Online PhD dalam Sistem Maklumat 2020

Program PhD dirancang untuk individu yang ingin menjadi pakar dalam bidang pengajian yang dipilih. Pelajar yang mengikuti ijazah ini mesti membuktikan kepakaran mereka melalui penyelidikan menyeluruh, yang mesti digariskan dalam disertasi. Apakah PhD dalam Sistem Maklumat? Program ini direka bentuk untuk melengkapkan individu dengan kemahiran dan pengetahuan yang mereka perlukan untuk mengurus d… Baca lebih lanjut

Program PhD dirancang untuk individu yang ingin menjadi pakar dalam bidang pengajian yang dipilih. Pelajar yang mengikuti ijazah ini mesti membuktikan kepakaran mereka melalui penyelidikan menyeluruh, yang mesti digariskan dalam disertasi.

Apakah PhD dalam Sistem Maklumat? Program ini direka bentuk untuk melengkapkan individu dengan kemahiran dan pengetahuan yang mereka perlukan untuk mengurus dan mengekalkan sistem IT dan menyelesaikan masalah yang berkisar dalam kerumitan. Semasa kursus mereka, individu boleh membangunkan pemahaman kritikal tentang isu-isu yang dihadapi oleh organisasi berkenaan dengan sistem IT mereka, serta pemahaman tentang bagaimana untuk membantu organisasi-organisasi yang lebih baik membangun dan mengurus sistem IT yang berkesan yang selaras dengan matlamat perniagaan . Di pelbagai tempat di seluruh program, individu boleh mencapai kepakaran yang diperlukan untuk menerbitkan dalam jurnal peer reviewed, membangunkan kaedah penyelidikan inovatif dan menjadi pendidik yang berjaya.

Individu yang lulus dengan PhD bidang pengajian ini biasanya mendapat banyak kemahiran dan sifat yang diingini, seperti keupayaan untuk menganalisis dan menyelesaikan isu-isu kompleks, keupayaan perancangan strategik dan memahami firma yang lebih besar. Setiap kemahiran ini boleh membantu graduan berjaya dalam bidang kerjaya dan juga dalam kehidupan peribadi mereka.

Kos tuisyen untuk program PhD berbeza dari sekolah dan sekolah dan bagi setiap program yang berbeza. Pelajar perlu berunding dengan penasihat akademik sebelum memohon.

Peserta sistem maklumat PhD boleh mempunyai kemahiran yang diperlukan untuk meneruskan beberapa peluang kerjaya yang menarik, baik masuk dan keluar dari akademik. Di samping berpeluang untuk menjadi penyelidik atau profesor, graduan program ini juga boleh menjadi penganalisis data, perunding IT, penganalisis sistem, pemaju sistem, saintis data, penganalisis aplikasi, penganalisis perniagaan, penganalisis UX, jurutera rangkaian atau penganalisis kandungan web .

Banyak sekolah menawarkan PhD dalam Sistem Maklumat, dengan menawarkan banyak program dalam talian untuk kemudahan dan kemudahan. Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai pilihan yang tersedia untuk anda, cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Zürich , Switzerland

The PhD dalam Kaedah Penyelidikan Perniagaan IT sebenarnya adalah satu program yang telah direka untuk menyediakan individu dalam penerbitan yang berbeza, reka bentuk dan pros ... +

The PhD dalam Kaedah Penyelidikan Perniagaan IT sebenarnya adalah satu program yang telah direka untuk menyediakan individu dalam penerbitan yang berbeza, reka bentuk dan prosedur yang berkaitan dengan -
Doktor Falsafah
Sepenuh masa
Sambilan
3 tahun
English
Feb. 2020
Online
 
Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Cyprus Online , Cyprus

Program doktoral "Sistem Maklumat dan Komunikasi" telah menjadi misi utama penyelidikan mengenai isu-isu yang berkaitan dengan Sistem Maklumat dan Komunikasi.

Program doktoral "Sistem Maklumat dan Komunikasi" telah menjadi misi utama penyelidikan mengenai isu-isu yang berkaitan dengan Sistem Maklumat dan Komunikasi. -
Doktor Falsafah
Sepenuh masa
Sambilan
3 tahun
Greek
Sept. 2020
Online
 
OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Zürich , Switzerland

Teknologi maklumat (IT) adalah aset strategik yang akan digunakan untuk membentuk strategi persaingan yang mengubah proses organisasi.

Teknologi maklumat (IT) adalah aset strategik yang akan digunakan untuk membentuk strategi persaingan yang mengubah proses organisasi. -
Doktor Falsafah
Sepenuh masa
Sambilan
2 tahun
English
Feb. 2020
Online