Filter
Doktor Falsafah
Secara: Semua

Terbaik Online PhD dalam Kepimpinan Pendidikan 2019

Mendaftar dalam program PhD adalah cara yang baik untuk pelajar mendapatkan pengetahuan pakar mengenai bidang kerjaya pilihan mereka. Biasanya tersedia untuk sesiapa sahaja yang telah menamatkan ijazah sarjana, program doktor falsafah boleh memberi murid peluang untuk mendapatkan peluang pekerjaan yang lebih baik.

Apakah PhD dalam Kepimpinan Pendidikan? Program semacam ini biasanya memberikan pendidik pengetahuan khusus yang mereka perlukan untuk mengarahkan murid-murid yang lebih muda dengan berkesan. Kursus biasanya meliputi topik seperti pendidikan khas, dasar pendidikan, dan advokasi. Untuk memberikan pelajar pengetahuan yang lebih lengkap tentang bagaimana untuk mengarahkan secara cekap, mereka juga sering mempelajari bagaimana untuk menilai dan menilai murid-murid yang lebih muda untuk mengukur pemahaman mereka terhadap bahan tersebut.

Sepanjang PhD dalam Kepimpinan Pendidikan, pelajar umumnya membangun beberapa kemahiran kritikal yang dapat membantu mereka berjaya. Kepimpinan yang kuat dan kemahiran berkomunikasi dapat membolehkan murid lebih efektif dalam kelas sebagai pendidik. Kecekapan untuk penyelesaian masalah sering membolehkan pelajar untuk mencari penyelesaian kreatif untuk masalah pembelajaran dan boleh memberi manfaat dalam kehidupan peribadi mereka juga.

Untuk mengetahui sejauh mana kos untuk mendapatkan PhD, tindakan terbaik adalah biasanya untuk menghubungi sekolah yang menarik secara langsung. Setiap universiti mempunyai yuran pengajian masing-masing, jadi harganya berbeza-beza.

Permintaan untuk pendidik berkualiti hampir selalu tinggi, jadi pelajar yang memegang ijazah PhD di lapangan biasanya layak untuk beberapa kerjaya yang terlibat. Sesetengah memilih bekerja sebagai profesor kolej, dan yang lain lebih suka menjadi prinsip atau pentadbir sekolah. Seringkali, kedudukan sebagai penguasa boleh didapati. Murid juga biasanya mempunyai pilihan untuk menjadi penyelaras kurikulum, atau mereka boleh memilih untuk bekerja sebagai provosts kolej.

Untuk melengkapkan program PhD, ramai pelajar memerlukan jadual yang fleksibel supaya mereka boleh bekerja dan menjaga keluarga mereka pada masa yang sama. Mendaftar di kelas dalam talian biasanya boleh membekalkan fleksibiliti ini serta memberi pelajar yang tinggal jauh dari akses ke pendidikan tinggi. Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

 

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

2 Hasil dalam Kepimpinan Pendidikan

Mind Development Academy

Doktor Pentadbiran Pendidikan direka untuk menyediakan pengamal berpengalaman untuk jawatan pentadbiran dan pembuatan dasar yang lebih senior, dan mengejar kerjaya dalam ... [+]

Mengenai

Doktor Pentadbiran Pendidikan direka untuk menyediakan pengamal berpengalaman untuk jawatan pentadbiran dan pembuatan dasar yang lebih senior, dan mengejar kerjaya dalam pengajaran dasar, universiti atau kolej, dan penyelidikan. Pelajar dapat mengkhususkan diri dalam bidang pentadbiran dan analisis dasar dalam pendidikan tinggi, pembangunan pelajar dan hal-hal pelajar, pendidikan tinggi antarabangsa dan komparatif, asas sejarah dan falsafah pendidikan tinggi, kewangan dan ekonomi pendidikan tinggi, dan budaya organisasi dan perubahan . Program Pentadbiran Pendidikan direka untuk memajukan pembangunan profesional graduan dan profesional pentadbiran pendidikan yang berpengalaman dalam bidang pentadbiran pendidikan dengan memperluas pengetahuan mereka dan melengkapkan mereka dengan penyelidikan yang luas dan memproses kemahiran pentadbiran pendidikan, membolehkan mereka membuat sumbangan kepimpinan utama kepada mereka yang dipilih bidang.... [-]

Afrika Selatan Cape Town
Feb. 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 4 tahun
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
George Washington University - Graduate School of Education and Human Development Online

Pakar Pendidikan Kepimpinan dan Pentadbiran Pendidikan ... [+]

Pakar Pendidikan Kepimpinan dan Pentadbiran Pendidikan [-]
Amerika Syarikat Washington
Januari 2020
English
Sepenuh masa
1 tahun
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu