Diploma dalam Strategi Digital

Umum

Penerangan Program

Pengkhususan adalah apabila anda tidak hanya ingin memainkan permainan pemasaran digital lagi, anda mahu memandu. Untuk mengubahnya. Kursus pemasaran carian dalam talian dinamik ini memberikan anda kemahiran, pengetahuan, strategi dan teknik untuk menjadi perubahan itu. Menjadi Ahli dan berhubung dengan industri dan peluang-peluang panas putih. Inilah kekuatan Gambar Besar. Kuasa untuk berfikir, untuk memimpin, untuk mencipta.

Di bawah Panduan Pertandingan Penasihat Industri Global Termasuk: 125988_Skjermbilde2019-11-15kl.20.29.38.png

Anda tidak hanya melakukan kursus. Anda menyertai perbualan.

Kami Mendapatkan Anda dalam Permainan dan Simpan Anda Di sana

Kursus kami membawa pemikiran dan amalan yang utama - dan tepat dari saat anda mendaftar untuk kursus, anda juga menjadi Ahli DMI yang bermaksud anda mendapat akses kepada toolkit sumber yang tiada tandingan untuk kerjaya anda.

1 tahun PERCUMA dengan semua kursus € 150 Pembaharuan setiap tahun.

Kandungan kursus putih panas

Dapatkan terkini kursus kursus melalui platform pengalaman pembelajaran kami.

Persijilan diiktiraf di peringkat global

Sijil yang diiktiraf secara global untuk memindahkan anda

Mengekalkan Status dan Kemahiran anda tahun ke tahun

Pembangunan profesional yang berterusan dijamin, sentiasa menjaga anda dalam permainan.

Toolkit

Kandungan dan toolkit terkini untuk sentiasa menjaga anda dalam permainan.

Komuniti yang bersambung kuat

Sambungkan dan sertai lebih daripada 47k ahli di seluruh dunia dalam Rangkaian DMI.

Uji diagnostik kemahiran anda

Penanda aras kemahiran anda terhadap persaingan profesional anda dan kekal di atas permainan anda.

Apa yang saya akan belajar

Kami memberi anda pemikiran dan alat untuk menjadi pemain utama di peringkat digital. Buat strategi digital yang kuat dan dinamik. Lihatlah ia nyata ke dalam dunia sebenar, tindakan perubahan perniagaan. Modul ini adalah blok bangunan - pengetahuan, visi anda, Pakar Pemasaran Digital Bersertifikat terkemuka - Strategi Digital

Modul
 • Komunikasi Tradisional
 • Komunikasi digital
 • Saluran Digital
 • Automasi
 • Belanjawan
 • Data besar
 • Kepimpinan Digital
 • Perumusan Strategi
Pengenalan

Maklumat modul

Kami membawa sains ke pemikiran. Kami telah mencipta Rangka Kerja 3i yang direka untuk membantu anda memilih strategi digital yang terbaik untuk organisasi anda dan menjadikannya berlaku. The 3i adalah pintar dan ketat. Ia berubah. Dan anda akan terkesan. Modul ini memperkenalkan kerja keras ini. Modul kemudian berkembang di atasnya.

 • Konsep asas yang mendasari Metodologi DMI 3i
 • Komponen utama dalam strategi digital yang berkesan
 • Bagaimana perkembangan strategi perniagaan
 • Pengurusan strategik, kelihatan panjang dan bertambah kejayaan
Komunikasi Tradisional

Maklumat modul

Mari kita jeda seketika untuk menghargai tradisi disiplin yang hebat dan mengubah dunia. Klasik tidak pernah keluar dari gaya. Cadangan nilai telah memegang nilainya selama beberapa dekad. Ketahui khalayak anda (penyelidikan) masih merupakan cabaran dari seumur hidup marketeer. Campuran pemasaran klasik, perjalanan pelanggan, komunikasi dan perancangan kreatif, strategi media dan peningkatan prestasi jenama berada di sini untuk kekal juga. Walau bagaimanapun, sepanjang datang digital. Dan ia mengubah segala-galanya. Bagaimana kita membaca, membeli, menonton filem, tarikh, masak. Tingkah laku dan gaya hidup kami telah diliputi oleh kemungkinan yang hebat yang diberikan kepada kami melalui teknologi. Pengambilan keputusan tidak sama. Inilah yang kita bercakap apabila kita bercakap tentang gangguan. Dan itu mendebarkan. Dalam model ini, kami meneroka bagaimana pemasaran klasik masih menambat hati sebarang kempen - namun kempen digital kontemporari adalah kapal yang jauh lebih hebat. Kami melihat sejauh mana teknologi kami mengubah pengalaman pengguna, dan bagaimana kami harus bertindak balas.

Komunikasi digital

Maklumat modul

Kita hidup melalui masa yang luar biasa. Peluang ini adalah besar, luas dan pelbagai seperti World Wide Web. Cabarannya juga lebih besar. Pasaran adalah canggih dan berpecah-belah. Sekarang, lebih dari sebelumnya, anda paling mengetahui pengguna anda (dan saluran digital anda). Di sini kita melihat: asas-asas perancangan komunikasi digital meningkatkan ROI memahami penonton anda. Di manakah mereka boleh didapati? Bagaimana untuk melibatkan mereka? belanjawan untuk strategi digital anda dan sumber yang berkesan mengkaji, mengukur, dan menganalisis strategi digital anda.

Saluran Digital

Maklumat modul

Facebook, Linkedin, Instagram, Twitter, Snapchat dan sebagainya. Mereka membiak dan mereka berkembang. Namun, dalam gangguan dan perpecahan yang hebat ini, terdapat juga peluang yang baik. Modul ini merangkumi strategi masuk dan keluar, perancangan media, gabungan saluran digital, dan pemasaran media sosial pemasaran mudah alih. Pemasaran kandungan yang relevan, tepat pada masanya dan memesona apa, bagaimana dan mengapa pemasaran e-mel pemasaran enjin carian, pemasaran sekutu, dan pemasaran automasi paparan dan pengiklanan video amalan terbaik. Kerana kita mempunyai mata untuk melihat.

Automasi

Maklumat modul

Automasi tidak mengalahkan inspirasi tetapi ia pasti menjadikan kehidupan marketeer lebih mudah dan lebih menarik. Berikut adalah kuasa besar, bekerja tenang dan sempurna di bawah pesanan anda, malam dan siang. Lihatlah bagaimana perniagaan pintar mengasah kelebihan mereka dengan perisian CRM untuk mendapatkan pembiayaan yang lebih baik, memupuk pemahaman dan cara yang lebih baik. Konsep utama dalam automasi pemasaran Automasi untuk menjana, menguruskan dan memupuk petunjuk Komunikasi - data Automatik yang masih benar dan relevan untuk menganalisis dan melaporkan lead.

Belanjawan

Maklumat modul

Wang membuat pemasaran berputar. Tetapi nilai adalah di mana ia berada. Model ini masuk dalam cara untuk memukul ROI maksima untuk setiap belanjawan yang diberikan. Kemudian pertimbangan untuk sumber yang berharga yang lain, bakat manusia. Teroka: Faktor utama untuk dipertimbangkan ketika merancang belanjawan pemasaran Menetapkan belanjawan pemasaran Bagaimana memantau dan mengoptimumkan anggaran semasa pelaksanaan kempen Elemen manusia. Merekrut, melatih dan memelihara orang teratas.

Data besar

Maklumat modul

Apa-apa pun dengan 'besar' dalam tajuk itu telah menarik, kan? Sekiranya ada naungan jahat? Tidak begitu. Mari berubah kejahatan menjadi berkesan kerana apa yang kita ada di sini adalah ruang kosong bagi tingkah laku manusia yang menarik. Semua kemanusiaan ada dalam data. Apa yang dalam dan gelap, remeh, ringan, cetek dan luar biasa. Rahsia hati dan kewujudan manusia. Dan ini hebat. Tetapi cabarannya adalah untuk menjadikan peti besi manusia ini makna makna - makna komersial. Tetapi jangan takut, kami mempunyai beberapa idea dan amalan di sekelilingnya, dan mereka akan menjadi berkesan. Data Besar

Kepimpinan Digital

Maklumat modul

Seperti yang dinyatakan di atas, kita hidup dalam masa yang luar biasa, yang memanggil para pemimpin yang luar biasa. Ini bermakna anda. Anda akan memimpin peralihan dari sisa-sisa pemasaran tradisional dan ke dunia pemasaran digital berani yang baru yang mana anda membantu untuk mencipta. Dan anda akan membawa dengan pemikiran dan strategi tajam. Anda akan mengambil jenama dan organisasi anda ke tempat-tempat yang belum dilancarkan.

Perumusan Strategi

Maklumat modul

Sekarang, anda akan pergi jauh. Anda (hampir) bersedia untuk pergi, mengukir Pathways neural baru dan belum diterokai dan pasaran digital. Anda berdiri di tepi paling mendahului, dan anda hanya bersedia untuk menyebarkan sayap super digital baru itu dan melambung. Tetapi pertama, modul strategi utama; strategi utama.

Program ini bertujuan:

 • Pemain yang tajam dan berpengalaman dalam jualan digital dan permainan pemasaran yang tidak lagi menjadi pemain semata-mata. Anda mahu memandu permainan. Anda mahu mengubahnya
 • Profesional jualan. Pengurus Pemasaran. Pemimpin kumpulan. Perunding Perniagaan dan Pemaju. Profesional yang telah mengambil visi mereka sejauh yang mereka boleh pergi tanpa kemahiran khusus - dan merancang untuk memperbaikinya
 • Usahawan yang ingin menjadi lebih keusahawanan
 • Mereka yang menyedari pengkhususan memberikan anda kelebihan daya saing yang nyata, tajam, ketara - yang mana dapat dikurangkan melalui pertandingan
 • Pengurup kerjaya yang terinspirasi
 • Orang berbakat yang tahu bahawa Sijil menjadikan pintu dibuka

Lebih daripada 47K Ahli Dwitahukan Global DMI untuk Kemajuan Kerjaya mereka.

 • 92% ahli kami telah mengatakan bahawa kursus kami mempunyai kesan positif terhadap kerjaya mereka.
 • 81% ahli kami telah dinaikkan pangkat selepas melengkapkan salah satu kursus kami.
 • 88% ahli kami bekerja di peringkat senior atau pengurusan.

Sekarang Ini Apa Yang Anda Panggil Sokongan

Kita fikirkan segala-galanya. Kami juga makan untuk anda. Kami melancarkan Forum, Pangkalan Pengetahuan dan Pasukan Sokongan yang sedia dan bersemangat untuk memudahkan perjalanan anda.

Tutor Kelas

Pakar dan terlibat, tutor kami datang dari latar belakang digital yang sebenar. Mereka tahu permainan ini.

Komuniti Bersambung

Keahlian bermakna anda menyertai rangkaian digital DMI dinamik pemain digital. Berhubung dengan pandangan dan peluang sebenar.

Pasukan penyokong

Walau apa pun, kami mendapatnya. Ini adalah sokongan 360 darjah. Pasukan ini ada di sana apabila anda memerlukannya.

Soalan Anda Dijawab. Dan kemudian Ada

Semua yang anda perlu tahu tentang memperoleh kuasa besar digital, menyambung dengan minda sarang bakat digital melalui portal Keahlian, membina kerjaya titanium dengan Akreditasi yang berkekalan, bagaimana untuk mengambil alih alam semesta dan banyak lagi.

Adakah saya perlu mempunyai latar belakang pemasaran?

Sesiapa sahaja boleh memohon untuk Pakar Pemasaran Digital Bersertifikat - Strategi Digital

Berapa kos kursus?

Pakar Pemasaran Digital Bersertifikat - Strategi Digital

Di mana kelayakan saya akan diiktiraf?

Kelayakan kami adalah kelas dunia. Ini membolehkan anda mengambil kelayakan Digital Marketing Institute dengan anda, tidak kira di mana kerjaya menarik anda mungkin membawa anda.

Siapa yang patut mengambil kursus ini?

Program ini bertujuan untuk sesiapa sahaja yang terlibat dengan merancang strategi digital untuk organisasi mereka, atau yang mungkin terlibat dalam bidang ini pada masa akan datang dan ingin pemahaman yang komprehensif mengenai bidang ini. Pensijilan ini sesuai untuk mana-mana tahap kemahiran atau pengalaman dan direka untuk mempersiapkan anda untuk melibatkan diri secara khusus dengan strategi dan perancangan dalam domain pemasaran digital keseluruhan.

Bagaimanakah program dinilai?

Pakar Pemasaran Digital Bersertifikat - Strategi Digital

Tarikh Akhir Kemaskini November 2019

Latar Belakang Pusat Pengajian

The Digital Marketing Institute is the global certification standard in digital marketing and digital selling education. To date, over 47k people in 135 countries have studied with the Digital Marketi ... Baca lebih lanjut

The Digital Marketing Institute is the global certification standard in digital marketing and digital selling education. To date, over 47k people in 135 countries have studied with the Digital Marketing Institute, making ours the most widely taught digital certification standard in the world. At the Digital Marketing Institute, we have made it our mission to transform the skills and knowledge of digital professionals on a global scale. There are three core reasons for this. The first is to advance the careers of marketers and sellers, the second is to address the digital skills shortage to ensure businesses have a capable and agile workforce. The final reason is to provide educators with professional certifications that can nurture future generations. We’re as passionate as we are ambitious, and the journey has only just begun. Baca Ringkas