Doktor Falsafah (PhD) dalam Pendidikan

Umum

2 lokasi tersedia

Penerangan Program

Kemahiran belajar jauh dari Fakulti Seni

Pendidikan dan Pedagogi melalui pembelajaran jarak jauh

 • Pemerhatian dan Bimbingan Kanak-Kanak
 • Perolehan Bahasa
 • Psikologi Pendidikan
 • Pendidikan dan Pedagogi
 • Teknologi Pendidikan
 • Kanak-kanak yang Berbakat dan Berbakat
 • Reka Bentuk Sistem Pembelajaran
 • Bilik Darjah dan Strategi Pengajaran
 • Kaedah Penilaian
 • Teknologi Pendidikan Gunaan
 • Pendidikan Kanak-Kanak
 • Pembelajaran dan Pembangunan Memori
 • Pembangunan Kognitif
 • Pendidikan Khas
 • Program Pendidikan Kanak-Kanak

126145_photo-1509062522246-3755977927d7.jpgNeonbrand / Unsplash

Doktor Falsafah (Ph.D.) oleh Penyelidikan melalui pembelajaran jarak jauh

Diiktiraf oleh Institut Persijilan Dunia (WCI)

A Ph.D. oleh Penyelidikan melalui Pembelajaran Jarak Jauh adalah sesuai untuk orang yang terlibat dalam dunia kerja yang tidak dapat menghadiri universiti tradisional. Selinus University adalah institusi antarabangsa yang bertauliah dan bertauliah: alternatif yang membantu para pelajar dewasa di seluruh dunia mencapai matlamat akademik mereka.

Survei yang dilakukan sejak beberapa tahun telah menunjukkan bahawa Ph.D. oleh penyelidikan yang dicapai melalui Pembelajaran Jarak Jauh, di sebuah institusi terkemuka seperti Selinus University, boleh berguna seperti sekolah tradisional. Malah, yang penting ialah kemahiran dan profesionalisme.

Dalam usia maklumat digital, dan di perkampungan global yang kami tinggal di, Universiti Selinus adalah alternatif yang penting untuk kajian tradisional. Sistem pengajian kami adalah cekap, ditujukan kepada keperluan orang sibuk, dan boleh ditransmisikan dari mana-mana terminal komputer di mana sahaja di dunia.

Doktor Falsafah (Ph.D.), dalam Doktor Philosophiae Latin atau Doktor Philosophiae, adalah gelaran akademik tertinggi yang dianugerahkan oleh universiti di kebanyakan negara. Ph.D. biasanya merangkumi semua program seluruh julat akademik. Sebagai penyelidik siswazah, pelajar yang belajar untuk kelayakan ini biasanya diperlukan untuk menunjukkan kecekapan dan penguasaan bahan pelajaran untuk peperiksaan, tetapi juga untuk membuat sumbangan akademik baru ke kawasan tertentu pengetahuan manusia melalui penyelidikan asal.

Ph.D dalam talian melalui penyelidikan melalui Pembelajaran Jarak Jauh terdiri daripada penyelidikan akademik asal dijalankan secara autonomi oleh calon, dalam cawangan tertentu pengetahuan manusia yang berpuncak dalam Ph.D terakhir. tesis.

Tidak seperti Doktor Berasaskan Kampus yang lain, Ph.D. oleh Penyelidikan tidak dibahagikan kepada semester, tetapi terdiri daripada pembangunan, autonomi dan bebas, penyelidikan teoritis mengenai disiplin akademik tertentu untuk penilaian Selinus University. Penyelidikan ini dilaksanakan dalam tesis akhir, yang mana pelajar mempunyai sehingga 6 hingga 24 bulan untuk menyelesaikannya.

Program kajian dan penyelidikan mesti dijalankan oleh pelajar secara bebas. Penyelia tidak akan menjadi tutor yang sebenar, melainkan seorang perunding khusus, kepada siapa pelajar dapat berpaling untuk bantuan apa pun. Pelajar boleh menggunakan buku teks dan Internet untuk penyelidikannya, serta mempunyai akses ke perpustakaan dalam talian. Melalui penyelidikan bebas dan bebas, para pelajar memperoleh pengetahuan yang sangat khusus dan penguasaan penuh kemahiran khusus yang mereka akan berkembang, berdebat dan mempertahankan dalam kemunculan kerja mereka: tesis kedoktoran.

Butiran kursus

Doktor Falsafah (Ph.D.) dalam talian melalui Penyelidikan Jarak Jauh dalam kajian utama ini, diperolehi selepas berjaya menyelesaikan dan mempertahankan tesis akhir Penyelidikan ini dibentangkan dalam bentuk tesis doktoral.

"Doktor Falsafah" adalah satu-satunya doktor yang boleh didapati di jauh. Perlu jelas bahawa sebarang kerja makmal atau amalan profesional tidak boleh dijalankan secara dalam talian atau menerusi cara pembelajaran jarak jauh yang lain. Keperluan utama Ph.D dalam talian melalui Pembelajaran Jarak Jauh oleh Penyelidikan adalah untuk mengemukakan dan membincangkan tesis akhir, yang mengandungi sekurang-kurangnya 90/100 muka surat untuk semakan dan penilaian oleh jawatankuasa akademik Universiti Selinus. Dalam beberapa kes, bahan yang diterbitkan sebelum ini oleh calon boleh dikira sebagai Ph.D. tujuan. Untuk melengkapkan kredit doktor yang diperlukan, jika tesis tidak mencukupi, laporan tambahan 15-20 muka surat yang lebih mendalam berdasarkan buku teks juga mungkin diminta.

Format kursus dan penilaian Mengajar

The Distance Research Ph.D. Program ini direka khusus untuk penonton dalam talian. Ia dikhaskan untuk pelajar dewasa dengan sekurang-kurangnya 5 tahun pengalaman di cawangan profesional Major yang dipilih. Tesis (disertasi akhir) mesti dilakukan secara bebas oleh pelajar dengan sokongan seorang penasihat. Keupayaan untuk melakukan kerja secara bebas dinilai untuk gred akhir. Sebagai tambahan kepada tugasan penasihat khusus, para pelajar akan mendapat akses ke perpustakaan dalam talian dan Edisi Akademik Ensiklopedia Britannica.

Penyelesaian program Doktor Falsafah sering merupakan keperluan yang sangat berguna untuk kerja dan profesi dalam bidang dalam banyak bidang pengetahuan. Dalam tahun-tahun kebelakangan ini, sebenarnya, terutamanya di negara-negara membangun, di mana terdapat kekurangan latihan asas, doktor juga diperlukan untuk profesi yang berkelayakan, tetapi juga untuk bekerja di multinasional, organisasi bukan kerajaan dan di banyak syarikat swasta yang memerlukan mereka pekerja "pensijilan" akademik yang lebih tinggi daripada Ijazah Sarjana Muda atau Ijazah Sarjana.

Prospek kerjaya

Program pengajian kami adalah berorientasikan karier dan sesuai sepenuhnya dengan sistem pendidikan antarabangsa. Akses ke program pengajian dilakukan melalui proses penilaian dan pertalian pendidikan yang mengubah pengalaman profesional calon, pengajian sebelumnya, pensijilan, dan CV ke kredit akademik.

Program pengajian kami tidak mengikuti model pendidikan negara masing-masing dan oleh itu kampus kami tidak diakreditasi oleh Kementerian Pendidikan tempatan yang kompeten. Program pengajian kami dianggap sebagai pendidikan tinggi yang tidak terkawal dalam kebebasan berperlembagaan untuk mengatur pendidikan. Sijil dan ijazah swasta yang dianugerahkan oleh Universiti Selinus oleh itu tidak membenarkan akses kepada pekerjaan kerajaan, profesion yang dikawal selia atau kajian lanjut di institusi awam lain. Walaupun ia boleh menjadi sangat berguna sebagai pengiktirafan profesional di syarikat multinasional, syarikat swasta, NGO, persatuan antarabangsa atau bekerja sebagai perunding.

Kemasukan

Ph.D. adalah kelayakan pendidikan tertinggi. Hanya profesional yang berkelayakan terbaik mempunyai Ph.D. Ijazah Sarjana biasanya cukup untuk kebanyakan profesion. A Ph.D. memerlukan penyempurnaan ijazah Sarjana atau setaraf, dan pencapaian minimum 65 kredit akademik, kira-kira 1000 jam pengajian, ditambah tesis kedoktoran. Menghuraikan tesis adalah peluang yang baik untuk melakukan penyelidikan mengenai topik tertentu, atau untuk menyediakan asas untuk penerbitan yang baik.

Keperluan untuk masuk ke gelar jarak jauh dari Universiti Selinus, sebagai tambahan kepada kepunyaan Ijazah Sarjana, berbeza-beza mengikut fakulti dan Major dari kajian. Ia sentiasa perlu menghantar CV. Tidak ada diskriminasi kaum, warna, jantina, kepercayaan dan / atau agama. Penilaian akhir tesis juga dapat ditambahkan pengesahan kredit profesional oleh APEL (Pembelajaran Pengalaman Terdahulu Akreditasi).

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

Our university is an institution free and private. It is legally registered as ibc in the state of the Commonwealth of Dominica and in Italy as a permanent establishment. It is an independent internat ... Baca lebih lanjut

Our university is an institution free and private. It is legally registered as ibc in the state of the Commonwealth of Dominica and in Italy as a permanent establishment. It is an independent international university exclusively involved in Online and Distance Learning education: in other words an open university for adults who carries out his institutional work seriously. Baca Ringkas