Filter
Doktor Falsafah
Secara: Semua

Online PhD dalam Pengajian Pentadbiran 2020

PhD adalah pencapaian akademik tertinggi yang boleh diterima oleh seorang sarjana dalam bidang pengajiannya. Tahun penyelidikan bebas diperlukan untuk ijazah ini. Mereka yang mendapat Doktor Falsafah diberi gelaran kehormat "Doktor."

Apakah PhD dalam Pengajian Pentadbiran? Ia adalah ijazah yang mengajar pelajar bagaimana untuk mengurus dan menyelia dalam karier masa depan mereka. Individu yang mengambil program ini boleh menjalankan penyelidikan asal dan boleh menjadi bersedia untuk kerjaya yang mereka pilih. Sesetengah ulama mungkin memutuskan untuk menggunakan kemahiran pentadbiran mereka dalam bidang perniagaan manakala yang lain mungkin memilih memberi tumpuan kepada pentadbiran awam. Sesetengah kursus boleh mengajar pelajar bagaimana menangani isu atau masalah pengurusan yang mungkin timbul di tempat kerja.

Individu dapat mengukuhkan kepimpinan dan kemahiran menyelesaikan masalah mereka dengan memperoleh ijazah ini. Walaupun kemahiran ini dapat memberi manfaat kepada mereka dalam semua aspek kehidupan mereka, pelajar juga dapat mempelajari bagaimana menggunakan pelbagai alat teknologi yang dapat membantu mereka dalam pekerjaan mereka.

Adalah sukar untuk menentukan harga program PhD tanpa menghubungi sekolah terlebih dahulu. Pelajar yang berminat untuk memperolehi PhD dalam Pengajian Pentadbiran harus mempertimbangkan memanggil sekolah-sekolah pilihan mereka untuk maklumat mengenai harga yang tepat.

Memperolehi Doktor Falsafah dalam Pengajian Pentadbiran boleh membantu para ulama mencari laluan kerjaya yang menarik minat mereka. Pentadbir pendidikan diperlukan di seluruh dunia. Pelajar yang memilih bidang ini boleh menjadi pengetua, penguasa, atau pengarah program. Sesetengah orang memilih untuk bekerja di kerajaan sebagai pegawai perkhidmatan awam, pengedar kerajaan, atau pengurus bandar. Dengan kemahiran penting ini, pelajar dapat mencari pelbagai jenis pekerjaan yang boleh digunakan untuk kajian pentadbiran. Beberapa pekerjaan mungkin termasuk profesor, pengurus operasi, dan ketua pegawai eksekutif.

Bagi mereka yang berminat menerima PhD dalam Pengajian Pentadbiran, terdapat banyak program yang tersedia di dalam negara, dalam talian, dan di seluruh dunia. Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

 

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

2 Hasil dalam Pengajian Pentadbiran

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland

PhD dalam Sumber Manusia adalah kelulusan yang adalah untuk individu yang telah memperolehi ijazah sarjana dalam bidang berkaitan dan mahu meningkatkan lagi peluang-pelua ... [+]

3 TOP UNIVERSITI = 1 DOKTOR EROPAH

Semua pelajar akan mempunyai sebagai tambahan kepada Doktor Bersama ABMS Switzerland Doktor Bersama dengan Universiti Dąbrowa Gónicas (WSB) dan Universiti Nasional Taras Shevchenko (KNU). ABMS disahkan oleh EFMD EOCCS, Mutu Pendidikan Kebangsaan Swiss (EduQua) dan ASIC UK. WSB Adalah universiti yang diiktiraf oleh negara Eropah dan KNU adalah universiti awam Eropah yang diasaskan 200 tahun lalu dan menduduki ranking 500 universiti di dunia.

3 Perguruan Tinggi Teratas = Program Maya / Terpantas Terbaik = 1 Top Doktor Perubatan Eropah + SWITZERLAND + EU + TOP BERDASARKAN 500

PhD dalam Sumber Manusia adalah kelulusan yang adalah untuk individu yang telah memperolehi ijazah sarjana dalam bidang berkaitan dan mahu meningkatkan lagi peluang-peluang yang berkaitan dengan kerjaya dan pembangunan. program ini telah sebenarnya dibangunkan untuk menangani isu-isu yang berkaitan dengan kajian pengurusan yang berkaitan, kaedah penyelidikan serta kecil luar. Ia adalah penting bahawa pelajar yang ingin memasuki bidang ini mesti menunjukkan keserasian dengan beberapa syarat-syarat yang dikenakan. Setelah selesai kerja kursus adalah penting bagi pelajar untuk lulus peperiksaan penilaian dan selepas ini anda akan diperlukan untuk melakukan kerja-kerja penyelidikan dan menghasilkan tesis. Keperluan latar belakang yang berkaitan dengan PhD dalam Sumber Manusia sedang dinyatakan di bawah supaya pembaca boleh mendapatkan idea yang lebih baik daripada keseluruhan konsep.... [-]

Switzerland Zürich
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
Sambilan
3 tahun
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Campus Universitario Europeo

Program Cemerlang Doktor Falsafah Sumber Manusia (PhD) bertujuan untuk melatih para pelajar di bidang Sumber Manusia dengan wawasan lengkap Sumber Manusia dalam syarikat. ... [+]

Doktor Falsafah dalam Sumber Manusia Program Cemerlang Doktor Falsafah Sumber Manusia (PhD) bertujuan untuk melatih para pelajar di bidang Sumber Manusia dengan visi lengkap Di samping itu, Sumber Manusia di dalam syarikat. Program ini menyediakan graduan untuk mencapai pengetahuan yang luas dalam mata pelajaran Komuniti Pengurusan Perniagaan dan Pengurusan Pasukan, serta pengetahuan yang diperluaskan dalam Perisikan Emosi Doktor Falsafah Sumber Manusia (PhD) yang Cemerlang, adalah berdasarkan kepada a sekolah jarak jauh di Campus Universitario Europeo , CUE.

Siapakah?

Graduan dalam Undang-Undang, Ekonomi, Kejuruteraan, Sosiologi, Psikologi, Pedagogi, Sains Politik dan Komunikasi, Graduan Sosial dan Graduan di Malaysia Hubungan Buruh ... yang ingin mengembangkan kerjaya profesional mereka di Kawasan Sumber Manusia dan Perhubungan Buruh Syarikat atau dalam bidang Perundingan Pengurusan dan Projek.... [-]

Sepanyol Marbella A Coruña Madrid
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
3 tahun
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu