Read the Official Description

Meneroka strategi pengurusan maju dan isu-isu tadbir urus korporat

TEROKA STRATEGI ADVANCED MANAGEMENT

The PhD / Doktor Falsafah dalam Pengurusan yang ditawarkan secara bersama dan sebagai program ijazah berkembar dengan Universiti SMC dan Universidad Central de Nicaragua. yang PhD / Doktor Falsafah dalam Pengurusan menumpukan kepada meneroka strategi pengurusan maju dan isu-isu tadbir urus korporat yang membantu pelajar kerana mereka bentuk, menjalankan dan melaksanakan penyelidikan inovatif dan berorientasikan amali. The PhD / Doktor Pengurusan adalah sesuai untuk individu yang mempunyai tanggungjawab perbadanan peringkat tinggi yang memerlukan teknik pengurusan maju. Program ijazah dual juga bertujuan universiti, kolej universiti, politeknik pensyarah yang mencari asas yang menyeluruh untuk kerjaya akademik disediakan oleh ijazah PhD.

UCN Universidad Central de Nicaragua telah ditubuhkan pada tahun 1997 sebagai sebuah universiti swasta di Nicaragua Managua, Nicaragua. Ia telah diiktiraf oleh Consejo Nacional de Universidades dan menerima status universiti berautonomi sepenuhnya dengan tanpa had kuasa ijazah pemberian oleh Akta Parlimen dan dengan penganugerahan status universiti autonomi sepenuhnya dengan Keputusan Presiden Nicaragua.

DURATION

program ini sepenuhnya fleksibel dan dengan itu tempohnya bergantung kepada kemajuan anda dan pada masa dan usaha yang anda bersedia untuk berbakti. Pelajar bebas untuk memulakan kursus pada bila-bila, ini adalah untuk menghormati dan menyokong agenda tertentu pelajar kita yang kebanyakannya bekerja profesional dalam jawatan pengurusan. Namun pada awal setiap kursus, bersama-sama dengan profesor anda, anda akan membina jadual untuk menyiapkan kursus.

KESELAMATAN KURSUS

Tahap Teras

 • Kaedah Penyelidikan & Design Saya
 • Kaedah Penyelidikan & Design II

Pengkhususan Peringkat

 • Pengurusan peluang
 • Tadbir Urus Korporat
 • Pengurusan projek
 • Advanced Strategi dan Pengurusan Perubahan
 • E-Business Management

DISERTASI STAGE

 • Disertasi
 • pertahanan disertasi

KRITERIA KEMASUKAN

Pusat Pengurusan Swiss mengalu-alukan pemohon yang layak tanpa diskriminasi terhadap jantina, umur, budaya, latar belakang etnik, agama dan kaum mereka. calon pembelajaran jarak jauh dimasukkan secara berterusan.

Kemasukan di Pusat Pengurusan Swiss menetapkan kriteria minimum yang telah direka untuk mengenal pasti pemohon yang mempunyai potensi akademik yang baik dan yang menunjukkan kreativiti, pemikiran kritis, nilai-nilai sosial dan moral, bukti penguasaan bahasa Inggeris dan motivasi yang kuat.

KEPERLUAN KURSUS

 • ijazah sarjana dari institusi akademik yang diiktiraf di peringkat antarabangsa
 • Minimum 4 tahun pengalaman kerja dalam eksekutif atau jawatan pengurusan kanan
 • Kemahiran dalam bahasa Inggeris

PROGRAM PENGAMBILAN

Kerana struktur yang fleksibel program, pendaftaran adalah secara berterusan. Disokong melalui kaedah tak segerak belajar, mengakui pelajar boleh memulakan pengajian mereka pada bila-bila sejajar dengan komitmen peribadi dan profesional mereka.

Program taught in:
English

See 4 more programs offered by SMC University »

This course is Online
Start Date
Open Enrollment
Duration
Permintaan Maklumat
Sambilan
Sepenuh masa
Price
12,900 EUR
SMCU Tuition satu perempat daripada € 990 + Yuran Pengajian ansuran 1 € 1,750 (atas pendaftaran) + Yuran Pengajian ansuran 2 € 1,750 (atas permulaan pengesahan). Sebagai alternatif, satu bayaran sebanyak € 9,800 + UCN tuisyen (satu bayaran tunggal € 3000)
By locations
By date
Start Date
Open Enrollment
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
End Date