close

Penapis

Lihat Hasil

Online Diploma dalam Pengurusan Hartanah 2020/2021

Program pengajian untuk diploma merangkumi pelbagai bidang dan boleh memberikan kelayakan dalam bidang seperti perubatan, IT dan juga seni visual. Diploma sering dikaitkan dengan mengasah kemahiran atau latihan khas untuk peranan tertentu, dan biasanya mereka mengambil masa kira-kira dua tahun untuk diselesaikan. Apakah diploma dalam pengurusan hartanah? Seperti namanya, bahan pengajaran untuk d… Baca lebih lanjut

Program pengajian untuk diploma merangkumi pelbagai bidang dan boleh memberikan kelayakan dalam bidang seperti perubatan, IT dan juga seni visual. Diploma sering dikaitkan dengan mengasah kemahiran atau latihan khas untuk peranan tertentu, dan biasanya mereka mengambil masa kira-kira dua tahun untuk diselesaikan.
Apakah diploma dalam pengurusan hartanah? Seperti namanya, bahan pengajaran untuk diploma ini memberi tumpuan kepada bagaimana untuk membuat hidup dengan memiliki, menyewa dan menguruskan hartanah. Kursus memberi tumpuan kepada pengetahuan yang diperlukan untuk menjadi ejen harta tanah, termasuk undang-undang yang mengawal segi jualan dan jualan semula. Sesetengahnya juga menumpukan pada bangunan hartanah kediaman dan komersil, insurans, menyewa dan pengurusan kompleks besar. Oleh kerana undang-undang yang mengawal urus niaga dalam hartanah berbeza mengikut negara, negara dan daerah, diploma dalam pengurusan hartanah boleh disesuaikan dengan kawasan seperti Eropah atau khusus seperti California, Amerika Syarikat.
Mereka yang bekerja keras untuk mendapatkan diploma dalam pengurusan harta tanah akan mengetahui selok-belok pasaran hartanah. Ini berguna apabila mereka sudah bersedia untuk membeli rumah impian mereka. Pelajar belajar cara menginsuranskan hartanah komersial, mengubahsuai rumah untuk dijual semula dan mengemudi undang-undang zon.
Kos mendapatkan diploma dalam pengurusan harta tanah berbeza-beza. Tuisyen bergantung kepada panjang program, prestij sekolah yang dipilih dan bagaimana teknik kursus tersebut. Program yang memberi tumpuan lebih kepada undang-undang dan pembinaan harta tanah selalunya lebih mahal daripada yang memberi tumpuan kepada pengurusan.
Terdapat beberapa peluang dalam pasaran hartanah untuk profesional yang bersedia untuk menghadapi cabaran tersebut. Ada yang mencari pekerjaan sebagai penguasa, tukang kayu, pengurus projek dan juga arkitek. Orang lain lebih suka menjadi tuan tanah, ejen harta tanah, pengurus persatuan masyarakat, pengurus hartanah, pentadbir pematuhan harta tanah, pengurus aset dan penganalisis aset.
Adakah anda berminat untuk mendapatkan kerjaya yang memuaskan dalam pengurusan hartanah? Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
format_list_bulleted Penapis
Tecnológico de Monterrey (Educación Continua Presencial)
Buenavista , Mexico +14 Lagi

Dengan diploma dalam mod langsung ini, anda akan belajar merancang rancangan daya maju dan kemungkinan untuk projek harta tanah yang lestari, lestari dan inovatif, dengan mana ... +

Dengan diploma dalam mod langsung ini, anda akan belajar merancang rancangan daya maju dan kemungkinan untuk projek harta tanah yang lestari, lestari dan inovatif, dengan mana anda dapat memperoleh keuntungan terbaik untuk perniagaan anda, menganalisis pelbagai faktor komersial, kewangan, undang-undang dan fiskal. -
Diploma
Separuh masa
96 jam
Sepanyol
Online
 

PETUA! Jika anda mewakili pusat pengajian dan ingin menambah program anda pada penyenaraian kami, hubungi kami di sini