ONLINESTUDIES

Online Diploma dalam Perniagaan Antarabangsa di Kanada 2020/2021

Purata kursus diploma dari mana-mana institusi berlangsung satu hingga dua tahun. Program-program ini biasanya menawarkan peluang kepada pelajar untuk meneroka subjek tertentu menarik, biasanya memberi tumpuan kepada kajian berkaitan dengan pengetahuan teknikal atau kemahiran profesional.

Pelajar yang berminat untuk perjalanan dunia dan membantu budaya lain berjaya dalam perniagaan boleh memilih untuk mempelajari perniagaan antarabangsa. Kelas boleh termasuk ekonomi antarabangsa, perbezaan budaya, pasaran kewangan, operasi antarabangsa, logistik global, dan komunikasi antara budaya.

Kanada kepentingan yang besar untuk belajar, dan telah membangunkan satu sistem pendidikan kelas pertama dengan standard yang tinggi. Bukan sahaja Kanada menyediakan persekitaran yang selamat, bersih, tetapi ia telah konsisten disenaraikan sebagai salah satu tempat yang terbaik di dunia untuk hidup dari segi kualiti hidup oleh PBB.

Online Diploma dalam Perniagaan Antarabangsa di Kanada

1 Hasil dalam Perniagaan Antarabangsa, Kanada Filter

Diploma Perniagaan - Perniagaan Antarabangsa (Dalam Talian)

Centennial College
Diploma
Sep 2020
<
Sepenuh Masa
<
2 tahun
English
Online

Selepas hanya dua tahun dalam program Centennial College Business - International Business, anda akan bersedia untuk tempat kerja global. Program Perniagaan Antarabangsa ini a ...

Baca lebih lanjut