Filter
Doktor Falsafah
Secara: Semua

Online PhD dalam Pengajian Kejuruteraan 2020

Bagi pelajar yang ingin memajukan pendidikan mereka untuk menjadi pakar dalam bidang kerjaya mereka pilihan, mendaftar dalam program PhD mungkin idea yang baik. Melengkapkan ijazah adalah matlamat yang tinggi yang berpotensi memenuhi syarat para pelajar untuk hampir mana-mana pekerjaan yang mereka inginkan.

Apakah PhD dalam Pengajian Kejuruteraan? Melalui ceramah, projek, dan persembahan, jenis program ini biasanya memberikan pelajar pengetahuan komprehensif dalam subjek asas yang mereka perlukan untuk memahami sepenuhnya industri kejuruteraan. Bersama dengan kelas pengaturcaraan komputer, murid biasanya mempelajari kalkulus, kebarangkalian dan statistik, fizik, dan kimia. Program ini juga termasuk kursus penyelidikan untuk mengetengahkan pengetahuan pelajar.

Semasa mendaftar dalam program PhD dalam program Pengajian Kejuruteraan, pelajar umumnya membangun kecekapan yang kuat untuk pemikiran penyelidikan, matematik, dan analisis. Walaupun kemahiran penyelidikan dan matematik boleh menjadikan pelajar lebih baik jurutera dan lebih mampu berjaya dalam kerjaya mereka, pemikiran analitik sering bermanfaat untuk kedua-dua kehidupan profesional dan peribadi.

Yuran tuisyen individu, lokasi sekolah, dan jenis program yang ditawarkan semuanya memberi kesan kepada harga program PhD. Terutama di antara universiti yang terletak di negara-negara yang berasingan, kos ijazah boleh berubah secara drastik.

Mempunyai ijazah PhD dalam Pengajian Kejuruteraan biasanya memberi peluang kepada pelajar untuk mengikuti pelbagai kerjaya yang menarik. Ramai memilih untuk menggunakan pengetahuan yang mereka peroleh untuk menjadi usahawan, sementara yang lain lebih suka bekerja sebagai pencipta. Ada yang mencari jawatan sebagai guru. Pelajar sering juga memilih untuk mencari pekerjaan sebagai penganalisis kuantitatif, pengurus produk, atau penganalisis penyelidikan pasaran. Jawatan sebagai perunding pengurusan dan penganalisis perisikan kompetitif adalah pilihan lain yang popular.

Dengan adanya kelas dalam talian, bahkan pelajar yang tinggal dari jauh mempunyai akses ke pendidikan tinggi. Walaupun sesetengah pelajar mendapati kelas di kampus yang merangsang dan melibatkan diri, yang lain lebih suka fleksibiliti yang ditawarkan dalam kelas secara umumnya. Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

 

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

2 Hasil dalam Pengajian Kejuruteraan

Mind Development Academy

Objektif Doktor Kejuruteraan Mekanikal (D.Sc) adalah untuk membantu pelajar mempersiapkan tuntutan yang semakin meningkat untuk mereka bentuk dan menghasilkan peranti mek ... [+]

Mengenai

Objektif Doktor Kejuruteraan Mekanikal (D.Sc) adalah untuk membantu pelajar mempersiapkan tuntutan yang semakin meningkat untuk mereka bentuk dan menghasilkan peranti mekanikal yang lebih kompleks untuk memenuhi keperluan organisasi dengan memberi tumpuan kepada penyelidikan asas yang berkaitan dengan sains bahan dan proses kejuruteraan, reka bentuk produk , dan maklumat proses pembuatan bersepadu. Kejuruteraan Mekanikal ini direka untuk memajukan pembangunan profesional berpengalaman dalam bidang Kejuruteraan Mekanikal yang berpengalaman dan profesional di bidang Kejuruteraan Mekanikal dengan memperluaskan pengetahuan mereka dan melengkapkan mereka dengan penyelidikan dan proses yang luas Kemahiran Kejuruteraan Mekanikal, membolehkan mereka membuat sumbangan kepimpinan utama ke bidang pilihan mereka .... [-]

Afrika Selatan Cape Town
Feb. 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 4 tahun
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Mind Development Academy

Objektif Doktor Sistem Kejuruteraan (D.Sc) adalah untuk membantu pelajar membangunkan pengetahuan teknikal dan menggunakan metodologi penyelidikan baru untuk menangani ma ... [+]

Mengenai

Objektif Doktor Sistem Kejuruteraan (D.Sc) adalah untuk membantu pelajar membangunkan pengetahuan teknikal dan menggunakan metodologi penyelidikan baru untuk menangani masalah dalam pembangunan dan pelaksanaan sistem kejuruteraan dan teknologi. Program Sistem Kejuruteraan menyediakan kedua-dua pangkalan pengetahuan latar belakang yang luas dan kajian mendalam bidang khusus kejuruteraan sistem. Contoh pengkhususan termasuk: kejuruteraan awam, elektrik, atau mekanikal. Program Sistem Kejuruteraan direka untuk memajukan pembangunan profesional bagi graduan dan kejuruteraan sistem kejuruteraan yang berpengalaman dalam arena sistem kejuruteraan dengan memperluaskan pengetahuan mereka dan melengkapkan mereka dengan kemahiran penyelidikan dan proses sistem kejuruteraan yang luas, membolehkan mereka membuat sumbangan kepimpinan utama kepada mereka yang dipilih bidang.... [-]

Afrika Selatan Cape Town
Feb. 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 4 tahun
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu