Filter
Doktor Falsafah
Secara: Semua

Terbaik Online PhD dalam Falsafah 2019

Pelajar yang ingin mendapat pendidikan tertinggi dalam bidang mereka boleh mendaftar dalam program PhD (Doktor Falsafah). Ini adalah tahap panjang yang mengambil, secara purata, di mana sahaja dari empat hingga tujuh tahun untuk diselesaikan. Ia memberi peluang kepada pelajar untuk melakukan penyelidikan asal dalam bidang pengajian tertentu. Disertasi bertulis biasanya diperlukan.

Pelajar mungkin tertanya-tanya, "Apakah PhD dalam Falsafah?" Ijazah akademik ini menganalisis dan cuba menjawab soalan-soalan besar kewujudan, pengetahuan, sebab dan nilai. Pelajar sering mempelajari penulis Yunani kuno, ahli teori zaman pertengahan, dan ahli moden seperti Karl Marx dan René Descartes. Sesetengah universiti memerlukan kecekapan dalam bahasa ilmiah, contohnya Latin, Yunani, Perancis, atau Jerman.

PhD dalam Falsafah boleh membantu pelajar mengukuhkan kemahiran penyelidikan mereka. Mereka mungkin mahir dalam mensintesis dan menganjurkan kuantiti maklumat. Mereka juga boleh belajar untuk teratur dan cekap. Setiap kemahiran ini boleh memberi manfaat kepada mana-mana kerjaya.

Setiap universiti menetapkan tuisyen sendiri, jadi kos PhD dalam Falsafah akan berbeza dari sekolah ke sekolah. Faktor lain seperti bilik dan papan dan bilangan kredit yang diperlukan memainkan peranan juga. Pelajar boleh menghubungi sekolah dan meminta ringkasan perbelanjaan.

Dengan PhD dalam Falsafah, para pelajar dapat mengejar banyak profesi yang berbeza sebagai guru, profesor, dan perunding pendidikan. Pelajar boleh bekerja dalam perniagaan sebagai eksekutif pengiklanan atau pengurus pembangunan. Mereka mungkin menjadi penulis, wartawan, editor, atau penerbit untuk majalah atau akhbar. Mereka juga boleh memasuki politik dan menjadi walikota, wakil, dll.

Terdapat banyak universiti yang baik terletak di rumah dan di luar negara yang menawarkan PhD dalam Falsafah. Jika pelajar tinggal di lokasi terpencil dan memerlukan kursus dalam talian, mereka mungkin juga pilihan. Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

1 Hasil dalam Falsafah

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland

Worldwide DPhil dikenali sebagai Ijazah penyelidikan yang bermaksud tidak akan ada pengajian atau peperiksaan, hanya Tesis Pertahanan akhir, kami ... [+]

3 UNIVERSITI TOP = 1 DOKTOR EROPAH / kuat> Semua pelajar akan mempunyai sebagai tambahan kepada Doktor Bersama ABMS Switzerland Doktor Bersama dengan Universiti Dąbrowa Gónicas (WSB) dan Universiti Nasional Taras Shevchenko (KNU).

ABMS disahkan oleh EFMD EOCCS, Mutu Pendidikan Kebangsaan Swiss (EduQua) dan ASIC UK. WSB Adalah universiti yang diiktiraf oleh negara Eropah dan KNU adalah universiti awam Eropah yang diasaskan 200 tahun lalu dan menduduki ranking 500 universiti di dunia.

3 Perguruan Tinggi Teratas = Program Milik / Terpantas Terbaik di Eropah = 1 Doktor Perguruan Tinggi Teratas SWITZERLAND + EU + TOP BERKANUN 500 DPhil di seluruh dunia dikenali sebagai Ijazah penyelidikan yang bermaksud tidak akan ada kajian atau peperiksaan, hanya Tesis Pertahanan akhir, program Pengajian kami 100% dalam talian, penyelia anda akan menyokong 100% secara dalam talian, dan pada akhir pengajian anda, selepas anda selesai dengan tesis anda, pertahanan akan 100% secara dalam talian juga.... [-]

Switzerland Zürich
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
Sambilan
2 - 6 tahun
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu