Filter
Diploma Lanjutan
Secara: Semua

Terbaik Online Diploma Pascasiswazah dalam Kejuruteraan Perisian 2019/2020

Individu yang ingin meningkatkan potensi mereka untuk mencari wang dan pengetahuan pekerjaan mereka mungkin berminat untuk memperoleh diploma lanjutan. Ini diploma membantu pelajar mendapatkan pengetahuan khusus mengenai bidang kerjaya mereka, dan mereka juga boleh menyediakan latihan yang diperlukan untuk pelajar yang ingin melayakkan diri untuk jawatan kerjaya maju.

kejuruteraan perisian adalah kerjaya komputer berfokuskan yang melibatkan membangunkan program komputer dan sistem yang mesra pengguna, inovatif, dan sesuai dengan kehendak pelanggan dan pelanggan. pelajar kejuruteraan perisian belajar tentang menggunakan prinsip-prinsip kejuruteraan untuk pembangunan program-program perisian dan komputer yang digunakan dan diakses pada peranti yang berbeza.

Online Diploma Pascasiswazah dalam Kejuruteraan Perisian

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

1 Hasil dalam Kejuruteraan Perisian

CEV - Escuela Superior de Comunicación, Imagen y Sonido

Juruteknik Tinggi dalam Pengembangan Aplikasi Multiplatform Jauh menawarkan peluang untuk mengkhususkan diri dalam sektor yang mempunyai unjuran yang luas dan permintaan ... [+]

Juruteknik Tinggi dalam Pengembangan Aplikasi Multiplatform Jauh menawarkan peluang untuk mengkhususkan diri dalam sektor yang mempunyai unjuran yang luas dan permintaan yang besar di dunia kerja.

Anda akan belajar cara membuat dan membangunkan aplikasi asli untuk persekitaran web dan sistem pengendalian iOS (Iphone dan Ipad) dan Android . Anda akan mempelajari bahasa pengaturcaraan yang menguasai sektor seperti Java dan C # dan anda akan bersedia untuk merancang dan memprogram laman web dengan HTML, CSS 3, Javascript dan Jquery dan anda akan menggunakan rangka kerja Spring Boot.

Di samping itu, anda akan mengetahui bagaimana untuk membangun, menganalisis dan memprogramkan sistem teknologi berdasarkan Internet Perkara (IoT) dan dalam bahasa seperti Python . Anda akan mengetahui bagaimana dunia gamer berfungsi dengan merancang persekitaran maya 2D dan 3D dan permainan video pengaturcaraan dengan Perpaduan, dan anda akan belajar bagaimana untuk mengawal keseluruhan proses meteran pembangunan tangkas yang dapat melaksanakan projek-projek kerjasama seperti SCRUM dan Lean Development . Ijazah ini diajar secara eksklusif dalam bahasa Sepanyol.... [-]

Sepanyol Madrid
Permintaan Maklumat
Sepanyol
Sepenuh masa
2 tahun
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu