Filter
Doktor Falsafah
Secara: Semua

Online PhD dalam Teknologi Maklumat 2020

PhD adalah ijazah yang dianugerahkan kepada individu yang telah menyelesaikan penyelidikan mendalam dan menghasilkan disertasi pada topik tertentu. Program PhD pada amnya adalah kursus akhir pengajian seseorang boleh mengikuti kursus yang dipilih.

Apakah PhD dalam Teknologi Maklumat? Matlamat program teknologi maklumat adalah untuk meningkatkan kepakaran teknikal para peserta dan untuk melengkapkan mereka dengan kemahiran, pengetahuan dan pengalaman yang mereka perlukan untuk mendapatkan status kepimpinan dalam pasaran yang semakin kompetitif. Individu yang mengikuti kursus ini boleh belajar tentang pelbagai strategi pengurusan IT dan cara menggunakan strategi tersebut untuk mewujudkan persekitaran kerja yang lebih cekap. Ini termasuk penggunaan perisian, perkakasan, data, rangkaian dan komputer. Pelajar program ini boleh mengaplikasikan ilmu pengetahuan mereka kepada pelbagai operasi perniagaan, termasuk kakitangan, mengawal, membuat anggaran, menganjurkan, perancangan rangkaian dan reka bentuk perisian.

Mereka yang lulus dengan jayanya dari program ini boleh mendapatkan kemahiran dan sifat interdisiplin yang dapat memberi mereka manfaat dalam pelbagai aspek kehidupan mereka. Sebagai tambahan kepada pemikiran analitis yang berminat, para siswazah juga mungkin mempunyai keupayaan berfikir strategik yang tidak dapat dipelajari dan kemahiran pengurusan projek yang dicemburui.

Berapa banyak pelajar boleh mengharapkan untuk membayar PhD berbeza-beza. Di mana sebuah sekolah terletak, program mana yang dia pilih untuk masuk dan berapa lama program itu selesai adalah semua faktor yang boleh menjejaskan jumlah kos pendidikan.

Individu yang memperolehi PhD dalam Teknologi Maklumat boleh mengetahui bahawa mereka mempunyai banyak peluang kerjaya yang menarik dan menguntungkan. Di samping menjadi dilengkapi dengan baik untuk bidang akademik dan penyelidikan, para peserta program ini juga dapat menemui kejayaan dalam jawatan peringkat senior dalam organisasi perniagaan. Sesetengah tajuk pekerjaan mungkin termasuk ketua pegawai maklumat, pengurus IS, ketua pegawai teknologi, ahli strategi IT, pemaju perisian atau jurutera perisian.

Dari mana institusi pengajian yang dipilih oleh pelajar untuk mendapatkan PhD beliau bergantung kepada fleksibiliti lokasi dan kursus. Program dalam talian menawarkan fleksibiliti yang paling mudah, menjadikannya mudah bagi mereka yang mempunyai pekerjaan sepenuh masa. Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

2 Hasil dalam Teknologi Maklumat

University of Fairfax

Sebagai pelajar kedoktoran, semua kursus anda di sini akan meneroka isu dasar keselamatan cybersecurity yang relevan dalam pengurusan perusahaan, anda akan menyelesaikan ... [+]

Program ijazah ini membantu pelajar memajukan karier mereka sebagai perunding atau pengurus profesional dalam bidang Keselamatan dan Sekuriti Maklumat . Dalam program ini, pelajar menjalankan projek penyelidikan lapangan yang berorientasikan penyelesaian yang menangani masalah industri yang berkaitan dan menyumbang kepada kemajuan pengetahuan dalam amalan Jaminan Maklumat.

Program ini memupuk perkembangan pelajar yang:

Diakui sebagai pengamal yang mempunyai kepakaran dalam bidang pengajian khusus yang berkaitan dengan komuniti keselamatan siberMenggunakan pemikiran kritikal dan kemahiran menyelesaikan masalah dalam analisis isu-isu jaminan maklumatMenggunakan pendekatan berasaskan bukti untuk pengenalpastian penyelesaian apabila menangani masalah yang berkaitan dengan komuniti keselamatan siberMenunjukkan kecekapan dalam menjalankan penyelidikan bidang yang berfokus pada penyelesaian yang berkaitan dengan pengamal jaminan maklumatBuat sumbangan berterusan untuk pengetahuan dan amalan dalam bidang keselamatan siberObjektif Program... [-]
Amerika Syarikat Roanoke
Permintaan Maklumat
English
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland

PhD dalam Urusan IT Sumber dan Pengurusan Perubahan adalah sebuah jabatan pengajian yang berkaitan dengan pengurusan teknologi maklumat dan juga perubahan yang berlaku da ... [+]

3 TOP UNIVERSITI = 1 DOKTOR EROPAH

Semua pelajar akan mempunyai sebagai tambahan kepada Doktor Bersama ABMS Switzerland Doktor Bersama dengan Universiti Dąbrowa Gónicas (WSB) dan Universiti Nasional Taras Shevchenko (KNU). ABMS disahkan oleh EFMD EOCCS, Mutu Pendidikan Kebangsaan Swiss (EduQua) dan ASIC UK. WSB Adalah universiti yang diiktiraf oleh negara Eropah dan KNU adalah universiti awam Eropah yang diasaskan 200 tahun lalu dan menduduki ranking 500 universiti di dunia.

3 Perguruan Tinggi Teratas = Program Maya / Terpantas Terbaik = 1 Top Doktor Perubatan Eropah + SWITZERLAND + EU + TOP BERDASARKAN 500

PhD dalam Urusan IT Sumber dan Pengurusan Perubahan adalah sebuah jabatan pengajian yang berkaitan dengan pengurusan teknologi maklumat dan juga perubahan yang berlaku dalam tempat kerja. Pelajar-pelajar yang mengikuti kursus ini diajar tentang pelbagai strategi yang boleh membenarkan mereka untuk menguruskan sumber-sumber yang berkaitan IT dalam persekitaran dengan cara yang cekap. Ini boleh mempunyai kemasukan perkakasan, komputer, data, rangkaian, perisian, kemudahan pusat data dan lain-lain Bukan sahaja ini, kakitangan yang diupah untuk penyelenggaraan kemudahan ini juga dianggap dalam takrif. Pelajar yang mengikuti kelayakan ini di dalam sesebuah organisasi perlu membangunkan arahan sepenuhnya ke atas pelbagai fungsi penting yang berkaitan dengan pengurusan perniagaan beberapa daripada ini disebut di bawah:... [-]

Switzerland Zürich
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
Sambilan
3 tahun
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu