Filter
Doktor Falsafah
Secara: Semua

Terbaik Online PhD dalam Pengajian Kemanusiaan 2019

PhD (Doktor Falsafah) adalah ijazah puncak dalam kebanyakan profesion. Ia mungkin mengambil masa empat hingga tujuh tahun untuk menyelesaikan dan biasanya memerlukan projek penyelidikan yang panjang dengan disertasi bertulis. Pelajar boleh memilih dari pelbagai subjek untuk belajar, dari sains hingga kesenian.

Apakah PhD dalam Kajian Kemanusiaan? Ijazah doktor falsafah ini mengkaji pelbagai cara di mana orang memproses dan merekodkan nyawa mereka. Oleh itu, spektrum mata pelajaran yang luas datang di bawah payung kemanusiaan, termasuk agama, seni, kesusasteraan, muzik, bahasa, sejarah, dan falsafah. Pelajar biasanya menumpukan pada satu mata pelajaran untuk belajar secara terperinci. Mereka mungkin mengambil kelas dalam politik, teologi, logik, dan estetika.

Semasa belajar untuk PhD dalam Pengajian Kemanusiaan, pelajar dapat belajar untuk menjadi penganjur yang baik, pemproses data yang cekap, pengurus masa yang berkesan, dan penyelidik yang teliti. Kemahiran ini dapat memberi manfaat kepada semua aspek kehidupan dan banyak profesi yang berbeza.

Kos mendaftar dalam PhD dalam Kajian Kemanusiaan akan berbeza bagi setiap sekolah. Jumlah kredit yang diperlukan, lokasi sekolah, dan tuisyen dan yuran semua akan mempengaruhi jumlah perbelanjaan. Setiap pelajar harus membandingkan sekolah untuk mencari yang paling sesuai dengan keperluan mereka.

Kerana satu PhD dalam Kajian Kemanusiaan merangkumi pelbagai topik, mungkin terdapat banyak laluan kerjaya yang terbuka kepada pelajar yang mendapat pendapatan. Mereka mungkin menjadi editor, wartawan atau penulis. Terdapat jawatan pendidikan sebagai guru, profesor, pengetua, dan pentadbir universiti. Perniagaan sering menyewa graduan kemanusiaan untuk bekerja dalam iklan sebagai penyalin, penganalisis penyelidikan pasaran, dan perunding. Pelajar juga boleh bekerja di jawatan kerajaan di luar negara sebagai attaches kedutaan.

Pelajar boleh mendapatkan PhD dalam Kajian Kemanusiaan dari universiti di seluruh dunia. Sesetengah institusi boleh menawarkan program dalam talian juga. Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

2 Hasil dalam Pengajian Kemanusiaan

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland

Worldwide DPhil dikenali sebagai Ijazah penyelidikan yang bermaksud tidak akan ada pengajian atau peperiksaan, hanya Tesis Pertahanan akhir, kami ... [+]

3 UNIVERSITI TOP = 1 DOKTOR EROPAH / kuat> Semua pelajar akan mempunyai sebagai tambahan kepada Doktor Bersama ABMS Switzerland Doktor Bersama dengan Universiti Dąbrowa Gónicas (WSB) dan Universiti Nasional Taras Shevchenko (KNU).

ABMS disahkan oleh EFMD EOCCS, Mutu Pendidikan Kebangsaan Swiss (EduQua) dan ASIC UK. WSB Adalah universiti yang diiktiraf oleh negara Eropah dan KNU adalah universiti awam Eropah yang diasaskan 200 tahun lalu dan menduduki ranking 500 universiti di dunia.

3 Perguruan Tinggi Teratas = Program Milik / Terpantas Terbaik di Eropah = 1 Doktor Perguruan Tinggi Teratas SWITZERLAND + EU + TOP BERKANUN 500 DPhil di seluruh dunia dikenali sebagai Ijazah penyelidikan yang bermaksud tidak akan ada kajian atau peperiksaan, hanya Tesis Pertahanan akhir, program Pengajian kami 100% dalam talian, penyelia anda akan menyokong 100% secara dalam talian, dan pada akhir pengajian anda, selepas anda selesai dengan tesis anda, pertahanan akan 100% secara dalam talian juga.... [-]

Switzerland Zürich
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
Sambilan
2 - 6 tahun
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
EUCLID (Euclid University)

A PhD dalam talian khusus yang ditawarkan oleh sebuah universiti antara kerajaan dengan kepakaran yang diiktiraf dalam kajian antara agama. ... [+]

Acara kemuncak:

The DIRD (dan Kumpulan Dana Insurans Deposit) adalah program unik dalam erti kata bahawa mereka sebenarnya yang ditawarkan oleh sebuah organisasi antara kerajaan dengan piagam universiti dan mandat tambahan dalam dialog antara agama dan diplomasi. Terutamanya, EUCLID adalah satu-satunya universiti yang telah menerima hadiah pertama daripada Minggu Keharmonian Antara Penganut Agama Sedunia PBB, yang dibentangkan oleh HM Raja Abdullah dari Jordan (gambar di bawah).

OBJEKTIF PROGRAM:

EUCLID menawarkan beberapa program siswazah berkait rapat namun berbeza:

DIRD: PhD dalam Dialog Antara Agama dan Diplomasi Kumpulan Dana Insurans Deposit: PhD dalam Pengajian Antara Agama DCRel / DCCTh: PhD dalam Perbandingan Agama / Perbandingan Teologi Kristian ... [-]
Amerika Syarikat Washington Gambia Gambia Online
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
Sambilan
2 - 4 cari doktor jurisprudens anda
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu