ONLINESTUDIES

Online Diploma Pascasiswazah dalam Kejuruteraan Industri di Australia 2020/2021

Suatu diploma lanjutan adalah program akademik yang menyediakan pelajar dengan pendidikan yang mendalam yang mereka perlukan untuk terus maju dalam kerjaya mereka atau untuk memenuhi syarat untuk peluang profesional unik. Banyak diploma lanjutan boleh disiapkan dalam jumlah yang singkat masa, yang menjadikan mereka sesuai untuk pelajar sibuk.

Bidang kejuruteraan perindustrian memberi tumpuan kepada perancangan, perancangan dan mengoptimumkan proses pembuatan dan pengeluaran. Kursus ini merangkumi topik seperti fizik, kalkulus dan statistik. Peluang pekerjaan boleh didapati dalam sektor dari penjagaan kesihatan hingga logistik.

Pendidikan jarak jauh atau pembelajaran jarak jauh adalah satu cara untuk menyampaikan pendidikan dan pengajaran, sering secara individu, kepada pelajar-pelajar yang tidak hadir secara fizikal di kampus.

Australia mempunyai bilangan ketiga terbesar pelajar asing di dunia walaupun mempunyai masyarakat yang hanya 23 juta. Ini adalah pencapaian akademik yang kukuh, tetapi institusi Australia seperti yang disenaraikan sebagai bandar-bandar yang menempatkan mereka di sekitar tanah yang asli.

Online Diploma Pascasiswazah dalam Kejuruteraan Industri di Australia

2 Hasil dalam Kejuruteraan Industri, Australia, Pembelajaran jarak jauh Filter

52684WA Diploma Lanjutan Kejuruteraan Elektrik dan Instrumentasi (E & I) untuk Kemudahan Minyak dan Gas

Engineering Institute Of Technology
Diploma Lanjutan
11 Jan 2021
<
Separuh masa
<
18 bulan
04 Jan 2021
English
Online

Program dalam talian secara langsung selama 18 bulan ini akan memberi anda kemahiran kejuruteraan elektrik dan instrumen utama untuk meningkatkan kerjaya anda.

Baca lebih lanjut

Diploma Lanjutan Automasi Industri 52708WA

Engineering Institute Of Technology
Diploma Lanjutan
01 Mac 2021
<
Separuh masa
<
18 bulan
22 Feb 2021
English
Online

Memperoleh pengetahuan dan kepakaran yang kuat dalam Industri Automasi yang meliputi pelbagai kemahiran yang terdiri daripada instrumentasi, automasi dan kawalan proses, komun ...

Baca lebih lanjut