Baca keterangan rasmi

Gambaran keseluruhan

Dapatkan kemahiran dan kelayakan untuk menjadi pengurus projek yang tajam dan berjaya. Kursus ini perlu memisahkan setiap aspek projek dan sistem kritikal yang terlibat dengan integrasi mereka. Anda akan belajar untuk menguruskan penglibatan pihak berkepentingan, kemahiran yang akan terus mengembangkan keberkesanan anda sebagai komunikator. Diploma ini juga akan menunjukkan kepada anda kepentingan mengurus keutamaan dan pembangunan peribadi. Mencari asas yang kukuh untuk membantu anda menyelia pelbagai peringkat projek? Sebagai pengurus projek, anda ditugaskan untuk mengawasi kitaran hayat projek, memastikan bahawa rancangan sedang diikuti, dan memberi panduan kepada rakan pasukan anda. Maksimalkan kejayaan dan produktiviti organisasi anda dengan belajar tentang menguruskan kos, risiko, pembelian dan banyak lagi.

Struktur kursus

Kami telah memilih mata pelajaran pengurusan projek utama yang memberi tumpuan kepada kemahiran permintaan untuk tempat kerja dan majikan hari ini. Kami telah memilih mata pelajaran ini yang dimaklumkan oleh pengalaman kami yang luas dalam latihan korporat melalui cabang korporat kami, MCI Solutions, yang melatih kakitangan beberapa syarikat terbesar di Australia. Subjek dalam diploma ini berkaitan dengan Pengurus Projek di semua industri.

Tarikh kursus dan harga.

Kursus dalam talian anda dengan MCI INSTITUTE boleh bermula apabila anda sudah bersedia. Sebaik sahaja mendaftar dan anda telah memilih pelan pembayaran kursus anda boleh bermula dengan segera.

Kursus Diploma Tunggal selama 12 bulan penuh. Diploma Lanjutan dan Diploma Lanjutan boleh berubah dari tempoh 12 hingga 18 bulan.

Anda boleh membayar pendahuluan atau semasa anda membuat pelan pembayaran mingguan atau bulanan.

Diskaun bayaran kursus dikenakan jika anda membayar pendahuluan atau pada pelan pembayaran 6 bulan dipercepat untuk ijazah tunggal dan berganda.

Soalan Lazim

S: Kenapa pakar kursus perniagaan MCI INSTITUTE ?

A: MCI telah dipercayai oleh syarikat-syarikat ASX 100 terbaik Australia selama lebih dari 10 tahun. Bahagian korporat kami membawa pendekatan baru dan inovatif kepada latihan kepimpinan dan pengurusan. Kami sumber teknik pendidikan terkemuka dari seluruh dunia untuk mencapai hasil yang mengagumkan. MCI adalah syarikat latihan yang membawa LEGO Serius Play ke Australia, dengan ketara meningkatkan inovasi dan kerja berpasukan dalam syarikat.

Q: Apakah organisasi latihan berdaftar yang diiktiraf secara nasional?

A: Ini bermakna kami adalah Organisasi Latihan Berdaftar Nasional yang mampu menyampaikan kelayakan kepada semua negeri dan wilayah di Australia.

Semua diploma yang dicapai melalui MCI adalah kelayakan yang diakui secara nasional yang diiktiraf oleh Jabatan Pendidikan dan Latihan Kerajaan Australia.

Kami adalah salah satu pembekal pendidikan yang sangat sedikit dengan pensijilan pengurusan kualiti ISO 9001 dan kami berada di panel pasaran latihan NSW.

S: Apa yang berbeza mengenai MCI INSTITUTE ?

A: MCI telah menerima 24 anugerah dalam tempoh 9 tahun yang lalu - terutamanya kami meletakkan pada 2012, 2014 dan # 7 pada 2015 pada Syarikat Paling Inovatif BRW di Australia Senarai, dan pemenang Anugerah Pembekal Perkhidmatan HR AHRI 2012 sebagai penyedia perkhidmatan teratas.

Kaedah pengajaran kami adalah unik dan FUN! WAMco adalah perniagaan simulasi MCI INSTITUTE , membawa keseronokan dan inovasi kepada pembelajaran berasaskan cerita, WAMco memberikan konteks pengalaman pembelajaran anda. Dengan pelakonnya berwarna-warni. WAMco membolehkan anda mengembangkan kemahiran anda, membina portfolio penilaian anda, dan membolehkan anda memahami dengan lebih baik kursus anda. Ia merendam anda dalam keadaan kehidupan sebenar yang menarik di mana anda mengambil peranan aktif dalam pelbagai fungsi dalam perniagaan.

Q: Berapa lamakah kursus ini?

J: Pelajar mempunyai 12 bulan untuk menyelesaikan diploma mereka. Anda menerima akses kepada semua unit anda untuk setiap semester pada permulaan, jadi anda boleh melengkapkannya pada tahap yang sesuai dengan anda. Anda juga boleh mendaftar masuk dan memulakan semester kedua sebaik sahaja anda mahu, atau berehat di antara.

S: Adakah saya mempunyai akses langsung kepada mentor?

A: Anda mempunyai akses langsung kepada mentor pada setiap masa semasa waktu perniagaan MCI, Isnin hingga Khamis 8:30 hingga 6:30 petang dan Jumaat 10 hingga 5 petang (AEST).

Q: Bagaimanakah saya dapat mengikuti peperiksaan saya / adakah saya perlu mengikuti peperiksaan di dalam kelas?

A: Kursus diploma MCI tidak mempunyai peperiksaan! Pelajar dikehendaki mengemukakan penilaian sebagai sebahagian daripada kursus dalam talian, ini boleh dikemukakan pada bila-bila masa sebelum tamat kursus.

Q: Bagaimana jika saya tidak suka sekolah atau belajar sebelum ini?

A: Dengan sokongan penuh kami dan metodologi pembelajaran yang unik kami mendapat kelayakan dengan MCI INSTITUTE akan berbeza daripada apa yang anda alami pada masa lalu. Anda masih perlu komited sepenuhnya dan mempunyai motivasi untuk menyelesaikan kursus anda. Anda akan berada dalam talian, tetapi dengan MCI INSTITUTE , tidak pernah bersendirian.

S: Bagaimana jika saya meninggalkan negara ini selama beberapa bulan?

A: Kursus ini secara dalam talian sepenuhnya, jadi mungkin untuk menyelesaikan kerja anda dari luar negara. Idea yang baik untuk membiarkan mentor anda tahu bahawa anda akan melakukan perjalanan semasa waktu belajar. Mentor anda boleh membantu anda untuk tetap berada di landasan yang anda mesti selesaikan kursus anda dalam jangka masa yang ditetapkan. Di antara semester anda boleh mengambil rehat belajar.

S: Komputer apa yang saya perlukan?

A: Mana-mana jenis komputer atau iPad dan sambungan internet adalah semua yang anda perlukan untuk memulakan. Ia sesuai jika anda mempunyai suite pejabat Microsoft. Pakej pelajar boleh dibeli.

Program diajar dalam:
English

Lihat 11 lagi program yang ditawarkan oleh MCI Institute »

Tarikh Akhir Kemaskini July 26, 2018
This course is Online
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Duration
12 
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan

Pendaftaran Terbuka

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date