ONLINESTUDIES

Online Diploma Pascasiswazah dalam Kejuruteraan Mekanikal 2020/2021

diploma lanjutan adalah program yang menyediakan pelajar dengan pembelajaran yang bertumpu di kawasan mereka fokus. Memperoleh suatu diploma lanjutan boleh membantu pelajar layak untuk kerjaya tertentu atau menyediakan mereka untuk melanjutkan pengajian dalam bidang yang mereka pilih.

Kejuruteraan mekanikal adalah topik yang luas yang merangkumi pembuatan segala sesuatu. Ilmu yang diperlukan untuk menghasilkan bahagian-bahagian individu mesin dan sistem, dan pengetahuan yang diperlukan untuk membuat bahagian-bahagian bekerja bersama-sama, adalah termasuk dalam kejuruteraan mekanikal.

Walaupun kelas pembelajaran jauh menghadiri saya dalam talian, beberapa universiti memegang kuat di beberapa lokasi. Anda juga boleh berhenti mengambil kelas untuk beberapa minggu dalam setahun tanpa menarik balik dan tanpa membuang pinjaman pelajar anda ke dalam pembayaran balik. Itu adalah hujah yang kuat ramai orang melihat apabila mendaftar dalam kelas-kelas pembelajaran jarak jauh.

Online Diploma Pascasiswazah dalam Kejuruteraan Mekanikal

2 Hasil dalam Kejuruteraan Mekanikal, Pembelajaran jarak jauh Filter

52857WA Diploma Lanjutan Kejuruteraan Tumbuhan

Engineering Institute Of Technology
Diploma Lanjutan
07 Jun 2021
<
Separuh masa
<
18 bulan
24 May 2021
English
Online

Program pembelajaran dalam talian selama 18 bulan ini memberikan liputan luas dalam pelbagai bidang Kejuruteraan Tumbuhan. Subjek meliputi: Operasi Loji, Pengurusan Kemudahan, ...

Baca lebih lanjut

Diploma Lanjutan Teknologi Kejuruteraan Mekanikal 52810WA

Engineering Institute Of Technology
Diploma Lanjutan
01 Mac 2021
<
Separuh masa
<
18 bulan
22 Feb 2021
English
Online

Sertailah program LIVE ONLINE interaktif ini, selama 18 bulan sambilan, untuk memperoleh kemahiran dan pengetahuan dalam teknologi terkini dalam kejuruteraan mekanikal

Baca lebih lanjut