ONLINESTUDIES

Online Diploma Pascasiswazah dalam Kejuruteraan Industri 2020/2021

Suatu diploma lanjutan adalah program akademik yang menyediakan pelajar dengan pendidikan yang mendalam yang mereka perlukan untuk terus maju dalam kerjaya mereka atau untuk memenuhi syarat untuk peluang profesional unik. Banyak diploma lanjutan boleh disiapkan dalam jumlah yang singkat masa, yang menjadikan mereka sesuai untuk pelajar sibuk.

Bidang kejuruteraan perindustrian memberi tumpuan kepada perancangan, perancangan dan mengoptimumkan proses pembuatan dan pengeluaran. Kursus ini merangkumi topik seperti fizik, kalkulus dan statistik. Peluang pekerjaan boleh didapati dalam sektor dari penjagaan kesihatan hingga logistik.

Walaupun kursus jarak jauh mempunyai tarikh matang yang mesti dipenuhi, terdapat satu perjanjian yang hebat pematuhan untuk apabila anda boleh menjalankan tugasan ketika belajar pada satu jarak. Dengan pilihan dalam talian, Anda boleh keluar dari kumpulan perbincangan seperti yang diperlukan untuk kembali bekerja dan kemudian menyertai selepas kerja jika diperlukan. Kursus jarak jauh boleh diambil dalam apa jua tempat anda mempunyai akses internet. Anda boleh walaupun kelas lengkap dari ruang istirahat Internet di mana-mana hotel di seluruh dunia jika anda perlu bercuti.

Online Diploma Pascasiswazah dalam Kejuruteraan Industri

2 Hasil dalam Kejuruteraan Industri, Pembelajaran jarak jauh Filter

52684WA Diploma Lanjutan Kejuruteraan Elektrik dan Instrumentasi (E & I) untuk Kemudahan Minyak dan Gas

Engineering Institute Of Technology
Diploma Lanjutan
11 Jan 2021
<
Separuh masa
<
18 bulan
04 Jan 2021
English
Online

Program dalam talian secara langsung selama 18 bulan ini akan memberi anda kemahiran kejuruteraan elektrik dan instrumen utama untuk meningkatkan kerjaya anda.

Baca lebih lanjut

Diploma Lanjutan Automasi Industri 52708WA

Engineering Institute Of Technology
Diploma Lanjutan
01 Mac 2021
<
Separuh masa
<
18 bulan
22 Feb 2021
English
Online

Memperoleh pengetahuan dan kepakaran yang kuat dalam Industri Automasi yang meliputi pelbagai kemahiran yang terdiri daripada instrumentasi, automasi dan kawalan proses, komun ...

Baca lebih lanjut