ONLINESTUDIES

Online Diploma dalam e-Perniagaan 2020/2021

Universiti, sekolah teknik dan institusi lain memberikan diploma kepada pelajar yang menyelesaikan kursus dalam mata pelajaran tertentu. Laluan pengajian ini adalah ideal untuk individu yang ingin meningkatkan pengetahuan profesional dan kemahiran pekerjaan mereka.

Apakah diploma dalam e-perniagaan? Ia adalah program yang menekankan peranan yang dimainkan oleh internet dalam pembangunan, pengurusan dan pengendalian perniagaan. Peserta boleh belajar bagaimana untuk bersaing di pasaran global dengan menggunakan iklan maya, e-mel, sembang dalam talian, halaman pendaratan tapak web dan media sosial. Subjek teras termasuk pengenalan untuk membina perniagaan dalam talian, pengantar Google Analitis dan Google AdSense, menggunakan Google AdWords dan pengenalan kepada pemasaran dalam talian. Bergantung kepada sekolah, pelajar boleh membuat pelan pemasaran untuk perniagaan mereka sendiri.

Setelah mendapat ijazah, graduan boleh mencari pekerjaan dengan syarikat dan organisasi atau melancarkan e-perniagaan mereka sendiri. Kemahiran yang berkaitan dengan kerjaya yang sering mereka peroleh termasuk menggunakan analisis data dan pengoptimuman enjin carian (SEO). Di samping itu, pelajar dapat mengembangkan kemahiran komunikasi yang kuat yang dapat memberi manfaat kepada mereka dalam semua bidang kehidupan.

Universiti di seluruh dunia menawarkan program diploma. Kerana setiap sekolah berbeza, tuisyen dan yuran berbeza-beza. Calon pelajar harus menghubungi institusi untuk mengetahui lebih lanjut mengenai kos pendaftaran.

Terdapat permintaan yang semakin meningkat untuk profesional yang mempunyai latar belakang dalam e-perniagaan. Graduan yang mempunyai diploma dalam bidang ini sering bekerja dalam pemasaran, jualan, sumber manusia, penyelidikan dan pembangunan, perkhidmatan pelanggan dan teknologi maklumat. Laluan kerjaya termasuk pengurus pemasaran media sosial, pengurus SEO, pakar pemasaran internet, pengurus jenama digital, penulis kandungan, pengurus pemasaran kandungan, pengurus produk dalam talian, pakar pemasaran e-dagang, strategi jenama, pengurus publisiti, pengarah perhubungan awam, penganalisis data pemasaran, wakil jualan, eksekutif akaun, pembeli media dan pengurus projek.

Pembelajaran jarak jauh sesuai untuk pelajar e-perniagaan yang memerlukan jadual yang fleksibel untuk menyelesaikan pendidikan mereka. Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

2 Hasil dalam e-Perniagaan Filter

Diploma Pascasiswazah Emeritus dalam Perniagaan Digital

Emeritus Institute of Management
Diploma Pascasiswazah
24 Nov 2020
<
Separuh masa
<
9 bulan
22 Nov 2020
English
Online

Model perniagaan digital telah mengubah muzik, surat khabar dan tempahan tiket sepenuhnya. Walaupun kewangan, runcit, dan filem berada di peringkat awal transformasi, kebanyak ...

Baca lebih lanjut

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Diploma
<
Sepenuh Masa
<
Separuh masa
English
Online

IELTS atau setaraf (Hanya untuk pelajar bukan Inggeris negara atau pelajar bercakap yang tidak belajar di sekolah berbahasa Inggeris) Kaedah Pengajian: talian Yuran: 10900 Eur ...

Baca lebih lanjut