ONLINESTUDIES

Online Diploma dalam Pengajian Perniagaan di Emiriah Arab Bersatu 2020/2021

Pelajar sering mengejar diploma dengan niat untuk belajar topik atau kemahiran set tertentu, biasanya untuk melayakkan diri untuk kerjaya yang berkaitan. Dokumen-dokumen ini yang dikeluarkan oleh organisasi pendidikan antara sekolah-sekolah vokasional kepada universiti.

pengajian perniagaan menyediakan pembelajaran asas untuk pelajar yang mahu bekerja di beberapa kapasiti perniagaan. Terdapat di universiti-universiti dan sekolah-sekolah perniagaan di seluruh dunia, pelajar akan mempelajari asas-asas perniagaan seperti kewangan dan pengurusan. 

Emiriah Arab Bersatu, kadang-kadang hanya dikenali sebagai Bersatu atau UAE, adalah sebuah negara Arab di tenggara Semenanjung Arab di Teluk Parsi, yang bersempadan dengan Oman di timur dan Arab Saudi di selatan, dan juga berkongsi sempadan laut dengan Qatar dan Iran.

Online Diploma dalam Pengajian Perniagaan di Emiriah Arab Bersatu

2 Hasil dalam Pengajian Perniagaan, Emiriah Arab Bersatu Filter

ATHE Level 3 - Diploma dalam Pengurusan Perniagaan

University of Bolton, Academic Centre – Ras Al Khaimah
Diploma
Diploma
Sep 2020
<
Sepenuh Masa
English
Kampus

Kursus ATHE Level 3 bertujuan untuk memperkenalkan pelajar kepada aspek utama semua perniagaan dan bagaimana mereka beroperasi dalam persekitaran perniagaan yang lebih luas, s ...

Baca lebih lanjut

ATHE Level 7 - Diploma Pengurusan Strategik

University of Bolton, Academic Centre – Ras Al Khaimah
Diploma
Diploma
Sep 2020
<
Separuh masa
<
14&nbsp;-&nbsp;16 bulan
English
Kampus

ATHE Level 7 Diploma dalam Pengurusan Strategik menyediakan banyak pengetahuan dan pemahaman yang mendasari untuk Standard Pekerjaan Nasional dalam Pengurusan dan Kepimpinan d ...

Baca lebih lanjut