Read the Official Description

Doktor Falsafah dalam Pendidikan Sains Keluarga dan Pengguna

Doktor Falsafah dalam talian di Universiti Tech Texas dalam bidang Pendidikan Keluarga dan Pengguna Pendidikan ditawarkan oleh Jabatan Keluarga

Dapatkan ijazah satu-satunya-satu-satunya Ph.D. dalam Keluarga dan Sains Pengguna

Texas Tech University menawarkan satu-satunya keluarga dan ahli sains Ph.D. program.

Kami komited untuk melatih ahli fakulti universiti generasi akan datang dalam sains keluarga dan pengguna. Jika anda mencari kerjaya akademik, program doktoral Texas Tech menyediakan anda dengan latihan akademik yang paling maju, fakulti paling terkenal, dan asas profesional yang kuat dari mana-mana program di negara ini.

Keluarga dan Pengguna Kami Ph.D. program menawarkan anda peluang untuk:

 • Menerima bimbingan dan bimbingan dari para sarjana kelas dunia. Fakulti yang terkenal di peringkat kebangsaan mengetuai Ph.D. program. Anda akan bekerja dengan model peranan yang cemerlang yang mempunyai pencapaian cemerlang dalam penyelidikan, penerbitan, dan inovasi pendidikan.
 • Mempamerkan keupayaan penyelidikan anda. Anda akan mempunyai akses ke perpustakaan terkemuka, makmal, dan kemudahan sains pengguna. Pelajar kedoktoran Texas Tech mempunyai rekod penerbitan dan persidangan jurnal yang kuat.
 • Menerima sokongan dan latihan mengajar. Sebagai ahli fakulti masa depan, anda akan mempunyai tanggungjawab pengajaran yang penting. Texas Tech akan membantu anda mempelajari teknik pengajaran praktikal yang anda perlukan untuk menjadi pendidik kolej yang berkesan.
 • Menjadi sebahagian daripada rangkaian profesional yang luas. Fakulti kami mengekalkan hubungan dengan penyelidik dan pendidik di seluruh negara. Di samping itu, alumni kami memegang kedudukan kepimpinan di seluruh Texas dan negara.

Menjadi Pemimpin dalam Penyelidikan dan Pendidikan Sains Keluarga dan Pengguna

Permintaan pendidik yang lebih maju dalam sains keluarga dan pengguna terus berkembang. Anda boleh membantu memenuhi keperluan ini dengan mendapatkan ijazah kedoktoran dari Texas Tech.

Ph.D. program dalam Keluarga dan Sains Pengguna akan memberi anda latihan dan kelayakan yang anda perlukan untuk kedudukan fakulti. Ijazah ini boleh menjadi landasan untuk laluan kerjaya alternatif seperti kepemimpinan bukan keuntungan, penyelidikan pendidikan, dasar awam, dan penerbitan akademik.

Keperluan akademik untuk sains keluarga dan sains Ph.D. program termasuk:

 • 60 jam kredit kursus dan 12 jam disertasi

60 jam termasuk:

 • Pengkhususan 21 jam dalam pendidikan keluarga dan sains pengguna
 • Komponen penyelidikan selama 15 jam
 • Penekanan 18 jam yang dirancang untuk menangani matlamat profesional
 • 6 jam pilihan

Kemasukan adalah berdasarkan rekod siswazah dan siswazah, skor GRE, dan pertimbangan tambahan.

Proses permohonan

 • Pelajar perlu melengkapkan permohonan dalam talian untuk sekolah siswazah. Permohonan itu memerlukan yuran permohonan $ 60, $ 50 untuk setiap permohonan berikutnya.
 • Pelajar perlu menghantar transkrip rasmi dari semua Universiti yang anda hadapi serta tempat anda menerima ijazah BS anda ke sekolah siswazah.
 • Pelajar perlu mengemukakan dua surat cadangan.
 • Hantar kedua-dua resume dan transkrip tidak rasmi.
Program taught in:
English
Texas Tech University Worldwide eLearning

See 65 more programs offered by Texas Tech University Worldwide eLearning »

Last updated April 24, 2018
This course is Online
Start Date
Sept. 2019
Duration
Permintaan Maklumat
Sepenuh masa
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
End Date