Graduan Siswazah 6 120 Diploma Pengurusan Perniagaan dan Pentadbiran terdiri daripada 10 modul dan 6 tugasan bertulis dan setiap modul terdiri daripada kira-kira 40 jam pembelajaran berpandu. Semasa melengkapkan Diploma Perniagaan dalam talian, pelajar akan mempunyai akses kepada pelbagai sumber pengajaran, seperti sokongan tutor dan webinar, forum pembelajaran sosial, dan bahan tambahan untuk membantu menyelesaikan kursus perniagaan siswazah mereka.

Kursus ini akan paling sesuai untuk individu yang berusia sekurang-kurangnya 25 tahun dan mempunyai pengalaman kerja selama 5 tahun dan tidak mempunyai ijazah tetapi ingin belajar untuk program perniagaan MBA atau Pascasarjana. Apabila berjaya menyelesaikan kursus ini, Pelajar akan dapat mendaftarkan diri ke Diploma Pascasiswazah Peringkat 7 Peringkat kami di dalam Pengurusan Strategik atau pelbagai kursus pascasiswazah lain.


Yuran Kursus

Yuran untuk melayari kursus level 6 ialah £ 1500 .

Pelajar boleh membuat pembayaran menggunakan salah satu kaedah berikut:

 • Kad Kredit atau Debit
 • Pemindahan bank
 • Ansuran bulanan tanpa faedah
 • Paypal
 • Western Union

Kos termasuk:

 • Semua Bahan Kursus, termasuk modul dalam talian dan tugasan bertulis.
 • Sokongan tutor peribadi dengan sesi Skype 1-2-1
 • Sokongan pelajar yang berdedikasi
 • Akses kepada forum Pembelajaran Sosial dalam talian
 • Penandaan dan maklum balas tugas
 • NUS PERCUMA Kad tambahan bernilai £ 12.00
 • Laptop PERCUMA
 • Percuma CV Menulis bantuan apabila selesai kursus.


Gambaran Keseluruhan Kursus

Kursus Perniagaan dan Pengurusan Siswazah terdiri daripada 10 modul dan tugasan bertulis. Setiap modul terdiri daripada 40 jam pembelajaran berpandu bahan dengan tambahan 30-50 jam bahan pilihan yang terdiri daripada latihan yang disyorkan, bacaan yang disyorkan, sumber internet, dan latihan ujian sendiri.


Tugasan Bertulis

Kursus Pengurusan Perniagaan dan pentadbiran ATHE Level 6 mempunyai 10 modul dan 6 tugasan bertulis. Apabila selesai modul, pelajar akan diberi akses kepada tugasan. Tugasan adalah kira-kira 5000-8000 perkataan setiap satu. Pelajar diberi sokongan pada modul dan tugasan melalui bahagian 'Tutor' dalam platform pembelajaran.

Pelajar perlu melengkapkan 6 dari 8 unit Penyerahan yang disebutkan di bawah:

 1. Pengurusan strategik
 2. Dinamika Kepimpinan
 3. Pengurusan Sistem maklumat untuk Perniagaan
 4. Kewangan Lanjutan untuk Pembuat Keputusan
 5. Pengurusan Pemasaran dalam Perniagaan
 6. Fokus Pelanggan untuk Kelebihan Strategik
 7. Kemahiran Kepimpinan
 8. Mengurus Risiko dalam Perniagaan

Maklumat lanjut mengenai tahap 6 unit boleh didapati di sini https://athe.co.uk/level-6-business-and-administrative-management-qualification/


Adakah Saya Layak Untuk Program ini?

Program Tahap 6 adalah untuk siswazah lepasan bukan siswazah (berumur 25 tahun atau lebih) yang mempunyai pengalaman kerja selama lima tahun dan ingin belajar untuk MBA.


Kemajuan Universiti

Apabila selesai kursus ini, pelajar akan berpeluang memohon kemasukan ke program MBA penuh dari pelbagai universiti di UK. Sebagai alternatif, pelajar boleh memilih untuk mengkaji Level 7 Diploma dalam Pengurusan Strategik kami dan kemudian melanjutkan untuk menyiapkan Top MBA di pelbagai universiti di UK.


Laluan Kerjaya

Semasa pengajian untuk diploma dalam talian mereka dalam pengurusan perniagaan, pelajar akan mendapat kemahiran dalam kepimpinan, kewangan, dan pemasaran. Apabila berjaya menyelesaikan kursus, pelajar boleh mengejar kedudukan dalam perniagaan, kewangan, atau sebagai perunding bebas.

Program diajar dalam:
 • English

Lihat 14 lagi program yang ditawarkan oleh Online Business School »

Tarikh Akhir Kemaskini Feb. 12, 2019
Kursus ini Online
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Duration
700 - 900 
Sambilan
Sepenuh masa
Price
1,500 GBP
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan

Pendaftaran Terbuka

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date