Online PhD di UK

Terbaik Online PhD di UK

Sarjana

A Doktor Falsafah adalah ijazah akademik yang memerlukan kira-kira empat tahun pengajian dan penyelidikan yang meluas untuk mendapatkan. Menerima PhD merupakan satu matlamat pendidikan yang ramai pelajar berusaha untuk, kerana memperoleh ijazah ini boleh membantu mereka mencari kerjaya yang Kuasa melakukan matlamat peribadi dan profesional mereka.

UK, United Kingdom adalah berusia lebih daripada 300 tahun dan terdiri daripada empat negara konstituen: England, Scotland, Wales dan Ireland Utara. UK telah menjadi pusat pengajian untuk 1,000 tahun yang lalu dan mempunyai banyak universiti purba dan dibezakan. Pelajar luar negara membentuk sebahagian besar daripada badan pelajar di universiti di England.

Online PhD di UK

Baca lebih lanjut

Doktor falsafah dalam pendidikan (penyelidikan) edd

University of Glasgow - Online Study
Online Sambilan 60  August 2019 United Kingdom UK Online

Ini adalah satu program inovatif yang menawarkan peluang yang profesional berkaitan dan akademik yang ketat untuk kajian lanjutan dalam pendidikan. Program ini direka untuk profesional di semua peringkat pendidikan, latihan dan pembangunan, dan dalam bidang-bidang berkaitan pendidikan. [+]

Ini adalah satu program inovatif yang menawarkan peluang yang profesional berkaitan dan akademik yang ketat untuk kajian lanjutan dalam pendidikan. Program ini direka untuk profesional di semua peringkat pendidikan, latihan dan pembangunan, dan dalam bidang-bidang berkaitan pendidikan.

Mengapa program ini Doktor yang boleh dibandingkan dengan PhD dari segi skala dan ketegasan. Ia berbeza kerana ia menyediakan program berstruktur pengajian lanjutan yang berkaitan dengan profesion anda dan memberi tumpuan kepada saling hubungan penyelidikan, dasar dan amalan. Ada memberi tumpuan kepada pembelajaran kolaboratif, lukisan pada pengalaman anda sendiri dan orang-orang rakan-rakan akademik anda. Seperti yang anda menumpukan pengajian ke kawasan pakar, anda akan mendapat manfaat daripada aktiviti lima pemindahan pengetahuan dan penyelidikan kumpulan kami: Kreativiti, budaya dan kepercayaan; pendidikan sains antara disiplin, teknologi dan pembelajaran; pembelajaran profesional dan kepimpinan; Pedagogi, dasar dan amalan; keadilan sosial, tempat dan pendidikan sepanjang hayat. Struktur Program ... [-]