Program ini akan membolehkan pelajar memperoleh pengetahuan dan pemahaman aspek-aspek politik, sosial dan budaya blok perdagangan yang berbeza, terutamanya Kesatuan Eropah, Asia dan Amerika Syarikat. Ia direka untuk menyediakan satu perkembangan akademik yang masuk akal bagi pelajar yang akan meneroka alam sekitar secara keseluruhan di mana perniagaan antarabangsa berlaku sebelum memberi tumpuan kepada isu-isu pengurusan di firma-firma antarabangsa.


Memandangkan kesan yang meluas perdagangan antarabangsa dan perdagangan, globalisasi, dan perniagaan iklim politik yang berubah-ubah yang mempengaruhi, program ini memberi peluang kepada pelajar dalam semua bidang dunia untuk membangunkan pengetahuan dan kemahiran mereka dalam bidang perniagaan antarabangsa, pengurusan, pemasaran, kepimpinan, kewangan, dasar global dan strategi, dan banyak lagi.


Pelajar hendaklah biasanya telah mendapat sekurang-kurangnya satu ijazah kelas kedua atas ijazah dalam pengajian perniagaan atau bidang yang berkaitan daripada institusi yang diiktiraf, atau kelayakan akademik atau profesional yang setaraf dengannya.


Luar biasa, pemohon yang tidak memenuhi syarat di atas boleh diterima mengikut budi bicara Jawatankuasa Pelajaran, jika mereka mempunyai pengalaman pembelajaran terlebih dahulu.


Program ini adalah satu titik 180 kredit (atau 36 jam kredit), dengan sembilan modul (8 diajar modul ditambah dengan projek disertasi / penyelidikan). Semua modul adalah wajib, tanpa modul pilihan. Kandungan akademik dan arahan dihantar melalui teknologi dalam talian web disokong (WebCT).


Unsur-unsur yang mengajar program ini disokong oleh E-tutor dan pasukan modul. Kemahiran dan pengetahuan dinilai melalui tugasan dan berinteraksi dengan rakan sebaya dan tutor sepanjang program.Tiada peperiksaan formal dalam program ini kerana ia adalah 100% kerja kursus dinilai.

Lihat 1 lagi program yang ditawarkan oleh University of Ulster, Faculty of Business and Management »

Kursus ini Online
Start Date
Ogo 2019
Ogo 2019
Duration
Sambilan
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Ogo 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Ogo 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Ogo 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Ogo 2019
Tarikh tutup permohonan

Ogo 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date

Ogo 2019