ONLINESTUDIES

Online Diploma dalam Pengurusan Perniagaan di Emiriah Arab Bersatu 2020/2021

diploma boleh menjadi langkah pertama ke arah kerjaya baru atau menawarkan kredibiliti apabila memohon pelbagai jawatan. Sesetengah program memerlukan kelayakan akademik untuk masuk, tetapi banyak yang lain yang ada kepada pelajar-pelajar yang telah menamatkan pendidikan rendah.

program pengurusan perniagaan mengajar pelajar tentang aspek asas kepimpinan korporat dan sumber manusia. Pelajar biasanya diajar bagaimana untuk berkesan memasang pasukan, memudahkan kerjasama, dan melaksanakan dasar-dasar penyeliaan secara terperinci.

Emiriah Arab Bersatu adalah sebuah persekutuan daripada tujuh emiriah di sebelah timur semenanjung Arab, di pintu masuk ke Teluk Parsi. Kebanyakan tenaga kerja di UAE adalah ekspatriat asing - dengan itu negara penduduk solek 's yang begitu pelbagai, dengan warga UAE menjadi minoriti di negara sendiri.

Online Diploma dalam Pengurusan Perniagaan di Emiriah Arab Bersatu

1 Hasil dalam Pengurusan Perniagaan, Emiriah Arab Bersatu Filter

ATHE Level 3 - Diploma dalam Pengurusan Perniagaan

University of Bolton, Academic Centre – Ras Al Khaimah
Diploma
Diploma
Sep 2020
<
Sepenuh Masa
English
Kampus

Kursus ATHE Level 3 bertujuan untuk memperkenalkan pelajar kepada aspek utama semua perniagaan dan bagaimana mereka beroperasi dalam persekitaran perniagaan yang lebih luas, s ...

Baca lebih lanjut