Online PhD dan DBA Programs

A PhD, atau Doktor Falsafah, adalah ijazah lanjutan yang diberikan oleh universiti. Ia adalah ijazah akademik bahagian yang terdapat di padang. A Doktor Pentadbiran Perniagaan (DBA) adalah ijazah pasca siswazah yang ditawarkan oleh sekolah perniagaan atau fakulti perniagaan di sebuah universiti. Selesainya PhD Talian atau DBA dalam talian boleh menyebabkan prospek kerjaya yang meningkat dengan ketara. Bagi pelajar atau profesional yang berminat dalam kepimpinan, ahli akademik, perundingan, penyelidikan dan keusahawanan, PhD atau ijazah DBA boleh menawarkan kelebihan atau kelayakan yang diperlukan. Banyak universiti di seluruh dunia menawarkan PhD Online dan program DBA Online. Kepelbagaian berbeza PhD Online dan program DBA Online boleh hangat - don 't biarkan ia menghalang anda! Mulakan carian anda dengan melihat yang paling popular PhD Online dan program DBA Talian disenaraikan di bawah.

Newly added Online PhD Programs

Aston American University

Penyelidikan Doktor Falsafah - PhD (Dalam Talian)

Og 6, 2018
Program Doktor Falsafah (PhD) adalah program akademik yang ketat yang mencerminkan penguasaan bebas dari bidang pengetahuan khusus dan usaha penyelidikan asli yang berjaya. Usaha memerlukan disiplin akademik bersama-sama dengan komitmen masa dan usaha yang signifikan.

Walden University

Doktor Pentadbiran Awam (DPA)

Julai 11, 2018
Dengan Doktor Pentadbiran Awam (DPA) dari Walden, anda boleh membawa perubahan sosial dan bekerja untuk menyelesaikan masalah tadbir urus. Program kedoktoran yang berorientasikan karier, yang diarahkan oleh pengamal ini membantu menyediakan anda peranan utama dalam organisasi kerajaan, awam, dan bukan keuntungan.

Royal Roads University

Doktor Sains Sosial

Julai 10, 2018
Program Doktor Sains Sosial adalah ijazah pertama dari jenisnya di Amerika Utara. Ia mendekati kajian masalah kompleks, dunia sebenar dalam kerangka disiplin dan transdisipliner. Reka bentuk program ini membawa intensiti penyelidikan doktor falsafah tradisional kepada tumpuan profesional yang diterapkan.

Universiti di مليسيا

Ubah lokasi

PhD dan DBA Program Online