Filter
Diploma Lanjutan
Secara: Semua

Terbaik Online Diploma Pascasiswazah dalam Sains Komputer 2019/2020

Suatu diploma lanjutan adalah program akademik yang menyediakan pelajar dengan pendidikan yang mendalam yang mereka perlukan untuk terus maju dalam kerjaya mereka atau untuk memenuhi syarat untuk peluang profesional unik. Banyak diploma lanjutan boleh disiapkan dalam jumlah yang singkat masa, yang menjadikan mereka sesuai untuk pelajar sibuk.

sains komputer adalah satu bidang yang telah berkembang pesat dengan pertumbuhan pembangunan teknologi. Menurut definisi, ia adalah satu pendekatan yang praktikal dan saintifik untuk membuat pengiraan. Ini melibatkan algoritma yang berurusan dengan mendapatkan, memproses dan mewakili maklumat.

 

 

Online Diploma Pascasiswazah dalam Sains Komputer

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

1 Hasil dalam Sains Komputer

CEV - Escuela Superior de Comunicación, Imagen y Sonido

Juruteknik Tinggi dalam Pengembangan Aplikasi Multiplatform Jauh menawarkan peluang untuk mengkhususkan diri dalam sektor yang mempunyai unjuran yang luas dan permintaan ... [+]

Juruteknik Tinggi dalam Pengembangan Aplikasi Multiplatform Jauh menawarkan peluang untuk mengkhususkan diri dalam sektor yang mempunyai unjuran yang luas dan permintaan yang besar di dunia kerja.

Anda akan belajar cara membuat dan membangunkan aplikasi asli untuk persekitaran web dan sistem pengendalian iOS (Iphone dan Ipad) dan Android . Anda akan mempelajari bahasa pengaturcaraan yang menguasai sektor seperti Java dan C # dan anda akan bersedia untuk merancang dan memprogram laman web dengan HTML, CSS 3, Javascript dan Jquery dan anda akan menggunakan rangka kerja Spring Boot.

Di samping itu, anda akan mengetahui bagaimana untuk membangun, menganalisis dan memprogramkan sistem teknologi berdasarkan Internet Perkara (IoT) dan dalam bahasa seperti Python . Anda akan mengetahui bagaimana dunia gamer berfungsi dengan merancang persekitaran maya 2D dan 3D dan permainan video pengaturcaraan dengan Perpaduan, dan anda akan belajar bagaimana untuk mengawal keseluruhan proses meteran pembangunan tangkas yang dapat melaksanakan projek-projek kerjasama seperti SCRUM dan Lean Development . Ijazah ini diajar secara eksklusif dalam bahasa Sepanyol.... [-]

Sepanyol Madrid
Permintaan Maklumat
Sepanyol
Sepenuh masa
2 tahun
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu