Doktor falsafah (d.phil.)

Umum

Penerangan Program

3 UNIVERSITI TOP = 1 DOKTOR EROPAH / kuat> Semua pelajar akan mempunyai sebagai tambahan kepada Doktor Bersama ABMS Switzerland Doktor Bersama dengan Universiti Dąbrowa Gónicas (WSB) dan Universiti Nasional Taras Shevchenko (KNU).

ABMS disahkan oleh EFMD EOCCS, Mutu Pendidikan Kebangsaan Swiss (EduQua) dan ASIC UK. WSB Adalah universiti yang diiktiraf oleh negara Eropah dan KNU adalah universiti awam Eropah yang diasaskan 200 tahun lalu dan menduduki ranking 500 universiti di dunia.

3 Perguruan Tinggi Teratas = Program Milik / Terpantas Terbaik di Eropah = 1 Doktor Perguruan Tinggi Teratas SWITZERLAND + EU + TOP BERKANUN 500 DPhil di seluruh dunia dikenali sebagai Ijazah penyelidikan yang bermaksud tidak akan ada kajian atau peperiksaan, hanya Tesis Pertahanan akhir, program Pengajian kami 100% dalam talian, penyelia anda akan menyokong 100% secara dalam talian, dan pada akhir pengajian anda, selepas anda selesai dengan tesis anda, pertahanan akan 100% secara dalam talian juga.

Berapa lamakah masa tesis saya?

Biasanya dari 35.000 - 60.000 perkataan, pelajar dibenarkan mempunyai 10% kurang atau lebih.

Berapa lama tesis saya mengambil?

Ia bergantung kepada anda dan seberapa keras anda bekerja di dalamnya, dari 24 bulan hingga 6 tahun. Purata adalah 3 tahun.

Adakah terdapat subjek kajian?

Tidak, Gelar tesis 100% darinya.

Adakah anda menyebut tentang Ijazah dalam talian atau jarak?

Tidak.

Bolehkah saya menggunakan tajuk?

Kami telah meminta Pihak Berkuasa Switzerland mengenai tajuk itu, dan jawapan mereka (Pelajar dibenarkan menggunakan gelaran yang diperoleh dari sekolah)

Pengkhususan mana yang boleh saya lakukan?

Pengkhususan yang anda minati ialah pengkhususan anda harus menulis keseluruhan tesis berkenaan.

Bahasa Pelajaran: program pengajaran ini diajar sepenuhnya dalam bahasa Inggeris.

Kami mempunyai 4 pengambilan setiap tahun: Januari, April, Julai dan Oktober Tempoh: 2 - 6 tahun Ijazah Sarjana Tesis : Ijazah: Doktor Falsafah (D.Phil.) Umur: Umur minimum 25 tahun Kajian terdahulu : IELTS atau setaraf (Hanya untuk pelajar dari negara bukan berbahasa Inggeris atau pelajar yang tidak belajar di sekolah berbahasa Inggeris) Kaedah Kajian: 100% Bayaran Dalam Talian : 22900 Euro

Tarikh Akhir Kemaskini Sep 2017

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Latar Belakang Pusat Pengajian

We offer a range of online study programs starting from Associate Bachelor Degree up to Doctorate Degree, including Masters and Bachelors study programs, all our Studies can be done in ONE academic ye ... Baca lebih lanjut

We offer a range of online study programs starting from Associate Bachelor Degree up to Doctorate Degree, including Masters and Bachelors study programs, all our Studies can be done in ONE academic year part time (Friday to Sunday). Baca Ringkas