ONLINESTUDIES

Online Diploma dalam Linguistik di UK 2020

Pelajar yang mengikuti jenis kerjaya yang terdiri daripada profesional untuk teknikal mungkin mendaftar dalam kursus diploma dengan niat untuk mendapatkan kedudukan dalam bidang yang dikehendaki mereka selepas tamat pengajian. Kursus-kursus ini biasanya berlaku dalam tempoh satu hingga dua tahun dan ditawarkan oleh pelbagai institusi.

Linguistik ialah kajian saintifik bahasa dan strukturnya. disiplin ini memberi tumpuan kepada bentuk, makna, dan konteks bahasa. Ahli bahasa mengkaji persamaan dan perbezaan antara bahasa, mencari corak dan mencari makna dalam mereka corak.

Berurusan dengan universiti awam adalah jauh dari pilihan optimum. Sekolah swasta memberikan bantuan lebih baik dalam pengalaman pembelajaran jarak jauh anda. Beberapa universiti dalam talian menarik guru dan pelajar pada jarak yang besar dari seluruh dunia. Ini jauh meningkatkan kepelbagaian dalam bilik darjah pembelajaran jarak jauh dan menghasilkan perbualan mencabar di kalangan mereka dari masyarakat amat berbeza, wilayah, dan budaya yang jauh.

The United Kingdom Great Britain dan Ireland Utara, yang lebih dikenali sebagai United Kingdom dan Britain, adalah sebuah negara berdaulat yang terletak di luar pantai barat laut benua Eropah.Kedua-dua universiti yang paling terkenal (dan tertua) adalah Oxford dan Cambridge (sering dirujuk sebagai Oxbridge oleh ramai rakyat Britain) England juga mempunyai beberapa institusi bertaraf dunia lain, termasuk beberapa di London (terutamanya Imperial College, London School of Economics, Kolej Universiti London dan King 's College London, semua adalah sebahagian daripada Universiti London)

Online Diploma dalam Linguistik di UK

1 Hasil dalam Linguistik, United Kingdom, Pembelajaran jarak jauh Filter

Neuro linguistik pengaturcaraan (NLP) - Tahap 3 diploma

E-Careers
Diploma
<
Separuh masa
English
Online

Membangunkan kepakaran anda Neuro Linguistic Programming (NLP) ke tahap yang lebih tinggi dengan ini Level NLP 3 Diploma.

Baca lebih lanjut