Filter
Doktor Falsafah
Secara: Semua

Terbaik Online PhD dalam Sains Politik 2019

Jika anda merasakan keperluan untuk mencapai pencapaian akademik teratas dalam profesion anda, anda harus mempertimbangkan memperoleh PhD (Doktor Falsafah). Program ijazah ini boleh berlangsung dari empat hingga tujuh tahun dan memerlukan sejumlah besar penyelidikan yang asal. Ini boleh membantu anda bersaing untuk pekerjaan peringkat senior.

Anda mungkin bertanya, "Apakah PhD dalam Sains Politik?" Ijazah lanjutan ini mengkaji bagaimana fungsi kerajaan di peringkat tempatan, kebangsaan, dan antarabangsa. Anda sering boleh memilih untuk memberi tumpuan kepada kerajaan negara tertentu atau tempoh masa tertentu. Mungkin ada kursus dalam hubungan antarabangsa, politik perbandingan, dan teori politik. Sesetengah sekolah menawarkan kelas di subfields dasar awam, sejarah, dan keselamatan antarabangsa.

Memperolehi PhD dalam Sains Politik dapat menguatkan keupayaan anda untuk menjalankan penyelidikan. Ia juga boleh memberi anda kemahiran hidup yang berguna, seperti memahami isu-isu yang rumit dan mengurus pergerakan akar umbi. Ini boleh memberi manfaat kepada komuniti anda tanpa mengira profesion anda.

Terdapat banyak faktor yang mempengaruhi kos mendaftar dalam PhD dalam Sains Politik. Anda mungkin perlu membayar yuran teknologi atau makmal, dan mungkin ada buku teks dan bekalan untuk dibeli. Setiap sekolah mengenakan kadar tuisyen sendiri. Anda boleh menghubungi universiti dan meminta anggaran perbelanjaan.

Dengan PhD dalam Sains Politik, anda boleh bersedia untuk pelbagai laluan kerjaya yang berbeza. Anda boleh menjadi guru di sekolah awam atau profesor di sebuah universiti. Anda juga boleh menjadi rakan penyelidikan di sebuah pemikir. Terdapat beberapa pilihan perniagaan yang terbuka kepada anda, contohnya penganalisis data dan bank pelaburan.

Anda boleh menemui universiti berkualiti di seluruh dunia yang menawarkan PhD dalam Sains Politik. Terdapat juga kursus dalam talian jika anda lebih suka fleksibiliti. Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

4 Hasil dalam Sains Politik

EUCLID (Euclid University)

The EUCLID DSDD (Doktor Falsafah dalam bidang Pembangunan Lestari dan Diplomasi) ialah jarak, program kajian nonresident. ... [+]

TINJAUAN:

The EUCLID DSDD (PhD dalam Pembangunan Mampan dan Diplomasi) adalah program dalam talian yang menggabungkan kursus diperlukan diikuti dengan penjelasan dan pembentangan dasar berkaitan disertasi kedoktoran.

Matlamatnya adalah untuk menyediakan pakar yang diiktiraf bagi jawatan peringkat tinggi dalam alam luas dasar pembangunan mampan dan pelaksanaan, dengan kerjaya yang berjaya di pertubuhan antara kerajaan dan bukan kerajaan, dan juga syarikat multinasional. Ia adalah kepentingan tertentu kepada pelajar memegang ijazah Sarjana yang berkenaan dan bertujuan untuk mencapai tahap kedoktoran, yang semakin diperlukan dalam bidang akademik dan institusi antarabangsa.

... [-]
Amerika Syarikat Washington Gambia Gambia Online
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
Sambilan
2 - 4 tahun
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
EUCLID (Euclid University)

The doktor falsafah dalam talian EUCLID dalam pengantaraan dan penyelesaian konflik juga unik untuk mengadun psikologi peringkat peribadi isu-isu yang tinggi tahap (diplo ... [+]

TINJAUAN:

Konflik hadir dan merosakkan di semua peringkat kehidupan dan masyarakat. abad masih baru kami adalah penuh dengan konflik antara peribadi yang dinyatakan dan berasal pada pelbagai akaun: etnik, agama, psikologi, ekonomi, dan lain-lain Kerana konflik begitu merosakkan masyarakat, pengantaraan dan konflik resolusi telah menjadi satu kemahiran yang sangat penting, yang boleh digunakan untuk berkhidmat kepada organisasi dan badan-badan kerajaan banyak.

Ini adalah sebahagian daripada topik kritikal yang dilindungi di Doktor dalam talian yang unik EUCLID dalam Pengantaraan dan Penyelesaian Konflik - unik kerana ditawarkan oleh sebuah organisasi antarabangsa antar kerajaan komited untuk memudahkan dialog dan penyelesaian konflik, serta unik untuk diserahkan sepenuhnya ialah jarak / format dalam talian.... [-]

Amerika Syarikat Washington Gambia Gambia Online
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
Sambilan
2 - 4 tahun
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
EUCLID (Euclid University)

... [+]

Terbaik Online PhD dalam Sains Politik. [-]
Amerika Syarikat Washington Gambia Gambia Online
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
Sambilan
2 - 4 tahun
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
EUCLID (Euclid University)

A PhD dalam talian khusus yang ditawarkan oleh sebuah universiti antara kerajaan dengan kepakaran yang diiktiraf dalam kajian antara agama. ... [+]

Acara kemuncak:

The DIRD (dan Kumpulan Dana Insurans Deposit) adalah program unik dalam erti kata bahawa mereka sebenarnya yang ditawarkan oleh sebuah organisasi antara kerajaan dengan piagam universiti dan mandat tambahan dalam dialog antara agama dan diplomasi. Terutamanya, EUCLID adalah satu-satunya universiti yang telah menerima hadiah pertama daripada Minggu Keharmonian Antara Penganut Agama Sedunia PBB, yang dibentangkan oleh HM Raja Abdullah dari Jordan (gambar di bawah).

OBJEKTIF PROGRAM:

EUCLID menawarkan beberapa program siswazah berkait rapat namun berbeza:

DIRD: PhD dalam Dialog Antara Agama dan Diplomasi Kumpulan Dana Insurans Deposit: PhD dalam Pengajian Antara Agama DCRel / DCCTh: PhD dalam Perbandingan Agama / Perbandingan Teologi Kristian ... [-]
Amerika Syarikat Washington Gambia Gambia Online
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
Sambilan
2 - 4 cari doktor jurisprudens anda
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu