perniagaan EAE.
 • Ijazah dari Universiti Lleida.
Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

Nuestra misión es contribuir al desarrollo social, económico y cultural de forma sostenible de la industria, a través de la formación de directivos, profesionales del sector. Estamos comprometidos con ... Baca lebih lanjut

Nuestra misión es contribuir al desarrollo social, económico y cultural de forma sostenible de la industria, a través de la formación de directivos, profesionales del sector. Estamos comprometidos con la innovación e impulsamos el vínculo entre empresas del sector y Ostelea para nutrir al mercado de nuevas soluciones. Baca Ringkas
Madrid , Barcelona , Sepanyol dalam talian + 2 Lagi Kurang