Diploma Online

Cari anda 656 Online Diploma

Sarjana

program diploma dalam talian adalah program pendidikan tinggi yang biasanya mengambil masa satu atau dua tahun untuk disiapkan. Mereka adalah mudah untuk mereka yang ingin pendidikan lanjutan dan kemahiran khusus tanpa masa dan perbelanjaan program ijazah tradisional di lokasi.

Apa yang diploma dalam talian? tauliah ini diberikan sebagai pengiktirafan kejayaan menyiapkan program pendidikan yang lebih tinggi. diploma A diperolehi selepas menunjukkan pengetahuan dan kemahiran lanjutan dalam bidang subjek tertentu. program dalam talian biasanya ditawarkan oleh kolej komuniti dan sekolah-sekolah teknikal, dan juga beberapa universiti. Ia boleh digunakan untuk mengisi jurang antara pendidikan dan program ijazah lebih lama, atau sebagai alternatif kepada program ijazah tradisional.

Terdapat beberapa faedah kepada mendapatkan diploma dalam talian. program dalam talian boleh diakses dan fleksibel, yang membolehkan orang ramai untuk muat pendidikan mereka ke dalam jadual mereka sendiri.program diploma dalam talian juga sering mengajar kemahiran yang boleh memberi manfaat kepada kehidupan peribadi dan profesional anda, termasuk pengetahuan mata pelajaran yang kompleks, keupayaan untuk berkomunikasi dengan pelbagai orang, dan keupayaan untuk memohon latihan dalam pelbagai kerjaya.

Kos program-program ini berbeza bergantung kepada program diploma tertentu dan sekolah yang menawarkan ia. Bakal pelajar perlu menilai kos dan ciri-ciri program diploma sebelum memulakan-baik.

diploma dalam talian boleh meningkatkan peluang kejayaan dan pekerjaan anda dalam pelbagai kerjaya. pengetahuan dan kemahiran lanjutan dinilai oleh majikan dalam semua bidang termasuk perniagaan, penjagaan kesihatan, industri, dan teknologi. Dengan melengkapkan program diploma, individu menunjukkan bahawa mereka telah mendapat kepakaran dalam satu bidang tertentu, yang biasanya memberikan mereka kelebihan daya saing.pendidikan lanjutan juga sering membawa kepada peningkatan peluang untuk kerja-kerja dan tanggungjawab baru, serta peningkatan gaji.

program diploma dalam talian yang ditawarkan oleh pelbagai institusi di seluruh dunia. Untuk bermula dengan kursus pengajian, cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

Baca lebih lanjut

Diploma dalam Kepimpinan Tahap 3 ILM

Central Bedfordshire College
Online August 2019 United Kingdom Luton

Tahap 3 Diploma Kepimpinan dan Pengurusan kami sesuai untuk mereka yang ingin membangunkan kemahiran yang diperlukan untuk mengetuai dan menguruskan pasukan. Anda boleh mencari kemajuan dalam pengurusan di pelbagai sektor atau ingin memasuki peranan kepimpinan pada masa hadapan. [+]

Penerangan kursus

Adakah anda mencari peluang untuk membangunkan kemahiran pengurusan anda?

Tahap 3 Diploma Kepimpinan dan Pengurusan kami sesuai untuk mereka yang ingin membangunkan kemahiran yang diperlukan untuk mengetuai dan menguruskan pasukan. Anda boleh mencari kemajuan dalam pengurusan di pelbagai sektor atau ingin memasuki peranan kepimpinan pada masa hadapan.

Setelah pelajar selesai berjaya dianugerahkan kelayakan Tahap 3 yang diakui secara nasional dalam Kepimpinan dan Pengurusan yang diakreditasi oleh ILM.

Keperluan kemasukanAnda mesti berumur 19 tahunAnda harus menjadi pengurus baris pertama atau berpotensi atau mempunyai pengalaman kerja yang mencukupiMinat yang kuat dalam membangunkan kemahiran kepimpinan andaSiapa kursus yang sesuai untuk?... [-]

Diploma pemasaran & komunikasi

Nurture Education International
Online Pendaftaran Terbuka Afrika Selatan Cape Town

Pemasaran adalah industri yang pantas dan dinamik. Setiap perniagaan memerlukan kempen pemasaran yang berkesan untuk dapat mempromosikan barangan dan perkhidmatan mereka. Pemasar juga boleh bekerja di sektor kerajaan dengan strategi komunikasi yang sangat penting kepada jabatan-jabatan ini. [+]

Pemasaran adalah industri yang pantas dan dinamik. Setiap perniagaan memerlukan kempen pemasaran yang berkesan untuk dapat mempromosikan barangan dan perkhidmatan mereka. Pemasar juga boleh bekerja di sektor kerajaan dengan strategi komunikasi yang sangat penting kepada jabatan-jabatan ini.

Kursus ini akan membantu anda dalam mengurus pasukan pemasar, memegang tanggungjawab untuk kerja kakitangan lain dan membawa mereka untuk menjalankan kempen pemasaran yang berkesan.

.

[-]

Diploma reka bentuk dalaman dan hiasan

Open Colleges
Online Sepenuh masa 30  January 2019 Australia Australia Online

Interior pereka pelan, reka bentuk, terperinci dan menyelia pembinaan komersil, industri, runcit dan kediaman dalam bangunan untuk menghasilkan persekitaran yang disesuaikan dengan tujuan, dengan penekanan khusus kepada penciptaan ruang, perancangan ruang ... [+]

diploma reka bentuk dalaman dan hiasan

Kursus ini diiktiraf di peringkat kebangsaan akan mengajar anda untuk mewujudkan pedalaman berfungsi dan bergaya.

Keterangan Kursus

Diterokai. Bentuk. Mendedahkan.

Interior pereka pelan, reka bentuk, terperinci dan menyelia pembinaan komersil, industri, runcit dan kediaman dalam bangunan untuk menghasilkan persekitaran yang disesuaikan dengan tujuan, dengan penekanan khusus kepada penciptaan ruang, perancangan ruang, dan faktor-faktor yang meningkatkan hidup dan persekitaran kerja. Pereka dalaman bekerja dengan pelanggan untuk mewujudkan ruang yang berfungsi dan menarik bagi orang-orang yang menggunakannya.

diploma ini boleh menjadi langkah yang menarik pertama ke arah membangunkan kerjaya anda sebagai pereka dalaman dan penghias. Dengan mendaftar dalam kursus ini anda akan memulakan perjalanan penemuan di mana anda mengetahui dengan tepat apa yang anda mampu dalam konteks reka bentuk. Semakin banyak kerja anda masukkan ke dalamnya; lebih banyak anda akan mendapat daripada itu.... [-]


Diploma Reka Bentuk Dalaman Profesional (Anugerah AIM)

National Design Academy
Online Sambilan 10 - 12  September 2018 Emiriah Arab Bersatu Dubai

Diploma dalam Reka Bentuk Interior Profesional menyediakan pengenalan hebat kepada subjek ini tanpa sebarang kelayakan terdahulu yang diperlukan. Kursus Diploma NDA dikaji dalam talian atau In-Studio dan diakreditasi sepenuhnya oleh kerajaan British dan diiktiraf di seluruh dunia. Untuk semua maklumat mengenai kursus Diploma kami sila lawati https: // www. NDA .ac.uk / study / courses / diploma [+]

Diploma dalam Reka Bentuk Interior Profesional menyediakan pengenalan hebat kepada subjek ini tanpa sebarang kelayakan terdahulu yang diperlukan. Kursus Diploma NDA dikaji dalam talian atau In-Studio dan diakreditasi sepenuhnya oleh kerajaan British dan diiktiraf di seluruh dunia. Siapakah kursus ini? Kursus ini sesuai untuk semua pelajar yang bersemangat dalam Reka Bentuk Interior, walaupun mereka tidak mempunyai kelayakan terdahulu. Kursus ini bersamaan dengan British A-level dan menawarkan pelajar Diploma yang berjaya menjadi tempat yang dijamin untuk program ijazah Sarjana Muda Seni Interior Design. Kursus ini sesuai untuk pelajar yang ingin memulakan perniagaan mereka sendiri, mengubah kerjaya, atau meningkatkan kreativiti mereka. Di manakah kursus ini? Kursus ini boleh dikaji secara dalam talian atau pantas melalui studio Dubai atau UK. NDA adalah satu-satunya Universiti dalam talian di dunia yang boleh membawa anda daripada tidak mempunyai kelayakan dalam Rekabentuk Interior sepanjang jalan untuk mendapatkan Ijazah Sarjana. Masa kursus. Kursus kami direka untuk dikaji separuh masa di sekitar komitmen kerja dengan purata waktu kursus sekitar 6-9 bulan separuh masa. Jika belajar sepenuh masa, masa kursus purata boleh dikurangkan kepada sekitar 3-6 bulan. Jalan cepat kami dalam masa studio adalah kira-kira 8 minggu dengan minggu sepenuh masa pada permulaan, kira-kira 30 jam pengajian di rumah di antara dan 1 minggu sepenuh masa dalam minggu 8. Apa yang akan saya pelajari? Unit termasuk:... [-]


Tahap 3 - Diploma dalam Perdagangan Kewangan

Financial ELearning
Online Sepenuh masa Sambilan Pendaftaran Terbuka United Kingdom London

Financial ELearning Fast Track ELearning Kewangan dengan Pengenalan kepada Kursus Perdagangan Kewangan memberikan anda kemahiran yang diperlukan untuk memulakan perdagangan di pasaran kewangan. [+]

Diploma ini diiktiraf pada Rangka Kerja Kelayakan Dikawal (RQF), dikawal oleh Ofqual.

Kelayakan ini memberikan pemahaman mengenai ciri, mekanisme dan pengaruh utama di pasaran kewangan, memberikan pelajar kemahiran, pengetahuan, dan pemahaman yang boleh dipindahturunkan melalui pengajaran yang diterapkan.

Peranan pekerjaan biasa termasuk; Sokongan Perdagangan, Sokongan Perdagangan Jualan, Sokongan Pedagang, Pentadbiran Back Office, Sokongan Pengurus Portfolio, Sokongan Pengurus Risiko, Penganalisa Kewangan Junior, Pentadbiran Kepatuhan dan Pengawalseliaan.

Kelayakan ini memegang 18 kredit pada RQF, dan kami sedang menunggu mata UCAS yang berkaitan bagi mereka yang ingin meneruskan Pendidikan Tinggi.... [-]


Diploma Profesional dalam Pemasaran Digital

The Learning People
Online 30  August 2019 United Kingdom Brighton Ireland Dublin + 1 lagi

jika anda ingin mengesahkan pengalaman anda, maka Diploma Profesional dalam Pemasaran Digital, dengan modul pada e-mel, mudah alih, PPC, SEO dan media sosial - adalah untuk anda. [+]

Jika anda sedang mencari kerjaya dalam pemasaran digital atau untuk mengesahkan pengalaman anda, maka Diploma Profesional dalam Pemasaran Digital , dengan modul pada e-mel, mudah alih, PPC, SEO dan media sosial - adalah untuk anda.

1. Lebih 30 jam latihan mendalam

Kandungan eksklusif disahkan oleh pakar dalam bidang, termasuk Facebook, Twitter, Google, Paypal, dan Microsoft.

2. Buktikan anda mempunyai apa yang diperlukan

Excel dalam perniagaan dengan belajar untuk menyampaikan kempen pemasaran teratas melalui perancangan, pelaksanaan dan mengukur strategi digital.

3. pensijilan diiktiraf di peringkat global

Piawaian antarabangsa dalam ekonomi digital melalui kelayakan bertaraf dunia dan industri.... [-]


Tahap 4 diploma dalam pengurusan perniagaan

Greenwich School Of Business And Finance (GSBF)
Online Sepenuh masa August 2019 United Kingdom UK Online

Kandungan Level 4 Diploma kelayakan Pengurusan Perniagaan memberi tumpuan kepada pengurusan komunikasi, organisasi perniagaan dalam konteks global, pengurusan manusia, kewangan bagi pengurus serta kefahaman mengenai kemahiran penyelidikan dan pembangunan peribadi diharapkan daripada pengurus. [+]

Kandungan Level 4 Diploma kelayakan Pengurusan Perniagaan memberi tumpuan kepada pengurusan komunikasi, organisasi perniagaan dalam konteks global, pengurusan manusia, kewangan bagi pengurus serta kefahaman mengenai kemahiran penyelidikan dan pembangunan peribadi diharapkan daripada pengurus. Ia termasuk pelbagai bidang pengajian perniagaan dan pengurusan yang berkaitan, menjadikannya sesuai bagi mereka yang telah dimulakan, atau sedang merancang untuk bergerak ke dalam, kerjaya dalam bidang swasta perniagaan sektor awam. Program ini membolehkan pelajar untuk memperolehi pengetahuan dan memahami dalam pelbagai topik dan untuk membangunkan kemahiran utama yang diperlukan untuk bekerja dalam peranan Pengurusan Perniagaan.... [-]


Cipfa diploma dalam standard perakaunan sektor awam antarabangsa (IPSAS)

The Chartered Institute of Public Finance and Accountancy (CIPFA)
Online Pendaftaran Terbuka United Kingdom London

kepakaran PFM CIPFA bermakna bahawa kita mempunyai pengetahuan dan pengalaman untuk membantu membangunkan dan mentafsir standard, memberikan kelayakan dan latihan yang berkaitan untuk memenuhi keperluan kerajaan antarabangsa (termasuk kerajaan tempatan) ... [+]

Diploma CIPFA dalam Piawaian Perakaunan Sektor Awam Antarabangsa (IPSAS)

Menjadi seorang pakar IPSAS - kelayakan dalam Piawaian Perakaunan Sektor Awam Antarabangsa

kepakaran PFM CIPFA bermakna bahawa kita mempunyai pengetahuan dan pengalaman untuk membantu membangunkan dan mentafsir standard, memberikan kelayakan dan latihan yang berkaitan untuk memenuhi keperluan kerajaan antarabangsa (termasuk kerajaan tempatan), perusahaan, pertubuhan transnasional dan entiti awam.

Diploma CIPFA di IPSAS (Dip IPSAS)

Apa diploma meliputi

Diploma CIPFA di IPSAS (Dip IPSAS) direka untuk menyediakan pelatih dengan pengetahuan yang menyeluruh mengenai semua piawaian yang diterbitkan dan dokumen berkaitan, menyediakan panduan menyeluruh mengenai memohon keperluan perakaunan.... [-]


Diploma Kemahiran Pengurusan

Universidad Tecmilenio
Online Sambilan July 2019 Mexico Mexico Online Chihuahua San Luis Potosi Culiacán Mazatlan Guadalajara Cancún Heroica Veracruz Puebla City Mérida Hermosillo Ciudad Obregón Santiago de Querétaro Durango Cuernavaca Mexico City Buenavista Monterrey Torreón Ciudad Juarez Villahermosa Nuevo Laredo + 21 lagi

Membangunkan pengetahuan, kemahiran dan amalan yang perlu untuk dilaksanakan sebagai pengurus kompeten, yang mampu menanggapi tuntutan alam sekitar dan objektif mana-mana organisasi. [+]

Membangunkan pengetahuan, kemahiran dan amalan yang perlu untuk dilaksanakan sebagai pengurus kompeten, yang mampu menanggapi tuntutan alam sekitar dan objektif mana-mana organisasi.

[-]

Diploma dalam Pengurusan Sumber Manusia CIPD

DPG PLC
Online Sepenuh masa 6 - 24  August 2019 United Kingdom Manchester London + 1 lagi

Kelayakan ini membina kepakaran dan pengetahuan HR sedia ada anda, dan sesuai untuk anda jika: anda ingin mengembangkan karier anda dalam pengurusan HR dengan kelayakan profesional ... [+]

Kelayakan ini membina kepakaran dan pengetahuan HR anda yang sedia ada dan sesuai untuk anda jika:

anda ingin mengembangkan kerjaya anda dalam pengurusan HR dengan kelayakan profesionalanda perlu memahami peranan HR dalam konteks organisasi yang lebih luasanda mempunyai kelayakan Yayasan Tahap 3 CIPD dan ingin mengembangkan pengetahuan HR profesional anda

Diploma CIPD Level 5 dalam pengurusan HR adalah 100% dalam talian. Anda bekerja pada kadar anda sendiri, jadi anda boleh dengan mudah menyesuaikan diri dengan komitmen lain. Jika anda ingin mendapat kelayakan secepat mungkin, anda juga boleh melengkapkan program ini dalam masa 4 bulan!

Kelayakan CIPD dari DPG adalah pelaburan dalam kerjaya masa depan anda. Apabila anda memilih kami, anda dapat:... [-]


Diploma Lanjutan Kejuruteraan Awam dan Struktur

Engineering Institute Of Technology
Online Sambilan 24  February 2019 Australia Perth

Sertai program interaktif, LIVE ONLINE ini, selama 24 bulan secara sambilan, untuk mempelajari kemahiran maju dan pengetahuan teknik kejuruteraan awam dan struktur yang boleh digunakan dalam pelbagai tempat kerja [+]

Terbaik Diploma Online. Kursus SekilasKod Kebangsaan - 52724WAJadual Tarikh Mula: 04hb Februari 2019Kod: DCSPanjang Kursus: 24 BulanKursus yang diajar dalam bahasa InggerisSertai program ONLINE yang interaktif ini, selama 24 bulan secara sambilan, untuk belajar:Kemahiran lanjutan dan pengetahuan prinsip kejuruteraan awam dan struktur yang boleh digunakan dalam pelbagai tempat kerjaPengetahuan asas yang penting yang membimbing pelbagai projek, termasuk jalan, kereta api, dan sistem perparitan, empangan, pelabuhan, jambatan, bangunan dan struktur lainKemahiran praktikal dalam merancang dan merangka rancangan kejuruteraan kepada piawaian antarabangsaKemahiran dalam pengurusan kejuruteraanMANFAAT UTAMA PROGRAM INI:Menerima panduan praktikal dari pakar kejuruteraan awam dan struktur dengan kemahiran industri dunia sebenarDapatkan kredibiliti di firma andaMembangun hubungan baru dalam industriMeningkatkan prospek dan pendapatan kerjaya... [-]

Pearson BTEC Tahap 5 Diploma Tinggi Perniagaan dalam Perniagaan (RQF)

The College of Central London
Online Sepenuh masa Pendaftaran Terbuka United Kingdom UK Online

Pearson BTEC yang lebih tinggi dalam bidang Perniagaan adalah kelayakan yang berkaitan dengan pekerjaan dan telah diakreditasi ke Rangka Kerja Kelayakan Kualifikasi (RQF) dan tujuannya adalah untuk membina pelajar sebagai profesional, individu yang mencerminkan diri dengan pendidikan perniagaan yang baik, yang dapat bertemu permintaan majikan dalam pelbagai bidang kerjaya dalam industri, perdagangan, dan pentadbiran awam. [+]

Pearson BTEC Tahap 5 Diploma Tinggi Perniagaan dalam Perniagaan (RQF)

Pearson BTEC yang lebih tinggi dalam bidang Perniagaan adalah kelayakan yang berkaitan dengan pekerjaan dan telah diakreditasi ke Rangka Kerja Kelayakan Kualifikasi (RQF) dan tujuannya adalah untuk membina pelajar sebagai profesional, individu yang mencerminkan diri dengan pendidikan perniagaan yang baik, yang dapat bertemu permintaan majikan dalam pelbagai bidang kerjaya dalam industri, perdagangan, dan pentadbiran awam. Ia adalah kelayakan yang baik untuk masuk ke Pengajian Tinggi dan kajian profesional yang lebih maju dan kebanyakan universiti akan menerimanya sebagai kemasukan ke program ijazah ketiga mereka.

Pearson BTEC HND adalah kelayakan diiktiraf di peringkat antarabangsa dan disahkan, ditadbir dan disahkan oleh BTEC yang merupakan sebahagian daripada Pearson, badan pemberian terbesar UK yang menawarkan kelayakan akademik dan vokasional.... [-]


Diploma Ukur Tanah

AF Academy
Online Sambilan 12  October 2018 India India Online

Juruukur Tanah berada dalam permintaan tinggi dalam pelbagai sektor termasuk Minyak [+]

Juruukur Tanah berada dalam permintaan tinggi dalam pelbagai sektor termasuk minyak

Kursus ini memenuhi keperluan jangka panjang untuk tenaga mahir dalam bidang ini. Terdapat juga permintaan besar juruukur tanah di negara-negara asing. Bahan kajian akan dihantar kepada pelajar sekali setiap semester. Tugasan yang berkaitan dengan bahan pengajaran akan dihantar dua kali setiap semester, untuk diselesaikan dan dihantar kembali oleh calon dalam tempoh masa yang ditetapkan.

Latihan lapangan adalah wajib untuk melengkapkan kursus ini. Institut mempunyai semua peralatan yang diperlukan

Kelayakan: 10 2 atau 10 dengan pengalaman ukur 2 tahun minimum

Tempoh: 12 bulan (pembelajaran dalam talian / jarak jauh dan 03 bulan kerja lapangan); ditawarkan pada bulan Januari, April, Julai... [-]


Diploma dalam Reka Bentuk Dalaman dan Senibina

The Design Ecademy
Online August 2019 United Kingdom Richmond

Kursus Reka Bentuk Dalaman Dalam Talian ini bersamaan dengan Ijazah Yayasan dalam Reka Bentuk Dalaman atau Ijazah Bersekutu dalam Reka Bentuk Interior. Ia telah sengaja dibuat untuk maju secara semula jadi dari satu tahap ke seterusnya, namun setiap peringkat adalah kursus lengkap dengan sendirinya ... jadi anda boleh memiliki kerjaya dalam Industri Reka Bentuk Interior CEPAT dan Dapatkan sementara anda Belajar! [+]

Mengenai

HND kami mempunyai Nilai Kredit Universiti yang boleh dipindah seperti berikut:

240 UK University Credit120 Kredit EU64 Semester US KreditKelayakan Penuh dalam Reka Bentuk DalamanBersamaan dengan Ijazah / Ijazah BersekutuDapatkan BA penuh dengan kursus 1 tahun "up"Tiada pengalaman atau kelayakan terdahulu yang diperlukan untuk mendaftarJaminan Wang KembaliInilah yang dikatakan oleh pelajar-pelajar kita

Vicki Sheridan - Saya mempunyai tempahan tentang cara ini tetapi pada masa ini saya memulakan tugasan pertama saya. Selepas hanya beberapa bulan saya mendapat keyakinan untuk mula mencari pengalaman kerja sambil bekerja sepenuh masa dalam industri yang sama sekali berbeza. Itulah perkara yang menarik mengenai kursus ini, anda boleh membuat perubahan secara beransur-ansur walaupun anda berada dalam industri yang berbeza sama sekali. Impian saya akhirnya menjadi kenyataan!... [-]


Diploma yang Diiktiraf Dalam Pemasaran Digital

The Internet Business School
Online Sepenuh masa Pendaftaran Terbuka United Kingdom Bethersden

Dapatkan Diploma Dalam Pemasaran Digital Dengan Diakui Di Negara Kita [+]

Terbaik Diploma Online. Dapatkan Diploma Dalam Pemasaran Internet Dengan Kami Diakui Secara NegaraDapatkan Diploma Dalam Pemasaran Digital Dengan Diakui Di Negara KitaJika anda seorang pelajar Universiti, atau Pasca Siswazah, atau hanya ingin meneruskan pengetahuan praktikal anda dalam Pemasaran Digital dan untuk meningkatkan kebolehpasaran anda, maka inilah kursus untuk anda. Dibentangkan oleh Simon Coulson, seorang usahawan siri yang telah menghasilkan lebih dari £ 20 juta dari perniagaan dalam talian, kursus komprehensif ini penuh dengan pengetahuan terkini yang anda perlukan, dan mengajar anda kemahiran praktikal yang anda boleh memohon kepada anda perniagaan sendiri atau perniagaan lain. Ia juga akan membuka mata anda untuk banyak peluang masa depan untuk membangunkan perniagaan dan pendapatan dalam talian.Ketahui strategi terbukti untuk menjual secara dalam talian, bagaimana melakukan penyelidikan pasaran, bagaimana untuk menjadi tuan rumah dan membina laman web hebat sendiri, memahami Pengoptimuman Enjin Carian, mengarahkan trafik ke laman web anda, mempromosikan perniagaan anda melalui media sosial, dan membuat kandungan video profesional. Simon mengajar anda cara outsource dengan berkesan, membina senarai pemasaran, jalankan PPC Google Ads dan banyak lagi.Kemahiran yang anda pelajari akan dikenakan apa sahaja perniagaan yang anda mahu masuk dan akan mengajar anda bagaimana untuk mempromosikan perniagaan atau perkhidmatan anda sendiri tanpa bergantung pada orang lain. Jika anda berpindah ke SME, anda perlu menunjukkan pelbagai kemahiran selain pengkhususan teras anda. dan latihan ini boleh membuat anda menonjol dari orang ramai.Kursus diploma telah dikaji oleh beribu-ribu pelajar dan terus menjadi kursus utama di pasaran. Pelajar telah membina perniagaan berjaya dalam juta-pon dalam talian dengan menggunakan pengetahuan... [-]