Doktor Online Ekonomi Politik Antarabangsa (DIPE)

Umum

Penerangan Program

Doktor Online Ekonomi Politik Antarabangsa

Program ekonomi politik antarabangsa menawarkan pendidikan yang memberi tumpuan kepada membantu individu berjaya dalam tenaga kerja global yang dinamik. Kemahiran ini termasuk pemikiran kritikal, pengetahuan tentang pelbagai budaya, dan konteks budaya, kemahiran penyelidikan yang ketat, dan keupayaan untuk berkomunikasi dengan berkesan dalam pelbagai persekitaran. Pelajar akan bersedia untuk jawatan analitik dan pentadbiran di sektor awam, bukan keuntungan dan swasta yang berkaitan dengan hal ehwal antarabangsa. Terdapat sejumlah 9 modul yang akan disiapkan sebanyak 36 modul. Program ini akan disimpulkan dengan tesis penyelidikan bebas. Pelajar juga akan mempunyai peluang untuk menerbitkan artikel jurnal di bawah bimbingan fakulti kami yang berpengalaman.

Kelayakan akhir akan dianugerahkan oleh Universiti Kewangan di bawah kerajaan Persekutuan Rusia. Ini adalah kelayakan profesional yang akan meningkatkan laluan kerjaya anda.

  • Tuisyen: $ 11000
  • Panjang: 15-20 bulan

123524_123516_Image002.jpg

Akreditasi

Kaedah kajian WEEI diluluskan oleh Pusat Persijilan Bebas Eropah dalam E-learning serta penanda aras piawaian antarabangsa ISO-9001-2015. Universiti Kewangan Rusia dilesenkan oleh Kementerian Pendidikan Rusia Persekutuan.

Universiti Rakan Kongsi

Universiti Kewangan di bawah Kerajaan Persekutuan Rusia

Universiti Kewangan di bawah Kerajaan Persekutuan Rusia adalah salah satu institusi pengajian tinggi pendidikan kewangan dan ekonomi Rusia tertua. Ditubuhkan pada tahun 1919, ia kini merangkumi semua wilayah Rusia dengan sistem cawangannya, menawarkan pelbagai program di semua peringkat pendidikan: Sarjana Muda, Sarjana, Ph.D., Post Doktor, kursus pendek, dan latihan profesional. Ia menduduki ranking sebagai universiti terkemuka di Rusia oleh Forbes Russia dan juga dianggap sebagai salah satu daripada 500 universiti teratas di dunia.

123525_123517_Image003.jpg

Kursus

Untuk mengetahui lebih lanjut, sila klik pada www.world-executive-edu.com

Tarikh Akhir Kemaskini November 2019

Latar Belakang Pusat Pengajian

World Executive Education InstituteKualifikasi Atas Talian TerjangkauWEEI ditubuhkan untuk menyediakan peluang yang jarang berlaku untuk mencapai kelayakan pascasiswazah dari universiti antarabangsa y... Baca lebih lanjut