ONLINESTUDIES

Online Diploma Pascasiswazah dalam Kejuruteraan Pembuatan 2020/2021

Suatu diploma lanjutan adalah program akademik yang menyediakan pelajar dengan pendidikan yang mendalam yang mereka perlukan untuk terus maju dalam kerjaya mereka atau untuk memenuhi syarat untuk peluang profesional unik. Banyak diploma lanjutan boleh disiapkan dalam jumlah yang singkat masa, yang menjadikan mereka sesuai untuk pelajar sibuk.

Bertumpu pada amalan dan perancangan pembuatan, kelas kejuruteraan pembuatan boleh meliputi kajian mengenai proses dan prosedur pembuatan. Bidang kajian ini sering difokuskan pada penyelidikan dan pembangunan kedua-dua proses dan peralatan untuk memastikan kecekapan kemudahan.

Berurusan dengan universiti awam adalah jauh dari pilihan optimum. Sekolah swasta memberikan bantuan lebih baik dalam pengalaman pembelajaran jarak jauh anda. Beberapa universiti dalam talian menarik guru dan pelajar pada jarak yang besar dari seluruh dunia. Ini jauh meningkatkan kepelbagaian dalam bilik darjah pembelajaran jarak jauh dan menghasilkan perbualan mencabar di kalangan mereka dari masyarakat amat berbeza, wilayah, dan budaya yang jauh.

Online Diploma Pascasiswazah dalam Kejuruteraan Pembuatan

1 Hasil dalam Kejuruteraan Pembuatan, Pembelajaran jarak jauh Filter

52857WA Diploma Lanjutan Kejuruteraan Tumbuhan

Engineering Institute Of Technology
Diploma Lanjutan
07 Jun 2021
<
Separuh masa
<
18 bulan
24 May 2021
English
Online

Program pembelajaran dalam talian selama 18 bulan ini memberikan liputan luas dalam pelbagai bidang Kejuruteraan Tumbuhan. Subjek meliputi: Operasi Loji, Pengurusan Kemudahan, ...

Baca lebih lanjut