ONLINESTUDIES

Online Diploma dalam Pengurusan Strategik di Emiriah Arab Bersatu 2020/2021

diploma A adalah dokumen yang diberikan oleh mana-mana beberapa institusi, dari kolej ke sekolah-sekolah teknikal. Tujuannya adalah untuk menunjukkan bahawa individu tersebut mempunyai pengetahuan khusus dalam mata pelajaran berkenaan dan telah melengkapkan kerja kursus untuk tujuan itu.

pengurusan strategik menunjukkan pelajar bagaimana untuk menguruskan orang lain secara berkesan dan cekap dalam persekitaran perniagaan. Pelajar-pelajar belajar bagaimana teknik komunikasi, tingkah laku manusia, dan dasar korporat memberi kesan kepada tempat kerja dan individu di dalamnya.

Pendidikan di Emiriah Arab Bersatu mempunyai manfaatnya: matahari, laut, pasir, pendapatan bebas cukai selepas tamat pengajian dan beberapa universiti yang terbaik di samping Teluk region.In, beberapa universiti yang menduduki tempat yang berpangkalan di negara-negara lain mempunyai kampus cawangan di UAE.

Online Diploma dalam Pengurusan Strategik di Emiriah Arab Bersatu

1 Hasil dalam Pengurusan Strategik, Emiriah Arab Bersatu Filter

ATHE Level 7 - Diploma Pengurusan Strategik

University of Bolton, Academic Centre – Ras Al Khaimah
Diploma
Diploma
Sep 2020
<
Separuh masa
<
14&nbsp;-&nbsp;16 bulan
English
Kampus

ATHE Level 7 Diploma dalam Pengurusan Strategik menyediakan banyak pengetahuan dan pemahaman yang mendasari untuk Standard Pekerjaan Nasional dalam Pengurusan dan Kepimpinan d ...

Baca lebih lanjut