Filter
Doktor Falsafah
Curaçao Secara: Semua

Terbaik Online PhD di Curaçao

A Doktor Falsafah adalah program pendidikan fokus yang membolehkan pelajar untuk melanjutkan pengetahuan mereka dalam bidang tertentu. program PhD boleh didapati dari kolej dan universiti di seluruh dunia, dan beberapa sekolah juga boleh menawarkan program pendidikan dalam talian atau jarak untuk pelajar yang memerlukan pilihan fleksibel.

Pulau kecil Curacao menawarkan tahap yang sangat tinggi daripada bahasa dan kepelbagaian budaya. Program-program pendidikan amat dipengaruhi oleh Belanda dan Amerika. Pelajar boleh menikmati menyertai program perubatan, program bahasa, dan seni halus, termasuk akses kepada novelis berpengaruh dan penyair.

Online PhD di Curaçao

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

Global Humanistic University

Global Humanistic University (GHU) menerima piagamnya dari Kementerian Pendidikan Curacao. Piagam ini memberi GHU hak untuk menubuhkan sebuah universiti di Curacao untuk ... [+]

Dapatkan Ph.D.

The Global Humanistic University (GHU) menerima piagamnya dari Kementerian Pendidikan Curacao pada bulan Mac 2018. Piagam ini memberikan GHU hak untuk menubuhkan sebuah universiti di Curacao untuk tujuan menyediakan dan mengajar program pengajian dalam talian yang berkualiti tinggi dalam bidang pentadbiran perniagaan, kewangan dan undang-undang.

Program doktoral boleh didapati dalam bahasa asli pelajar GHU. Untuk tujuan ini, GHU mempunyai lebih daripada 120 Penasihat dan Profesor di lebih dari 40 buah negara yang menggabungkan 20 bahasa.

Pelajar boleh melengkapkan program pengajian sepenuh masa atau sepenuh masa Doktor Falsafah (PhD) dari GHU dalam bahasa ibunda mereka sendiri.... [-]

Curaçao Willemstad
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
Sambilan
3 - 7 tahun
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu