Filter
EMBA
Secara: Semua

Terbaik Online EMBA dalam Kewangan 2019/2020

Jika anda berharap untuk melanjutkan kerjaya anda, Sarjana Eksekutif Pentadbiran Perniagaan mungkin apa yang anda perlukan. Banyak syarikat kini menganggap ijazah lanjutan untuk menjadi satu keperluan untuk calon pekerja, dan dalam beberapa kes, mereka yang mempunyai ijazah lanjutan membuat gaji yang lebih tinggi.

Apakah yang dimaksudkan dengan talian EMBA dalam Kewangan? Sejak penyelidikan adalah tiang bidang ini, kursus-kursus di universiti-universiti mengajar pelajar kaedah penyelidikan inovatif untuk melengkapkan mereka dengan pengetahuan yang kuat dan mendapat kerja mereka diterbitkan dalam jurnal ulasan. Pelajar juga belajar bagaimana untuk melaksanakan akaun pintar dan pengurusan kewangan dengan menggunakan teknik dan strategi yang berbeza. Program juga memupuk kepimpinan dalam pelajar, memberi kuasa kepada mereka yang berpotensi untuk pertumbuhan kerjaya.

Pendidikan lanjutan dalam kewangan menyediakan pelajar dengan kapasiti yang kuat untuk analisis, yang sangat penting di mata ramai majikan.Mengeluarkan laporan kewangan yang kedua-duanya adalah tepat dan terperinci memberikan graduan kelebihan dalam pasaran kerja, manakala kelayakan perakaunan menunjukkan keupayaan mereka untuk mematuhi proses.

Kos memperoleh talian EMBA yang dalam Kewangan berbeza dari sekolah dan sekolah dan di seluruh negara, sehingga mendapatkan anggaran mengikut keadaan anda adalah disyorkan.

Oleh kerana sifat yang pelbagai industri kewangan ini, graduan boleh memilih sub-bidang yang paling serasi dengan skillset dan kepentingan mereka. perbankan pelaburan menyediakan peluang untuk bekerja dengan syarikat-syarikat dan individu di bahagian atas permainan mereka. profesional ekuiti swasta membimbing perniagaan dalam usaha mereka bagi modal untuk operasi dana. Pada akhir bertentangan spektrum adalah profesional modal usaha niaga yang menentukan sama ada atau tidak pelanggan mereka akan melabur dalam pelbagai permulaan dan syarikat-syarikat kecil.pekerjaan dana lindung nilai melibatkan pembelian dan penjualan produk kewangan dan aset, dengan peranan termasuk pegawai peraturan pematuhan, pengurus portfolio, peniaga, penganalisis kewangan dan penganalisis kuantitatif.

Mula meneroka dunia kewangan hari ini. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

1 Hasil dalam Kewangan

EMAS Eurasian Management & Administration School

Belajar bahasa inggeris! (1) Di mana-mana sahaja, (2) Pengajian bercampur atau (3) Penuh waktu di kampus di Rusia! Top-14 MBA terbaik di Tengah ... [+]

Belajar bahasa inggeris!

Premium lanjutan (1) 100% Dalam talian, (2) Pembelajaran campuran atau (3) Penuh waktu di kampus di Rusia program pendidikan pelaksanaan bagi mereka yang memerlukan kemahiran pengurusan moden yang matang untuk bekerja di jawatan kanan dan yang tidak berpuas hati dengan pengetahuan asas yang diberikan oleh kebanyakan sekolah perniagaan akademik. Oleh kerana pelajar pengkhususan Pengurusan Kewangan menerima kursus lengkap mengenai pengurusan kewangan.

2 ijazah berprestasi: Ijazah Eksekutif MBA dari EMAS ( Rusia) Ijazah Eksekutif MBA GFKM ( Kesatuan Eropah, Poland).

PELAJARI LEBIH LANJUT UNTUK MENGGUNAKAN PROGRAM DI SINI.

No. 1 MBA dalam talian di Rusia MBA yang diadaptasikan. No. 1 di Rusia No. 2 di kampus MBA di Rusia TOP-14 MBA di CE Eropah MBA Eksekutif TOP-20 di CE Eropah TOP-200 MBA Apa yang awak dapat?Sekurang-kurangnya 31 kemahiran pengurusan perniagaan .Penyelesaian praktikal untuk masalah khusus anda kerana format pembelajaran perundingan, pertumbuhan pendapatan cepat, dan pembangunan kerjaya di seluruh dunia.Peningkatan margin jualan dan keuntungan, proses perniagaan dan peningkatan daya saing yang kompetitif.Pembangunan profesional dan peningkatan keberkesanan peribadi.Format pembelajaran100% dalam talian.Pembelajaran yang disesuaikan.Penuh waktu di kampus.... [-]
Rusia Moscow Nizhny Novgorod Russia Online Ukraine Kyiv Belarus Minsk Kazakhstan Almaty  + 6 Lagi
Pendaftaran Terbuka
Russian,English
Sepenuh masa
Sambilan
12 - 18 bulan
Kampus
Online
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu