Mengasah pengetahuan pendidikan anda

USQ ini Doktor Pendidikan akan dapat melihat anda mereka bentuk, menjalankan dan melaporkan penyelidikan yang mencipta dan memanjangkan pengetahuan dan pemahaman, soalan pendidikan dunia sebenar global dan topik. The DOKTOR PENDIDIKAN adalah kedua-dua teori dan konsep merangsang, memberi pengamal berpengalaman peluang untuk melengkapkan ijazah penyelidikan memberi tumpuan kepada bidang kepentingan dan kepakaran khas.

ijazah yang ditawarkan dalam talian atau di kampus dan menyediakan peluang yang mencukupi untuk interaksi satu-satu dengan penyelia kedoktoran dan rakan-rakan pelajar dalam komuniti dalam talian meriah atau bersemuka interaksi.

Mencapai potensi anda

Anda akan mengasah pengetahuan pendidikan anda dan membangunkan keupayaan anda untuk berfikir secara kritikal dan strategik. Anda akan menggunakan penyelidikan pendidikan anda untuk membimbing amalan yang berkesan, menjadi peneraju dalam bidang khas yang anda minati. ijazah ini juga boleh membawa ke dalam kerjaya dalam bidang akademik.

Syarat Kemasukan

  • Memiliki ijazah Sarjana dengan PNG bersamaan dengan sekurang-kurangnya 5.0 pada skala gred USQ, atau Ijazah Sarjana Muda dengan Kepujian (Kelas Pertama atau Kelas Kedua (2a)), atau kelulusan yang setara dalam pendidikan atau bidang yang seasal dari universiti yang diiktiraf, dan
  • Mempunyai rekod yang didokumenkan biasanya tiga tahun sepenuh masa bersamaan pengajaran atau pengalaman profesional yang lain dalam Pendidikan atau bidang yang seasal dan pekerjaan semasa atau baru-baru ini dalam amalan profesional yang berkaitan.
  • Kemasukan ke semua program siswazah adalah sangat kompetitif kerana kapasiti terhad. Memenuhi syarat-syarat minimum tidak menjamin kemasukan.

Keperluan Bahasa Inggeris

Semua pelajar dikehendaki untuk memenuhi keperluan bahasa Inggeris yang berkenaan. Program ini memerlukan sekurang-kurangnya IELTS 6.5 atau setaraf.

Jika anda tidak memenuhi keperluan bahasa Inggeris anda boleh memohon untuk mengkaji program bahasa Inggeris University-diluluskan.

Program diajar dalam:
  • English

Lihat 9 lagi program yang ditawarkan oleh University of Southern Queensland (USQ) »

Kursus ini Online
Start Date
Duration
Sambilan
Price
18,120 AUD
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Tarikh tutup permohonan
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Tarikh tutup permohonan
End Date
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Tarikh tutup permohonan
End Date