Diploma siswazah dalam perniagaan (online)

Southern Cross University (Online)

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Diploma siswazah dalam perniagaan (online)

Southern Cross University (Online)

OnlineGDBusiness

Jangka masa: 16 bulan sambilan

Kelayakan lanjutan: Hubungi kami untuk melihat jika anda memenuhi syarat

Tempoh kajian: Feb, April, Julai, September, Oktober, Disember

Bayaran: $ 2450 per unit, YURAN-HELP tersedia

Unit: 8

Bergerak ke atas atau melompat di seluruh

Bagaimana anda berada di hadapan keluk dalam dunia global perniagaan apabila teknologi, komunikasi, platform dan orang sentiasa berubah?

Diploma Siswazah SCU Online dalam Perniagaan adalah cara yang baik untuk menyediakan diri untuk kejayaan dalam menghadapi masa depan yang tidak menentu - terutamanya memandangkan 92.2% daripada graduan kini dalam pekerjaan sepenuh masa (Siswazah Kerjaya Siswazah Destinasi Laporkan Australia, 2013). Kajian dalam perniagaan global, keusahawanan, pemasaran, tadbir urus korporat, pengurusan projek, kewangan, menguruskan orang, sistem maklumat, strategi dan kes analisis direka untuk melancarkan anda ke dalam kajian perniagaan, mengambil langkah seterusnya dalam kerjaya anda, peralihan dari kerjaya semasa anda ke pengurusan perniagaan atau memulakan perniagaan anda sendiri.

Dalam talian Diploma Siswazah dalam Perniagaan juga merupakan laluan ke dalam Master SCU Online Pentadbiran Perniagaan (MBA). Jika anda memilih untuk meneruskan pengajian perniagaan anda, anda akan menerima kelayakan lanjutan ke arah tuan anda - menjimatkan masa supaya anda boleh memberi tumpuan kepada langkah kerjaya besar akan datang anda.

Peluang kerjaya

Diploma Siswazah dalam perniagaan di bawah tali pinggang anda, anda boleh bergerak ke dalam pelbagai peranan dalam kerajaan, badan bukan kerajaan, syarikat dan perniagaan kecil atau pemilik. Hasil pekerjaan yang benar-benar adalah seperti yang unik sebagai perniagaan menyewa. Mana lepasan ijazah diploma dalam talian dengan mudah dalam perniagaan akan membawa anda? Berikut adalah beberapa kemungkinan:

Eksekutif Pengurus Besar

Sebagai EGM anda akan membangunkan strategi dan dasar untuk mencapai matlamat perniagaan, sekarang dan pada masa akan datang.

Pengurus Strategik

Selalunya melapor terus kepada Ketua Pegawai Eksekutif anda, anda akan menyediakan pendekatan yang strategik dan wawasan ke dalam operasi perniagaan, dasar dan proses.

Pemilik perniagaan

tanggungjawab itu berhenti dengan anda - perancangan perniagaan, operasi, kakitangan, membuat keputusan dan, sudah tentu, keuntungan.

Pengurus Operasi

Anda akan membangunkan proses dan prosedur operasi, dan mungkin terlibat dalam aset dan perolehan tapak, pelaksanaan teknologi, orang yang membawa dan mempengaruhi perubahan.

Apa yang anda akan belajar ^

Untuk mendapatkan Diploma Siswazah dalam Perniagaan dalam talian, anda perlu melengkapkan semua yang berikut lapan unit (mereka dari Bahagian A dan C SCU Online ini MBA):

 • Perakaunan untuk Pengurus
 • Pengurusan Komunikasi
 • Kelakuan Organisasi
 • Ekonomi dan Analisis Kuantitatif
 • perniagaan global
 • Prinsip Pengurusan Projek
 • Terkemuka dan Urusan Orang
 • pemasaran

Laluan untuk MBA

Setelah tamat Diploma Siswazah anda di perniagaan, jika anda mahu mengambil kajian anda lebih jauh dan mendapat ijazah Sarjana yang diiktiraf oleh industri, anda boleh memohon untuk program Sarjana SCU Online Pentadbiran Perniagaan (MBA) dan menerima kelayakan lanjutan bagi unit anda telah selesai.

Jika anda fikir anda mungkin terus dengan MBA, berbincang dengan Penasihat Pendaftaran anda mengenainya sekarang. Kami boleh membantu merancang unit pengajian anda untuk memastikan anda akan memenuhi keperluan kelayakan setiap langkah perjalanan.

Kelayakan lanjutan

Apabila memohon untuk diploma lepasan ijazah dalam talian dalam perniagaan, kami mengira kelayakan lanjutan dengan melihat pendidikan tertentu anda dan pengalaman yang berkaitan. Anda boleh menerima kelayakan lanjutan jika anda:

 • menunjukkan kedudukan akademik atau profesional lain yang diluluskan oleh Lembaga Sekolah kami, atau
 • mempunyai unit siap dibina melalui Program Pengurusan Eksekutif kami, atau
 • mempunyai pengalaman bekerja berkaitan lima tahun atau kelayakan profesional melalui kajian formal atau tidak formal.

kriteria kemasukan

 • Menunjukkan kedudukan profesional - sama ada ijazah sarjana muda (atau kelayakan yang sama) dari universiti atau pengalaman lain yang kita anggap sebagai ijazah.
 • menjadi mahir dalam bahasa Inggeris.

Pembelajaran dengan SCU Online

Diploma Siswazah SCU Online dalam Perniagaan sesuai di sekitar kerja anda dan gaya hidup anda. Unit dihantar oleh ahli akademik celik teknologi melalui antara muka yang segar, pintar, kerjasama dan interaktif.

 • 100% secara online dan fleksibel - lengkap enam unit setahun, atau melangkau tempoh kajian jika kehidupan atau kerja memerlukan perhatian penuh anda.
 • sokongan kejayaan pelajar - daripada pertanyaan kepada tamat pengajian, kita berada di sana untuk anda.
 • Dirangkaikan untuk kejayaan - bertemu rakan-rakan masa depan anda dan rakan usaha sama.
^ SCU menawarkan kedua-dua versi dalam talian dan di kampus unit-unit ini. Maklumat ini merujuk kepada versi dalam talian. Sila semak senarai unit di scu.edu.au atau meminta Penasihat Pendaftaran Pelajar anda untuk maklumat lanjut.

Maklumat ini adalah sah pada waktu siaran dan tertakluk kepada perubahan tanpa notis. Copyright Southern Cross University November 2015.

This school offers programs in:
 • English
Tempoh & Harga
This course is Online
Start Date
Tarikh mula
Julai 2019
Duration
Tempoh
16 
Sambilan
Price
Harga
2,450 AUD
seunit.
Locations
Australia - Australia Online
Tarikh mula : Julai 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Julai 2019
Australia - Australia Online
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat