Filter
Doktor Falsafah
Secara: Semua

Terbaik Online PhD dalam Sumber Manusia 2019/2020

PhD adalah ijazah universiti yang maju untuk ahli akademik yang memilih untuk mengajar bidang mereka atau memerlukan pengetahuan yang paling komprehensif mengenai subjek untuk kerjaya mereka. Calon untuk PhD biasanya membahagikan masa antara kerja kursus dan tesis, projek, atau disertasi yang menambah nilai skolastik kepada subjek yang mereka sedang belajar.

Apakah PhD dalam Sumber Manusia? Sumber manusia adalah istilah yang digunakan untuk merujuk kepada orang yang bekerja di sebuah perniagaan atau organisasi lain. Jabatan sumber manusia sebuah syarikat menjalankan tugas seperti menyewa pekerja baru, menguruskan hubungan pekerja, dan mengawasi gaji pekerja, manfaat, dan pampasan. Kursus boleh meliputi topik-topik seperti pengurusan projek, analisis tenaga kerja, dan kepimpinan strategik.

Kemahiran interpersonal adalah asas bagi semua aktiviti sumber manusia. Seorang siswazah yang mempunyai kemahiran yang kuat dalam kemahiran ini boleh mengharapkan hubungan yang lancar dalam dan luar tempat kerja. Pelajar sering belajar bagaimana untuk merekrut pekerja yang berguna dan bagaimana menggunakan perisian sumber manusia.

Harga PhD bergantung kepada kos tuisyen, bahan, perumahan, dan perbelanjaan sehari-hari. Pelajar mungkin dapat mengurangkan kesan kewangan dengan mengambil kursus dalam talian, belajar sambilan untuk membolehkan masa kerja, atau mengambil bahagian dalam program penolong siswazah yang menyediakan stipend. Banyak laman web universiti mempunyai maklumat mengenai pilihan mana yang tersedia.

Oleh kerana setiap organisasi utama memerlukan profesional sumber manusia, terdapat pelbagai kerjaya yang ada. Penganalisis pampasan mengkaji syarikat untuk menentukan tahap gaji dan faedah yang sesuai. Perekrut kontrak sering bekerja secara mandiri untuk mencari profesional dengan kemahiran dalam permintaan dan menghubungkannya dengan perniagaan. Pengurus moral berusaha untuk mengekalkan kepuasan tinggi di kalangan pekerja.

Walaupun program PhD mungkin mengambil masa beberapa tahun untuk diselesaikan, pelajar boleh mengambil kesempatan daripada pilihan unik seperti sambilan atau kajian dalam talian. Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

2 Hasil dalam Sumber Manusia

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland

PhD dalam Sumber Manusia adalah kelulusan yang adalah untuk individu yang telah memperolehi ijazah sarjana dalam bidang berkaitan dan mahu meningkatkan lagi peluang-pelua ... [+]

3 TOP UNIVERSITI = 1 DOKTOR EROPAH

Semua pelajar akan mempunyai sebagai tambahan kepada Doktor Bersama ABMS Switzerland Doktor Bersama dengan Universiti Dąbrowa Gónicas (WSB) dan Universiti Nasional Taras Shevchenko (KNU). ABMS disahkan oleh EFMD EOCCS, Mutu Pendidikan Kebangsaan Swiss (EduQua) dan ASIC UK. WSB Adalah universiti yang diiktiraf oleh negara Eropah dan KNU adalah universiti awam Eropah yang diasaskan 200 tahun lalu dan menduduki ranking 500 universiti di dunia.

3 Perguruan Tinggi Teratas = Program Maya / Terpantas Terbaik = 1 Top Doktor Perubatan Eropah + SWITZERLAND + EU + TOP BERDASARKAN 500

PhD dalam Sumber Manusia adalah kelulusan yang adalah untuk individu yang telah memperolehi ijazah sarjana dalam bidang berkaitan dan mahu meningkatkan lagi peluang-peluang yang berkaitan dengan kerjaya dan pembangunan. program ini telah sebenarnya dibangunkan untuk menangani isu-isu yang berkaitan dengan kajian pengurusan yang berkaitan, kaedah penyelidikan serta kecil luar. Ia adalah penting bahawa pelajar yang ingin memasuki bidang ini mesti menunjukkan keserasian dengan beberapa syarat-syarat yang dikenakan. Setelah selesai kerja kursus adalah penting bagi pelajar untuk lulus peperiksaan penilaian dan selepas ini anda akan diperlukan untuk melakukan kerja-kerja penyelidikan dan menghasilkan tesis. Keperluan latar belakang yang berkaitan dengan PhD dalam Sumber Manusia sedang dinyatakan di bawah supaya pembaca boleh mendapatkan idea yang lebih baik daripada keseluruhan konsep.... [-]

Switzerland Zürich
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
Sambilan
3 tahun
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Campus Universitario Europeo

Program Cemerlang Doktor Falsafah Sumber Manusia (PhD) bertujuan untuk melatih para pelajar di bidang Sumber Manusia dengan wawasan lengkap Sumber Manusia dalam syarikat. ... [+]

Doktor Falsafah dalam Sumber Manusia Program Cemerlang Doktor Falsafah Sumber Manusia (PhD) bertujuan untuk melatih para pelajar di bidang Sumber Manusia dengan visi lengkap Di samping itu, Sumber Manusia di dalam syarikat. Program ini menyediakan graduan untuk mencapai pengetahuan yang luas dalam mata pelajaran Komuniti Pengurusan Perniagaan dan Pengurusan Pasukan, serta pengetahuan yang diperluaskan dalam Perisikan Emosi Doktor Falsafah Sumber Manusia (PhD) yang Cemerlang, adalah berdasarkan kepada a sekolah jarak jauh di Campus Universitario Europeo , CUE.

Siapakah?

Graduan dalam Undang-Undang, Ekonomi, Kejuruteraan, Sosiologi, Psikologi, Pedagogi, Sains Politik dan Komunikasi, Graduan Sosial dan Graduan di Malaysia Hubungan Buruh ... yang ingin mengembangkan kerjaya profesional mereka di Kawasan Sumber Manusia dan Perhubungan Buruh Syarikat atau dalam bidang Perundingan Pengurusan dan Projek.... [-]

Sepanyol Marbella A Coruña Madrid
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
3 tahun
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu