close

Penapis

Lihat Hasil

Online PhD dalam Pelancongan dan Hospitaliti 2020

Memperolehi PhD, aka Doktor Falsafah, mungkin membawa anda beberapa tahun kursus dan penyelidikan. Ia adalah ijazah akademik tertinggi di kebanyakan negara, dan oleh itu dapat membantu anda mendapatkan kedudukan senior di pasar kerja. Kebanyakan universiti memerlukan ijazah sarjana muda dan sarjana sebelum mendaftar. Apakah PhD dalam Pelancongan dan Hospitaliti? Tumpuan ijazah ini adalah untuk m… Baca lebih lanjut

Memperolehi PhD, aka Doktor Falsafah, mungkin membawa anda beberapa tahun kursus dan penyelidikan. Ia adalah ijazah akademik tertinggi di kebanyakan negara, dan oleh itu dapat membantu anda mendapatkan kedudukan senior di pasar kerja. Kebanyakan universiti memerlukan ijazah sarjana muda dan sarjana sebelum mendaftar.

Apakah PhD dalam Pelancongan dan Hospitaliti? Tumpuan ijazah ini adalah untuk memahami kuasa pasaran yang menjejaskan industri pelancongan dan cara kemahiran pengurusan berinteraksi dengan dinamik perhotelan. Anda mungkin mengambil kursus dalam pengurusan global, pemasaran, membangun kehadiran web, psikologi, dan penerapan teknologi untuk pelancongan. Sesetengah universiti menawarkan trek darjah seperti sains makanan dan pengurusan rekreasi.

Anda boleh belajar kemahiran penting semasa mendaftar dalam PhD dalam Pelancongan dan Hospitaliti. Anda mungkin mahir dalam menyelesaikan masalah kreatif, pengurusan krisis yang berkesan, dan komunikasi yang cekap. Setiap daripada ini dapat membantu anda dalam sebarang kerjaya atau usaha.

Kos PhD dalam Pelancongan dan Hospitaliti akan berbeza dari sekolah ke sekolah. Anda mungkin mempunyai perbelanjaan seperti tuisyen, bilik dan lembaga, dan kos lab atau teknologi. Anda harus menyelidik setiap sekolah untuk menentukan mana yang paling sesuai untuk anda.

PhD dalam Pelancongan dan Hospitaliti boleh menyediakan anda untuk kerjaya pengurusan dalam industri pelancongan dan rekreasi. Contohnya termasuk pengurus hotel atau resort, pengarah pelayaran, pengurus operasi kasino, dan penganjur atau pengeluar konsert. Anda juga boleh menjadi profesor di sebuah universiti. Ijazah ini mungkin menggalakkan anda memulakan perniagaan perhotelan anda sendiri dan menjadi pemilik katil dan sarapan pagi.

Untuk mendapatkan PhD dalam Pelancongan dan Hospitaliti, anda boleh memilih dari sekolah yang berdekatan dengan rumah atau di negara asing. Sesetengah universiti juga menawarkan kelas dalam talian. Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

Baca Ringkas
Bidang pengajian berkaitan
arrow_drop_up arrow_drop_down
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
format_list_bulleted Penapis
OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Zürich, Switzerland

PhD. Pengurusan Pelancongan merupakan kelayakan yang akan menyediakan pelajar dalam apa-apa fesyen di mana mereka boleh menjadi pekerja yang cekap serta penyelidik dalam bidan ... +

PhD. Pengurusan Pelancongan merupakan kelayakan yang akan menyediakan pelajar dalam apa-apa fesyen di mana mereka boleh menjadi pekerja yang cekap serta penyelidik dalam bidang Pelancongan. Fokus utama adalah di atas menerangkan teknik yang berbeza yang biasanya digunakan bagi menjalankan pengurusan pelancongan. -
Doktor Falsafah
Sepenuh Masa
Separuh masa
3 tahun
English
Online

PETUA! Jika anda mewakili pusat pengajian dan ingin menambah program anda pada penyenaraian kami, hubungi kami di sini

Bidang pengajian berkaitan